Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Berforum tidak sama dengan Berchating..

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by jahat on Wed Aug 26, 2009 4:03 pm

haha...yeye saye spam la neh Rolling Eyes Rolling Eyes

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Pijan on Wed Aug 26, 2009 4:18 pm

Admin wrote:
jahat wrote:na lalu jer Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
nie lalu nak spam la nie... pijan OT yg ketara tu apa??? cyclops

Off Topik yang amat ketara apabila bercerita tentang sesuatu yang tiada kene langsung ngan tajuk topik..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by bump iq on Wed Aug 26, 2009 6:40 pm

et0n wrote:
bump iq wrote:
et0n wrote:salam..


bila masuk sahaja forum ni...hati aku akan berkata..pasti dapat banyak berkongsi idea2 atau ilmu2 didada...tapi adakah aku silap....kerana..disini mereka2 berforum seperti berchating...

sepertimana mereka2 mentertawakan mereka sesama sendiri seperti di chat box aku bole tgok perkara yang sama di forum ini...

aku cuma berharap..dah sngt2 berharap agar di forum ini kita more profesional (aku pon bukan profesional sgt laaa) cuma aku harap sini more kepada perbincangan2 yg lebih berfaedah utk kita dah org ramai...

trima kasih kwn2... I love you

bile masuk je dunia forum akan berlaku post2 yg merapu n xmnjwab soklan...
kire saje2 je post....bukan bende biasa lg...open skit...
forum mane yg xde perogol2 posting???
rilek2 suda..
sekian


tak payah susah2 nak cari contoh perogol posting...

ko jek jadi contoh bump..perogol posting terbaik... I love you
ko kn da lame masuk forum....
xkn xpaham lg karenah forum???
spam @ progol posting stendet la...
kalo xde spam forum jd slow..xmenarik...
blaja la masuk forum2 lain plak tengok cmne yer...

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by et0n on Wed Aug 26, 2009 9:54 pm

Pijan wrote:
Admin wrote:
jahat wrote:na lalu jer Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
nie lalu nak spam la nie... pijan OT yg ketara tu apa??? cyclops

Off Topik yang amat ketara apabila bercerita tentang sesuatu yang tiada kene langsung ngan tajuk topik..

sory laa bro...mmg ter OT sbb buka2 terkejut tgok pic ayie..sbnarnye nak komen dulu...sory2 yerk..lepas ni dah tak de OT lagi I love you

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by et0n on Wed Aug 26, 2009 9:57 pm

bump iq wrote:
et0n wrote:
bump iq wrote:
et0n wrote:salam..


bila masuk sahaja forum ni...hati aku akan berkata..pasti dapat banyak berkongsi idea2 atau ilmu2 didada...tapi adakah aku silap....kerana..disini mereka2 berforum seperti berchating...

sepertimana mereka2 mentertawakan mereka sesama sendiri seperti di chat box aku bole tgok perkara yang sama di forum ini...

aku cuma berharap..dah sngt2 berharap agar di forum ini kita more profesional (aku pon bukan profesional sgt laaa) cuma aku harap sini more kepada perbincangan2 yg lebih berfaedah utk kita dah org ramai...

trima kasih kwn2... I love you

bile masuk je dunia forum akan berlaku post2 yg merapu n xmnjwab soklan...
kire saje2 je post....bukan bende biasa lg...open skit...
forum mane yg xde perogol2 posting???
rilek2 suda..
sekian


tak payah susah2 nak cari contoh perogol posting...

ko jek jadi contoh bump..perogol posting terbaik... I love you
ko kn da lame masuk forum....
xkn xpaham lg karenah forum???
spam @ progol posting stendet la...
kalo xde spam forum jd slow..xmenarik...
blaja la masuk forum2 lain plak tengok cmne yer...

aku cuma mengingatkan shja..masalahnye spam tu bnyk dari ko....
spam dari ko..perogol posting pon bnyk dari ko..
mcm mana ni bump..kata teror forum...teror buat dajal jek kee??
I love you

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by bump iq on Wed Aug 26, 2009 11:39 pm

et0n wrote:
bump iq wrote:
et0n wrote:
bump iq wrote:
et0n wrote:salam..


bila masuk sahaja forum ni...hati aku akan berkata..pasti dapat banyak berkongsi idea2 atau ilmu2 didada...tapi adakah aku silap....kerana..disini mereka2 berforum seperti berchating...

sepertimana mereka2 mentertawakan mereka sesama sendiri seperti di chat box aku bole tgok perkara yang sama di forum ini...

aku cuma berharap..dah sngt2 berharap agar di forum ini kita more profesional (aku pon bukan profesional sgt laaa) cuma aku harap sini more kepada perbincangan2 yg lebih berfaedah utk kita dah org ramai...

trima kasih kwn2... I love you

bile masuk je dunia forum akan berlaku post2 yg merapu n xmnjwab soklan...
kire saje2 je post....bukan bende biasa lg...open skit...
forum mane yg xde perogol2 posting???
rilek2 suda..
sekian


tak payah susah2 nak cari contoh perogol posting...

ko jek jadi contoh bump..perogol posting terbaik... I love you
ko kn da lame masuk forum....
xkn xpaham lg karenah forum???
spam @ progol posting stendet la...
kalo xde spam forum jd slow..xmenarik...
blaja la masuk forum2 lain plak tengok cmne yer...

aku cuma mengingatkan shja..masalahnye spam tu bnyk dari ko....
spam dari ko..perogol posting pon bnyk dari ko..
mcm mana ni bump..kata teror forum...teror buat dajal jek kee??
I love you
ade ke aku kate teror forum??
xde kn
lalalala

da ko nk bising2 watpe??
bio la die nk post mende pon...kalut lak die ni

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by et0n on Wed Aug 26, 2009 11:59 pm

bump iq wrote:
et0n wrote:
bump iq wrote:
et0n wrote:
bump iq wrote:
et0n wrote:salam..


bila masuk sahaja forum ni...hati aku akan berkata..pasti dapat banyak berkongsi idea2 atau ilmu2 didada...tapi adakah aku silap....kerana..disini mereka2 berforum seperti berchating...

sepertimana mereka2 mentertawakan mereka sesama sendiri seperti di chat box aku bole tgok perkara yang sama di forum ini...

aku cuma berharap..dah sngt2 berharap agar di forum ini kita more profesional (aku pon bukan profesional sgt laaa) cuma aku harap sini more kepada perbincangan2 yg lebih berfaedah utk kita dah org ramai...

trima kasih kwn2... I love you

bile masuk je dunia forum akan berlaku post2 yg merapu n xmnjwab soklan...
kire saje2 je post....bukan bende biasa lg...open skit...
forum mane yg xde perogol2 posting???
rilek2 suda..
sekian


tak payah susah2 nak cari contoh perogol posting...

ko jek jadi contoh bump..perogol posting terbaik... I love you
ko kn da lame masuk forum....
xkn xpaham lg karenah forum???
spam @ progol posting stendet la...
kalo xde spam forum jd slow..xmenarik...
blaja la masuk forum2 lain plak tengok cmne yer...

aku cuma mengingatkan shja..masalahnye spam tu bnyk dari ko....
spam dari ko..perogol posting pon bnyk dari ko..
mcm mana ni bump..kata teror forum...teror buat dajal jek kee??
I love you
ade ke aku kate teror forum??
xde kn
lalalala

da ko nk bising2 watpe??
bio la die nk post mende pon...kalut lak die ni

ada aku bising kee? kan aku inform jek
apa laa masalah ko ni..
ada masalah jgn bawak masuk dlm forum..
ko ni hidup x puas hati jek ngan org...aman ke hidup ko ni?
klu dok nak komplen jek blah laaa..jgn masuk CB n forum lagi!!

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by bump iq on Thu Aug 27, 2009 12:10 am

aik kt sini pon panas????

hahahahaha

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by hanabyozora on Thu Aug 27, 2009 7:33 am

et0n wrote:
bump iq wrote:
et0n wrote:
bump iq wrote:
et0n wrote:
bump iq wrote:
et0n wrote:salam..


bila masuk sahaja forum ni...hati aku akan berkata..pasti dapat banyak berkongsi idea2 atau ilmu2 didada...tapi adakah aku silap....kerana..disini mereka2 berforum seperti berchating...

sepertimana mereka2 mentertawakan mereka sesama sendiri seperti di chat box aku bole tgok perkara yang sama di forum ini...

aku cuma berharap..dah sngt2 berharap agar di forum ini kita more profesional (aku pon bukan profesional sgt laaa) cuma aku harap sini more kepada perbincangan2 yg lebih berfaedah utk kita dah org ramai...

trima kasih kwn2... I love you

bile masuk je dunia forum akan berlaku post2 yg merapu n xmnjwab soklan...
kire saje2 je post....bukan bende biasa lg...open skit...
forum mane yg xde perogol2 posting???
rilek2 suda..
sekian


tak payah susah2 nak cari contoh perogol posting...

ko jek jadi contoh bump..perogol posting terbaik... I love you
ko kn da lame masuk forum....
xkn xpaham lg karenah forum???
spam @ progol posting stendet la...
kalo xde spam forum jd slow..xmenarik...
blaja la masuk forum2 lain plak tengok cmne yer...

aku cuma mengingatkan shja..masalahnye spam tu bnyk dari ko....
spam dari ko..perogol posting pon bnyk dari ko..
mcm mana ni bump..kata teror forum...teror buat dajal jek kee??
I love you
ade ke aku kate teror forum??
xde kn
lalalala

da ko nk bising2 watpe??
bio la die nk post mende pon...kalut lak die ni

ada aku bising kee? kan aku inform jek
apa laa masalah ko ni..
ada masalah jgn bawak masuk dlm forum..
ko ni hidup x puas hati jek ngan org...aman ke hidup ko ni?
klu dok nak komplen jek blah laaa..jgn masuk CB n forum lagi!!



aiyakkkk....panjangnye quote,,,,, Shocked Shocked Shocked

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by reex on Thu Aug 27, 2009 11:47 am

aku x campor...tengok je mende2 ni..

reex
Budak U
Budak U

Posts : 164
Join date : 24/08/2009
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Forum Atau Ruangan Sembang?

Post by Mr.Puaka on Thu Aug 27, 2009 6:21 pm

Salam semua,

Kebiasaan dlm berforum ni sesorang itu hanya perlu post kan artikel dan di ikuti dengan komen anda psl artikel tu.. tp apa yg terjadi kt sini sudah mcm ruangan sembang.. benda remeh pun nak di postkan ke? makan berbukak dgn ape sahur dgn ape pun di post kan ke? itu bkn berforum itu semua adalah berchatting.. kalo nak cerita psl benda tu cukup la di ruangan sembang kampung dan mamak sana.. saya rasa tk perlu lah balas msg berjela2.. engkau tanya aku balas.. aku balas engkau tanya.. itu chatting wahai sekelian ahli semua bkn berforum..

jgn marah ini hanyalah pendapat peribadi. selebihnya anda sendiri menilai.. betul atau tidak

Save Palestin, Save Pattani. Allahuakhbar!

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by HUGOBOYZ_2 on Thu Aug 27, 2009 7:49 pm

elakkan diri masuk forum la jawapnya cam nie.. heheh.. kalau budak2 yg xda idea nak share.. elok la pergi chating ja...

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by mroasis on Thu Aug 27, 2009 7:53 pm

kalau nk sedap.. kene lagi ramai user. kali user takat macam ni ja.. mmg tak jadi forum, sebaliknye "laman sembang" (dipenuhi dengan spam sahaja?)

LOL =)

mroasis
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 111
Join date : 27/08/2009
Age : 21
Location : Holy Land Marijoa

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by HUGOBOYZ_2 on Thu Aug 27, 2009 7:55 pm

maaf la kalau aku jawap cepat sgt nie.. atau (spam)... btoi tuh oasis.. user agak kurang so nampak spam la.. asyik2 orang sama ja aktif.. yg lain2 tuh masuk pun sekali sekala ja... ramai kan user (Y)

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Joe on Thu Aug 27, 2009 8:11 pm

wakakakka...
forum ni mcam laman web tuk bechating agak ye...
ape pon forum ni mmg bgos ni.....
hahahaha Razz Razz Razz


lol! lol! lol! lol!

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by cikmie on Thu Aug 27, 2009 9:39 pm

betul tuh helmex..kena ramai yg active..baru leh bt mcm forum..tapi masuk sekali-skala complain banyak lebih dr tuan tanah,pastu hilang trus mcm na nak naik forum nih....pastu thun depan plak masuk complain lg apsal forum jd cb..normal la kedai baru bukak..barang mmg bersepak lg...tokey tak sempat nak susun lagi..diharapkan bersabar....nanti kita susun balik,..

maaf jika aku terlalu berterus terang... Cool

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Fri Aug 28, 2009 2:01 am

yer..sekarang tengah berusaha keras menarik pelawat2 baru ke forum baru nie. cuma aku harapkan sokongan dari korang... tanpa korang yg setia ni tak bermakna lah forum nie... lagi satu seboleh2nya elakkan posting yang tidak membina untuk mempertingkatkan mutu ruang forum nie... sebarang komen dan teguran amat aku hargai...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by HUGOBOYZ_2 on Fri Aug 28, 2009 6:36 am

jgn la risau admin tersyg... hahahah~~ kami akan uruskan diri sendiri utk memajukan forum nie.. buat masa sekarang kami nak kasi nampak menarik skit la (bagi pendapat aku).. sebabnya ramai yg masuk sini pun dari CB Kampung.. so kami borak2 cam chating.. atau pun kadang2 lari topik tuh kbykkan akan paham sebab still orang2 cb yg masuk.. nanti kalau dah ramai user yg baru2 n  x tahu apa yg kami forumkan.. insyallah.. kami akan kurangkan berforum merapu2 n tingkatkan msg dgn qualtiy terbaik (Y).. maju lah apa2 benda pun yg korang usahakan utk malaysia hhahahaha~~

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by HUGOBOYZ_2 on Fri Aug 28, 2009 7:06 pm

dah perang badar di bulan puasa plak dah.. sabar2.. seed lakukan sesuatu.. elok2 kita lock ja.. sebab teguran di depan sekali.. belakang nie coment ja byk

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Mr.Puaka on Fri Aug 28, 2009 9:12 pm

apa yg susahnya, kalu semua admin dan users sini amik sikap komen ikut artikel yg si sediakan takkan jadik la kes2 spam dan lari dari topik.. ni kalo org tu komen psl artikel, yg sorang lg pegi komen psl komen org sebelum nya tp bkn psl artikel, maka berjela2 la spam, last2 sekali masuk la bab tanya "awk dh mkn ke belum".. tatkala soalan2 remeh mula di taipkan maka lari lah topik perbincangan. terjadi la kes spam tanpa kawalan. jadi cara terbaik adalah jika org komen tu mcm bertanya soalan bodoh kpd komen anda, apa kata anda just abaikan takde la jadi spam berjela, mcm komen ni pun sampai 3 page tp yg banyak adalah dari bump. cuba smua amik sikap abaikan komen merapu tu, aku rasa spam ttp akan ade tp tkde la byk sgt.

Puaka- smua kt tangan anda.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by jahat on Sat Aug 29, 2009 1:51 pm

Mr.Puaka wrote:apa yg susahnya, kalu semua admin dan users sini amik sikap komen ikut artikel yg si sediakan takkan jadik la kes2 spam dan lari dari topik.. ni kalo org tu komen psl artikel, yg sorang lg pegi komen psl komen org sebelum nya tp bkn psl artikel, maka berjela2 la spam, last2 sekali masuk la bab tanya "awk dh mkn ke belum".. tatkala soalan2 remeh mula di taipkan maka lari lah topik perbincangan. terjadi la kes spam tanpa kawalan. jadi cara terbaik adalah jika org komen tu mcm bertanya soalan bodoh kpd komen anda, apa kata anda just abaikan takde la jadi spam berjela, mcm komen ni pun sampai 3 page tp yg banyak adalah dari bump. cuba smua amik sikap abaikan komen merapu tu, aku rasa spam ttp akan ade tp tkde la byk sgt.

Puaka- smua kt tangan anda.

ban poreber je bump 2 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Pijan on Sat Aug 29, 2009 1:56 pm

jahat wrote:
Mr.Puaka wrote:apa yg susahnya, kalu semua admin dan users sini amik sikap komen ikut artikel yg si sediakan takkan jadik la kes2 spam dan lari dari topik.. ni kalo org tu komen psl artikel, yg sorang lg pegi komen psl komen org sebelum nya tp bkn psl artikel, maka berjela2 la spam, last2 sekali masuk la bab tanya "awk dh mkn ke belum".. tatkala soalan2 remeh mula di taipkan maka lari lah topik perbincangan. terjadi la kes spam tanpa kawalan. jadi cara terbaik adalah jika org komen tu mcm bertanya soalan bodoh kpd komen anda, apa kata anda just abaikan takde la jadi spam berjela, mcm komen ni pun sampai 3 page tp yg banyak adalah dari bump. cuba smua amik sikap abaikan komen merapu tu, aku rasa spam ttp akan ade tp tkde la byk sgt.

Puaka- smua kt tangan anda.

ban poreber je bump 2 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Uik..tiru ke??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Sat Aug 29, 2009 2:02 pm

xabis2 sal bump...cm artis lak die

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by jahat on Sat Aug 29, 2009 2:04 pm

Pijan wrote:
jahat wrote:
Mr.Puaka wrote:apa yg susahnya, kalu semua admin dan users sini amik sikap komen ikut artikel yg si sediakan takkan jadik la kes2 spam dan lari dari topik.. ni kalo org tu komen psl artikel, yg sorang lg pegi komen psl komen org sebelum nya tp bkn psl artikel, maka berjela2 la spam, last2 sekali masuk la bab tanya "awk dh mkn ke belum".. tatkala soalan2 remeh mula di taipkan maka lari lah topik perbincangan. terjadi la kes spam tanpa kawalan. jadi cara terbaik adalah jika org komen tu mcm bertanya soalan bodoh kpd komen anda, apa kata anda just abaikan takde la jadi spam berjela, mcm komen ni pun sampai 3 page tp yg banyak adalah dari bump. cuba smua amik sikap abaikan komen merapu tu, aku rasa spam ttp akan ade tp tkde la byk sgt.

Puaka- smua kt tangan anda.

ban poreber je bump 2 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Uik..tiru ke??

mne ade tiru
copy jer
Razz Razz Razz

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by mroasis on Sat Aug 29, 2009 3:05 pm

sape sape yang 24 seven online tu tolong2 la promote. letak link kat mana2 pon. kan baguih dok ada cara tu

mroasis
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 111
Join date : 27/08/2009
Age : 21
Location : Holy Land Marijoa

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Sponsored content Today at 12:52 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum