Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Berforum tidak sama dengan Berchating..

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by bump iq on Sun Aug 30, 2009 7:44 pm

apo lak perangai aku???
aku siyes ni woi bute it...
malu aku korg sume tau hal2 komputer ni...
joe nk pomat komp cmne eh??

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Mon Aug 31, 2009 9:41 am

bump iq wrote:apo lak perangai aku???
aku siyes ni woi bute it...
malu aku korg sume tau hal2 komputer ni...
joe nk pomat komp cmne eh??
bump nak tanya pasal komputer gi kat seksion komputer yer Razz

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by nuwinzaaba on Mon Aug 31, 2009 9:49 am

Saya budak baru belajar...
Kalau salah...
Tolong tunjukkan...
Ahaks!

Alamak...tlebey sudah!hiks...~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by zam@yakut on Wed Sep 02, 2009 4:18 am

Dengan ini saya mengisytiharakan akan menjadi serius di forum ini..
Bak kata pepatah dimana letaknya tanduk kalau bukan di kepala..

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Wed Sep 02, 2009 4:20 am

zam kongsi la ilmu2 yg ada didada.. moga diberkati Allah..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by zam@yakut on Wed Sep 02, 2009 5:21 am

Ok Insyallah..
Tapi malam ni nak warming up dulu je..
Nantikan posting2 yang hebat dari saye!!

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 7:18 am

zam, aku tkleh tahan tgk pic ni.. boleh tk ko tukar.. ahahahahahahah adoii tulung la aku nak post artikel tk jadi tgk pic ko dol.. ahaha
affraid

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by zam@yakut on Wed Sep 02, 2009 7:26 am

takot tergoda ke dengan keayuan senyuman i?? Wink ok la xpe atas permintaan ramai petang ni lepas buke posa akan tukor gambar baru yang lebih mendam berahi.. Majulah forum untuk semua.. Satu Malaysia rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan.. gunalah bahasa kebangssan kita. bahasa jiwa bangsa.. TQ

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Wed Sep 02, 2009 8:52 am

baha jiwa bangsa.... tapi gamba zam wat puaka sakit jiwa,,, hahaha,,,

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 9:01 am

hahahah.. celako tul la.. takpe la zam asalkan ko selesa bertudung tu.. teruskan aje laa.. lagipun isu bertudung tidak timbul kerana kita semua disini utk berkongsi pendapat bkn utk berkongsi tudung.. ahahahahaha nak meleleh tgk pic ko ni zam Sad

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by hanabyozora on Wed Sep 02, 2009 9:28 am

zam@yakut wrote:takot tergoda ke dengan keayuan senyuman i?? Wink ok la xpe atas permintaan ramai petang ni lepas buke posa akan tukor gambar baru yang lebih mendam berahi.. Majulah forum untuk semua.. Satu Malaysia rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan.. gunalah bahasa kebangssan kita. bahasa jiwa bangsa.. TQ

zam nie jgan la terlampau kasi tunjuk keayuan ko tu...jeles arr.....huhu.... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 2:26 pm

zam@yakut wrote:takot tergoda ke dengan keayuan senyuman i?? Wink ok la xpe atas permintaan ramai petang ni lepas buke posa akan tukor gambar baru yang lebih mendam berahi.. Majulah forum untuk semua.. Satu Malaysia rakyat didahulukan, pencapaian diutamakan.. gunalah bahasa kebangssan kita. bahasa jiwa bangsa.. TQ
yakut aku tegude la pic...seyes aku msuk je tgok pic yakut neh trus aku rase na mengurat dia plak...sis dah sound dah...adesh...x jadi nak merapu kat sini lol!

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by HUGOBOYZ_2 on Wed Sep 02, 2009 7:38 pm

wah topik dah jadi coment picture hehehe....!! eton jgn marah (SWT)... adoi korang nie.. Zam samat datang p tulih biodataa!!

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by tongkat warent on Sat Sep 05, 2009 7:38 pm

kadang2 kalau berforum asik nak post benda2 yg serius je x best gak sesekali diselitkan dengan unsur2 humor maybe dapat mengalakkan chaters untuk berforum.

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by HUGOBOYZ_2 on Sat Sep 05, 2009 7:40 pm

hehhe baguih gak cadangan hang tongkat (Y)... mmg la kena la happy2 gak...

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by tongkat warent on Sat Sep 05, 2009 7:51 pm

aku pun baru pertama kali berforum..bnyk lagi selok belok berforum yg aku x tau lagi..tp berdasarkan pengamatan aku yg baru sehari berforum ni,Fc ni bagus sebab dapat berkongsi pelbagai ilmu.ini kerana setiap forumer berbeza minat,berbeza kebudayaan,berbeza fahaman.mungkin juga setiap forumer membaca artikel yg berbeza.dari forum ini dapat kita kumpulkan pelbagai pengetahuan,untuk kita menjadi umat manusia yg lebih berpengatahuan.insyaallah.

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by selendang berduri on Sun Sep 06, 2009 12:19 am

kat sini tempat bertemu sume yg nak share ilmu.... Razz

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Sun Sep 06, 2009 1:35 am

tongkat warent wrote:kadang2 kalau berforum asik nak post benda2 yg serius je x best gak sesekali diselitkan dengan unsur2 humor maybe dapat mengalakkan chaters untuk berforum.

memang betul dua2 ni penting.. yg paling penting jgn lari topik,...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by tongkat warent on Sun Sep 06, 2009 1:50 am

mmg betul tu..kadang post yg direply tak bersesuaian dengan topik yg dibincangkan..klu nak lari pon selitlah jugak dengan topik yg dibincangkan..baru betul.ni lari ntah kemana..hehe

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by KluangMan on Tue Sep 08, 2009 3:26 am

Admin wrote:kalau nak jawap soalan pastikan ada quote dulu soalan tuu.. baru tulis jawapan...

mcm nie ka quote Embarassed

wah..etonmon sudah begitu tegas sekarang ..takut nyeww Arrow

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Admin on Tue Sep 08, 2009 10:02 am

pandai tul kluangman niee.. cepat masuk ajar.. tak benak Laughing

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by KluangMan on Tue Sep 08, 2009 9:29 pm

eh mana ada pandai..cuma tambah skit po po powerrr jew..wakakakaka

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by mroasis on Fri Sep 25, 2009 6:47 am

topik2 lame macam ni takleh ke lock ? mcm berhabuk je. semak3 je.

mroasis
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 111
Join date : 27/08/2009
Age : 21
Location : Holy Land Marijoa

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by babyqueen.. on Fri Oct 09, 2009 9:04 am

mrng...btl2...smtime tu kt perlu selitkan unsur2 humor tuk elakkan stress...hehe

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: Berforum tidak sama dengan Berchating..

Post by Sponsored content Today at 2:13 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum