Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Info kesihatan

View previous topic View next topic Go down

Info kesihatan

Post by KeKaSiH Ku SeRu on Wed Aug 26, 2009 12:20 pm

Seed, aku sebagai manusia yg selalu sakit ni nk suggest ko tambah la topic kesihatan kat sini.. So that kite semua leh sama2 bekongsi tips2 kesihatan.. Maklum la zaman sekarang penyakit pelik2 yg ade..

okey.. bersama la kita menjayakan matlamat forum ni "sharing is caring"..

KeKaSiH Ku SeRu
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 63
Join date : 26/08/2009
Age : 33

Back to top Go down

Re: Info kesihatan

Post by Pijan on Wed Aug 26, 2009 2:20 pm

sakit ape yang selalu tu?? aKu pun ade gak sakit yg selalu yakni sakit perut..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Info kesihatan

Post by et0n on Wed Aug 26, 2009 3:33 pm

setuju dgn cadangan ini keran aku seorg yg berpenyakit jugak...

lagi penting jika ada cara rawatan utk sakit 3 kronik aku ni:

1) Athma (lelah)
2) Migrain
3) Gastrik..

sapa2 ada rawatan tradisional sila2 laa post yerk

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Info kesihatan

Post by Pijan on Wed Aug 26, 2009 5:31 pm

et0n wrote:setuju dgn cadangan ini keran aku seorg yg berpenyakit jugak...

lagi penting jika ada cara rawatan utk sakit 3 kronik aku ni:

1) Athma (lelah)
2) Migrain
3) Gastrik..

sapa2 ada rawatan tradisional sila2 laa post yerk

Tradisional je ke?? Petua nk kasi ilang migrain tu aku ade le tau yakni bernafas melalui lubang hidung sebelah kiri ( tutup lubang kanan ngan jari ) selama 5 minit....

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Info kesihatan

Post by Admin on Wed Aug 26, 2009 6:14 pm

pijan berkesan ke teknik tu.. insya Allah aku akan cuba

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Info kesihatan

Post by et0n on Wed Aug 26, 2009 9:45 pm

Pijan wrote:
et0n wrote:setuju dgn cadangan ini keran aku seorg yg berpenyakit jugak...

lagi penting jika ada cara rawatan utk sakit 3 kronik aku ni:

1) Athma (lelah)
2) Migrain
3) Gastrik..

sapa2 ada rawatan tradisional sila2 laa post yerk

Tradisional je ke?? Petua nk kasi ilang migrain tu aku ade le tau yakni bernafas melalui lubang hidung sebelah kiri ( tutup lubang kanan ngan jari ) selama 5 minit....

betol kee....tq bro...eton akan cuba...
[/u]

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Info kesihatan

Post by Sponsored content Today at 12:32 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum