Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Berforum tidak sama dengan Berchating..

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by et0n on Tue Aug 25, 2009 1:47 pm

salam..


bila masuk sahaja forum ni...hati aku akan berkata..pasti dapat banyak berkongsi idea2 atau ilmu2 didada...tapi adakah aku silap....kerana..disini mereka2 berforum seperti berchating...

sepertimana mereka2 mentertawakan mereka sesama sendiri seperti di chat box aku bole tgok perkara yang sama di forum ini...

aku cuma berharap..dah sngt2 berharap agar di forum ini kita more profesional (aku pon bukan profesional sgt laaa) cuma aku harap sini more kepada perbincangan2 yg lebih berfaedah utk kita dah org ramai...

trima kasih kwn2... I love you



Last edited by et0n on Mon Aug 31, 2009 4:27 am; edited 1 time in total

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by lDJlMagicianlOby on Tue Aug 25, 2009 1:57 pm

erk sis eton........ @ Like a Star @ heaven

lDJlMagicianlOby
Moderator
Moderator

Posts : 167
Join date : 23/08/2009
Age : 28
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by cikmie on Tue Aug 25, 2009 2:52 pm

aku setuju..tapi aku yg dok berchatting cini..maafkan jika aku tidak sempurna..

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Aug 25, 2009 7:52 pm

di bulan puasa yg indah.. x salah kita saling berteguran.. aku terima sebulat2 cik mie kata2 eton nie.. apa2 pun aku terpaksa reply cepat2 seperti chating.. kerana cik mie begitu pantas seperti chating juga membalas setiap hujah2 dan coment2 aku.... eton terima kasih ats tunjuk ajar anda.. saya sudah terlanjur di sini dgn hujah2.. dan coment2 saya... sekian.. salam ramadhan,salam kesalaha, salam kekesalan,salam tangan x sampai gak.. sekian...~~

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by cikmie on Tue Aug 25, 2009 7:59 pm

ahahha,,..eleh nak mengejat top poster ckp la..tuh yg jd chatting tuh..

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Wed Aug 26, 2009 12:28 am

hehee.. sis eton dah sound laaa...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by ayie slumber on Wed Aug 26, 2009 12:46 am

entah la sis...

ayie slumber
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 81
Join date : 25/08/2009
Age : 29
Location : TERENGGANU DARUL IMAN

http://tremorshark.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Wed Aug 26, 2009 1:18 am

cun jugak si ayie nie.. (hehe) tongue

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by bump iq on Wed Aug 26, 2009 2:09 am

et0n wrote:salam..


bila masuk sahaja forum ni...hati aku akan berkata..pasti dapat banyak berkongsi idea2 atau ilmu2 didada...tapi adakah aku silap....kerana..disini mereka2 berforum seperti berchating...

sepertimana mereka2 mentertawakan mereka sesama sendiri seperti di chat box aku bole tgok perkara yang sama di forum ini...

aku cuma berharap..dah sngt2 berharap agar di forum ini kita more profesional (aku pon bukan profesional sgt laaa) cuma aku harap sini more kepada perbincangan2 yg lebih berfaedah utk kita dah org ramai...

trima kasih kwn2... I love you

bile masuk je dunia forum akan berlaku post2 yg merapu n xmnjwab soklan...
kire saje2 je post....bukan bende biasa lg...open skit...
forum mane yg xde perogol2 posting???
rilek2 suda..
sekian

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Wed Aug 26, 2009 2:11 am

ada jugak kebenaran cakap bump ni.. tapi seboleh2nye nak minimumkan benda2 camtu

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by HUGOBOYZ_2 on Wed Aug 26, 2009 2:21 am

jahahaha.. bump nie mmg pandai menuntut bela.. cik mie hang harus melihat poasting bump ne~ sekain gak!

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by perl828 on Wed Aug 26, 2009 2:28 am

tahu takpe.susah nak carik balik mane satu post aku yg aku ade tanye soklan dan yg sudah dijawab.sbb ramai sgt org chit chat chit chat.

perl828
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 128
Join date : 22/08/2009
Age : 20
Location : Ulu Yam

http://perlcafe.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Wed Aug 26, 2009 2:32 am

kalau nak jawap soalan pastikan ada quote dulu soalan tuu.. baru tulis jawapan...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by bump iq on Wed Aug 26, 2009 2:34 am

perl828 wrote:tahu takpe.susah nak carik balik mane satu post aku yg aku ade tanye soklan dan yg sudah dijawab.sbb ramai sgt org chit chat chit chat.
stendet forum ramai yg lari topik...kekeke
xleh lari da
tp dalam banyak rogol topik tu ade kot yg mnjawab thread tu
sekian

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by perl828 on Wed Aug 26, 2009 2:36 am

rogol ape ni ? aku tak paham

perl828
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 128
Join date : 22/08/2009
Age : 20
Location : Ulu Yam

http://perlcafe.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by bump iq on Wed Aug 26, 2009 2:42 am

perl828 wrote:rogol ape ni ? aku tak paham
xde gapo....
xbaik rogol2 bulan pose

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by cikmie on Wed Aug 26, 2009 2:43 am

tahniah bump sudah kembali ke pangkal jalan

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by bump iq on Wed Aug 26, 2009 2:48 am

kan nick aku kt xat tu kn da insaf tu....
kakakaakaka

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by cikmie on Wed Aug 26, 2009 2:48 am

eleh..pantang puji..

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by bump iq on Wed Aug 26, 2009 3:02 am

(D)

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by et0n on Wed Aug 26, 2009 9:37 am

ayie slumber wrote:entah la sis...


ayie....giler badak lawaknye pic ko tu.... lol!

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Pijan on Wed Aug 26, 2009 11:29 am

et0n wrote:
ayie slumber wrote:entah la sis...


ayie....giler badak lawaknye pic ko tu.... lol!

ini adalah salah satu contoh OT yanbg amat ketara... Laughing

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by jahat on Wed Aug 26, 2009 11:53 am

na lalu jer Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by et0n on Wed Aug 26, 2009 3:53 pm

bump iq wrote:
et0n wrote:salam..


bila masuk sahaja forum ni...hati aku akan berkata..pasti dapat banyak berkongsi idea2 atau ilmu2 didada...tapi adakah aku silap....kerana..disini mereka2 berforum seperti berchating...

sepertimana mereka2 mentertawakan mereka sesama sendiri seperti di chat box aku bole tgok perkara yang sama di forum ini...

aku cuma berharap..dah sngt2 berharap agar di forum ini kita more profesional (aku pon bukan profesional sgt laaa) cuma aku harap sini more kepada perbincangan2 yg lebih berfaedah utk kita dah org ramai...

trima kasih kwn2... I love you

bile masuk je dunia forum akan berlaku post2 yg merapu n xmnjwab soklan...
kire saje2 je post....bukan bende biasa lg...open skit...
forum mane yg xde perogol2 posting???
rilek2 suda..
sekian


tak payah susah2 nak cari contoh perogol posting...

ko jek jadi contoh bump..perogol posting terbaik... I love you

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Wed Aug 26, 2009 3:59 pm

jahat wrote:na lalu jer Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
nie lalu nak spam la nie... pijan OT yg ketara tu apa??? cyclops

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Sponsored content Today at 2:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum