Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

View previous topic View next topic Go down

Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by Pijan on Wed Aug 26, 2009 5:14 pm

Nikah yang lucu.... (kisah benar masa balik muar semalam)

Pada cuti hari minggu yang lalu, aku menghadiri Satu Majlis akad nikah
kawan pada kawan ku. Waktu tu aku bercuti dikampung dia. Jadi bila ada
kenduri macam tu dia pun pergi dan ajak aku sekali. Aku pun ikut sama.

Masa tu majlis akad nikah tu dijalankan diruang tamu. Ramai orang aku
tengok, sambil duduk bersila mengelilingi tok kadi dan pengantin lelaki.
Dahsyat, pengantin tu duduk atas bantal macam raja. Aku jarang tengok
majlis macam nih.

Jadi masa bersila tu, aku pun mengesot sikit2 untuk dengar apa yang tok
kadi akan tanya. Rupanya macam2 jugak tok kadi tanya. Tapi ada satu soalan yang menyebabkan aku malu besar?..

Tok kadi tanya pasal satu hari berapa kali kene sembahyang, dengan
lajunye mamat pengantin tu jawab "lima". Tok kadi tanya lagi, bagi
contoh2 najis kecil, dia pun jawap kencing baby yang kecik2 lagi. Tok
kadi pun angguk ler, jadi aku rasa jawapan tu ok la kut. Tok kadi tanya
lagi contoh najis besar, mamat tu mula dah panik, jeling kiri, jeling
kanan, mula tengok syiling, aku rasa macam nak tolong je mamat
pengantin tu?bukannye susah, jawapannya anjing ngan b@b! je,..tapi
mamat tu dah mula berpeluh jantan keluar kat dahi?.tok kadi mula
senyum? Aku sebut dalam hati moga2 dia dengar 'anjing ngan b@b! la
hoi', tapi rupanya aku cakap dalam hati dia tak dengar. Aku tak tahu
apa yang jadi selepas itu, kerana majlis tu jadi kecoh kerana ramai
orang yang berada disekeliling majlis tu sambil minum air sirap,
tersembur keluar minuman tu terkena baju ramai orang, aku pun sama,
masa tu aku tengah minum sirap tu, tiba2 aku semburkan balik,dah kene member kat tepi2, kecoh jadinya, aku pegang mata aku, penuh
dengan air mata. Yang aku ingat masa tok kadi tanya tentang contoh
najis besar kat pengantin tu keadaan senyap sunyi?.

Tapi bila pengantin tu jawap "Taik Gajah" suasana jadik hingar bingar dengan gelak ketawa orang yang dah tak
boleh tahan, nak control macamana ?taik gajah? besar betul..nak2 bila
gajah makan durian.

Cerita ni aku dapat dari Blog org lain..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Wed Aug 26, 2009 5:43 pm

pijan kawan ko wat lawak ngn tok kadi kot..wakakakakaka

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by Pijan on Wed Aug 26, 2009 5:43 pm

!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:pijan kawan ko wat lawak ngn tok kadi kot..wakakakakaka

Tak paham ke aku dah tulis yang citer ni aku dpat dari blog org...huh..nak gak menfitnah aku nih

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by Admin on Wed Aug 26, 2009 5:49 pm

betul jugak cakap mamat tuk najis gajah memang besar

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by Pijan on Wed Aug 26, 2009 5:50 pm

hehehehe..tapi tak kene la jawapan tu pada soalan tok kadi..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by et0n on Thu Aug 27, 2009 12:37 pm

lol! lol! lol! lol!
klu peluh jantan dah kuar...mcm2 jwpan boleh bagi kot...
takut sangat..

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by adie on Thu Aug 27, 2009 1:36 pm

2 la benda remeh jd susah bila x amik tau....

adie
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 133
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by Admin on Thu Aug 27, 2009 2:43 pm

betul laa adie.. ramia org kita amik remeh je menda2 cam nie... aku pun sama.. hahaa

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Thu Aug 27, 2009 5:05 pm

wakakakaka...ade ke taik gajah...asal x taik dinasour je...lg besar..wakakaka..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by Pijan on Thu Aug 27, 2009 5:08 pm

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:wakakakaka...ade ke taik gajah...asal x taik dinasour je...lg besar..wakakaka..

Ko pernah ke tgk taik dinosaur??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Thu Aug 27, 2009 5:10 pm

penah..dlm cte dinasour la...muekekeke...

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by Pijan on Thu Aug 27, 2009 5:33 pm

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:penah..dlm cte dinasour la...muekekeke...

Igt kelakar ke ??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cerita Lucu Nikah Di Johor~~ Kisah Benar nih

Post by Sponsored content Today at 7:54 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum