Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

View previous topic View next topic Go down

Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by Mr.Puaka on Thu Aug 27, 2009 7:54 am

Assalamualaikum,

Aku baru baca majalah AL-ISLAM, dalam tu mengatakan pengguna facebook secara tk lansung telah membantu isreal memerangi islam di palestin dan juga membantu membangunkan israel..pemilik facebook adalah seorang pakar komputer lulusan universiti harvard, beliau adalah org kuat di dalam pertubuhan isreal yg sering membantu menyumbangkan dana utk isreal di semenanjung gaza,

petikan ni secara ringkas sahaja.. malas nak taip lebih2.. cukup la aku ckp sapa2 yg gunakan facebook telah secara tk lansung membantu memerangi saudara islam kita di palestin.. indonesia dh haramkan facebook, iran pun dh haramkan, malaysia tk mungkin kut.. so kita sendiri boleh pikir nak guna atau tidak..

save palestin, save pattani.. ALLAHUAKHBAR.!

sekian. terima kasih.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by hanabyozora on Thu Aug 27, 2009 7:59 am

betul ke indonesia dah haramkan facebook....xde la...manyak kawan2 kat indonesia yg guna facebook...pape pown Hidup Islam!!! Subhanallah.... bounce

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by Mr.Puaka on Thu Aug 27, 2009 8:06 am

a'ah mengikut maklumat dlm artikel tu la.. entah la.. mungkin di fatwa yg mengharamkan selebih nya terpulang kpd pengguna.. lagipun face book menjana pendapatan melalui iklan yg di klik.. melalui iklan tu setiap kali klik face book akan dpt 50cent, bayangkan kalo org islam yg dok klik2.. brape juta kita bg kt israel utk bantu menghapuskan masyarakat islam palestin??? anda pikir sendiri.. Very Happy

Puaka - TAK PANDAI GUNA FACEBOOK.


Last edited by Mr.Puaka on Fri Aug 28, 2009 4:01 am; edited 1 time in total

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by hanabyozora on Thu Aug 27, 2009 8:54 am

wahhh....saya salah satu pengguna facebook yang jarang membuka facebook itu sendiri...kurang beramal nih...nanti2 la sering klak-klik iklan di facebook.....amin... bounce

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by et0n on Thu Aug 27, 2009 9:44 am

benda2 mcm ni sukar dibendung..lagi2 pulak facebook..bukan individu shja yg ada facebook malah orginasi2 luar/company2 beso dah ada facebook..
tapi yg herannye semuanye melibatkan israel..melampau betol laa...
yahudi ni akan melakukan apa sahaja utk keruntuhan islam...
subahanallah!...

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by Pijan on Thu Aug 27, 2009 11:34 am

Ala...ko gi beli Mcdonald tu pun ade share gak sokong israel...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Thu Aug 27, 2009 11:47 am

ye ke poke..sekarang baru aq tau sal facebook.tq poke atas tajuk yg ko kongsikn bersame kami.

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by Admin on Thu Aug 27, 2009 2:10 pm

ari tu aku ada baca yg facebook nie ada link ngan CIA.. betul ke?

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by Mr.Puaka on Thu Aug 27, 2009 5:22 pm

ade link dgr C.I.A tktau pulak.. tp yg pastikan warga yahudi tu mmg org yahudi amerika, yg aktif dlm persatuan melibatkan warga isreal di seluruh universiti di amerika... ada kemungkinan kut ade kaitan dgn C.I.A.. bdk yahudi yg buat facebook ni dh jadi jutawan pd usia 24 thn di mane ade aset sebanyak 1.2 billion.... kekayaan dia ni pulak di gunakan utk membantu pembangunan israel di tebing barat..

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by cikmie on Thu Aug 27, 2009 9:46 pm

nih menguatkan lagi aku nyer racist yg berlubuk dlm hati ngan kafir nih....jahanam kafir....hidup islam...kalau tak mampu nak tentang dgn tangan..cukup sekadar membenci musuh islam...tuh selemah2 iman...mcm na la nak rasa bauan syurga,nak berjihad tinggalkan facebook pun susah..inikan pula gi perang ngann kafir...aku benci kafir...tak kira sapa pon yg kafir aku benci...walaupon dia baik......subhanallah....yaalah..kuatkan lah iman aku ngan sahabat aku semua...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by adie on Thu Aug 27, 2009 9:59 pm

dasat sunguh benda ni....skrg ni bnyk benda yg boleh dianggapkan remeh digunakan yahudi untuk menjatuhkan islam..x kira la melalui hiburan,budaya dri barat dan terkini melalui internet.diharapkan pihak yg berkuasa dapat bertindak memeranginya..

adie
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 133
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by Mr.Puaka on Fri Aug 28, 2009 1:15 am

FACEBOOK ni pd asalnya di asaskan oleh bdk yahudi tu utk memudahkan perhubungan antara kwn mereka di dlm universiti tmpt dia menuntut.. di sebabkan permintaan ramai bdk yahudi ni perkembangkan ke seluruh universiti amerika.. skrg facebook dh ade lebih 200 juta pengguna di seluruh negara..

Pengasas FACEBOOK ni si bdk yahudi ni menggunakan laman facebook ketika perang di tebing barat utk menaikkan semangat di kalangan askar yahudi.. skrg facebook menjana pendapatan berjuta2 hasil iklan yg di paparkan di laman itu.. sbb tu pengasas microsoft pun membeli kepentingan facebook.

Hasil pendapatan lak si bdk yahudi ni salurkan kpd isreal utk memerangi palestin.. dulu yahudi bangsa paling hina di muka bumi ni tp skrg kebanyakkan jutawan di amerika smua berkuturunan yahudi.. ada satu artikel juga sehari sebanyak 7juta di salurkan kpd isreal oleh golongan jutawan amerika berketurunan yahudi..

Save Palestin.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by Admin on Fri Aug 28, 2009 2:04 am

Menda ni cam mengesahkan facebook ni adalah database tuk CIA

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by Mr.Puaka on Fri Aug 28, 2009 3:59 am

terima kasih admin kerna berkongsi video ni.. sungguh bemaklumat. cheers

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by HUGOBOYZ_2 on Fri Aug 28, 2009 6:31 am

hurm.. mmg susah nak bendung dah pun.. malaysia byk sgt benda2 cam nie.. dan tidak dikawal pun... benda nie kalau btoi nak sebar2kan pun.. x samapao 50% yg akan dapat msg n lakukan... apa2 pun nice topic puaka (Y).... kesian sesiapa yg dah buat tuh... xpa2 sapa2 yg dah ada face book tu kurang2kan lah mengunakannya.. itu pun maybe salah satu cara utk tidak support israel.. amin~

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Pengguna FACEBOOK membantu peperangan memerangi Islam.

Post by Sponsored content Today at 2:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum