Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

View previous topic View next topic Go down

Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by Admin on Sat Aug 22, 2009 3:08 am

Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya
dalah Di Maklumkan Kpd Orangramai Agar Tdk Terpedaya Dgn Sekumpulan
Pemimpin2 Hai-O Yg Di Kenali Dgn 'Team 369' Yg Kini Di Dapati
Mempengaruhi Orgramai Utk Menyertai Sykt Hai-O Marketing Dgn Sistem
Front Loading @ Beli Pangkat Dgn Melaburkan RM21,000.

Biasanya Yg Jd Mangsa Adalah Kakitangan Kerajaan Krn Mrk Akan
Mempengaruhi Supaya Membuat Loan Dgn Pihak Bank RM23,000 Dimana
RM21,000 Akan Di Laburkan Samada Membeli 10 Set Pakaian Dalam Wanita
Beautiful Atau 10 Unit Penapis Air..Baki RM2000 Tu Adalah Utk
Kegunaan Peribadi.

Mangsa Td Perlu Pula Utk Mencari Mangsa Lain Utk Melaburkan Jg
RM21,000 Sbb Kalau Tdk Mangsa 1 Td Kena Membayar RM300 Sebln Kpd
Pihak Bank Selama 10 Tahun Utk Melunaskan Hutang Tersebut.

Dlm 'Team 369' Ni Mrk Ada Kaki Yg Ada Kabel Dgn Pihak Bank Yg Blh
Meluluskan Pinjaman Tersebut.. Ramai Yg Khabarnya Tlh Menjadi Mangsa.

Hrp Pihak Berwajib @ KDNHEP Mengambil Berat Isu Ini Krn Ternyata
Ianya Menyalahi AJL 1993.

Yg Sedihnya Pemimpin2 'Team 369' Ini Adalah Terdiri Drp Crown
Diamond Manager Yg Berbangsa Melayu & Mangsanya Jg Adalah Terdiri
Dari Org2 Melayu Jg.

Sebarkan Sebarkan Sebarkan Sebarkan Sebarkan

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by cikmie on Sat Aug 22, 2009 3:42 am

yang nih wa pantang tgk nih..apa la sesama bangsa nak perkena...t malu wa jer racist ngan kaum lain.tapi bangsa wa hampeh..malu laa..tapi takpe..wa sabaq....

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by Admin on Sat Aug 22, 2009 3:48 pm

cikmie wrote:yang nih wa pantang tgk nih..apa la sesama bangsa nak perkena...t malu wa jer racist ngan kaum lain.tapi bangsa wa hampeh..malu laa..tapi takpe..wa sabaq....
sabar cik miee.. sabar.. kang batal lak posa kau tuu

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by cikmie on Sat Aug 22, 2009 3:50 pm

ha...sabaq..tapi tu la seed..org melayu yg sebangsa ngan aku banyak kecewakan aku...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by perl828 on Tue Aug 25, 2009 1:06 am

nak share cite nie..sdare aku kan2 die ni lepasan spm..lpstu die ni takde la pandai sgt..die jadi promoter utk syrkt mane ntah..die promote kat org suruh melabur then die ckp nty dpt hasil pulangan yg banyak..tpi rupe2nye syrkt tu tipu die..die tak balik rumah sampai skrg sbb malu n die takde duet nak bayar semulee duet2 org taman ktorg...ayah die kasi 10ribu tapi hilang camtu je..ish kesian2.lame tak jumpe sdare aku yang hensem tuh xP.dh 4bulan oh tak balik..lalala ok tu je nak cite xD

perl828
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 128
Join date : 22/08/2009
Age : 20
Location : Ulu Yam

http://perlcafe.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by Admin on Tue Aug 25, 2009 1:19 am

hurmm sian bila kena cam tu.. padahal menda ni dah banyak kali kuar paper tapo masih ramai lagi jadi mangsa.. dunia oh dunia...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Aug 25, 2009 9:46 pm

weh benda cam nie mmg patut sebar nie.. apa benda ntah.. penipu sama2 kita.. manusia akhir zaman cam nie kot.. tp awal2 zaman pun dulu dah ada dah.. tp serius la aku cakap.. aku sendiri kalau dgr untung byk2 nie aku pun cam terpengaruh.. ramai gak akan terpeganruh la kalau nak di ikut kan.. spa xnak duit ?? ? btoi x?? hehhe

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by Admin on Wed Aug 26, 2009 12:20 am

ada banyak lagi program yg scam cam niee... nanti aku sebarkan satu2

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by cikmie on Thu Aug 27, 2009 1:34 am

duit boleh kaburkan mata org..sebab tuh kalau kluar paper banyak kali pon..org dah tak ingat..dok nampak duit jer..tambah2 org terdesak..huh..dunia2...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by Joe on Sun Aug 30, 2009 10:45 am

trima kaseh admin...
share info ni...
hehehe Cool

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 01, 2009 8:04 pm

hahha.. kalo syarkat multilevel ni aku haram tk percaya dh, kunun2 nak tolong.. tp yg kayanya upline.. downline haram tk berubah pun.. masa nak ajak org jadi ahli aje ayat baik, dh dpt biarkan terkapai2..

Puaka: tk suka org multilevel nye cakap, mengalahkan pemimpin politik. Razz

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by nuwinzaaba on Thu Sep 03, 2009 8:31 pm

Keje neh klu nak bjya 1 je kna rajin & pndai bckp / pandai pomot / pandai pujuk rayu bak kata omputih SWEET TALKER haha ampOoon... pandai kelentong 2 no komen huhu, bese la kan sape mau brgn dia xlaku? 1 g wat muka xmalu kompom cpt kaya haha, direct selling la kira nyer neh ahaks... tringat ksh umah aku diserbu kol 1 pg smata2 nk terangkan psl produk dorg, xpk kew masa 2 org nak tdo & brht, mmg smangat dorg neh, 2 je la nak kongsikan bsama, klu wat tol2 mmg bnda neh leh wat duit r, duit d tgn anda, ape2 pon kna SMART thinker, bese la org bodoh jd bhn mknn utk org cerdik keekkek, so jgn biarkan diri anda dipbodohkan ahaks, pk2 & renung2kan yer!! ape2 pon tepok dada tnya slera!!~~Roti Sapu Kaya pon Sodap~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by mroasis on Sat Sep 12, 2009 9:17 am

tengok iklan die kat tv mcm okay je..

mroasis
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 111
Join date : 27/08/2009
Age : 21
Location : Holy Land Marijoa

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by pahlawan007 on Sat Sep 12, 2009 10:13 am

Pernah terima panggilan dari geng 369 dan telah berjumpa dengan salah seorang leader, berlaku seperti apa yang saudara seed citer>>> nasib baik dulu ada gak pengalaman MLM sket2. Abe bagi alasan boss tak nak tandatangan borang angkasa untuk loan dengan bank kerana dah terlalu banyak hutang (baiknyer alasan)

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 10:46 am

nasib aku tak minat benda2 camni...
ape2 pun thank by the knowledge...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by DJ Mr Syafiq on Wed Oct 07, 2009 9:30 am

bgos gak info mcm nih ak dak kecik lg wt per nk jdi jutawan an

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

peringatan

Post by bunnyzamani on Mon Mar 22, 2010 3:40 pm

salam,tlg padam blog yang anda pamerkan ini tidakan anda yang terlalu marah terhadap sesuatu kumpulan tapi secara tidak langsung memburukan pihak syarikat akan membahaya kan diri anda sendiri pihak syarikat memandang serius perkara ini dan akan mengambil tindakan sewajar terhadap anda atau mana-mana pehak yang cuba merosakan nama orang lain begitu jua syarikat jika anda gagal memadam segala tomahan dalam blog dalam masa terdekat syarikat tidak teragak-agak mengambil tindakan.

bunnyzamani
baby
baby

Posts : 1
Join date : 22/03/2010
Location : kl

Back to top Go down

Re: Hai-O Marketing @ Jgn Terpedaya

Post by Sponsored content Today at 2:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum