Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

View previous topic View next topic Go down

Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by et0n on Thu Aug 27, 2009 11:15 am


KUALA TERENGGANU 26 Ogos - Kejam dan tidak berperikemanusiaan. Begitulah perkataan sesuai digambarkan buat seorang lelaki yang sanggup menjadikan empat anak perempuannya sebagai tempat pemuas nafsu.
Lebih malang, perbuatan kejam itu hanya terbongkar setelah mereka menjadi mangsa sejak 16 tahun lalu.
Kehidupan malang empat beradik itu bermula apabila kakaknya, yang kini berusia 23 tahun mula menjadi mangsa rogol bapanya sejak berusia tujuh tahun di rumah mereka di Kampung Pak Mentosa, Tembila, Besut.
Selepas beberapa tahun kemudian, suspek melakukan perkara sama terhadap adik-adik mangsa.
Sementara itu, ibu mereka yang menjadi tempat mengadu tidak dapat berbuat apa-apa apabila diugut untuk dicederakan.
Bagaimanapun, perbuatan terkutuk suspek terbongkar apabila dia cuba merogol anaknya yang berusia 15 tahun, April lalu.
Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Asisten Komisioner Mohd. Fauzi Abduri, berkata, berikutan itu, mangsa telah membuat laporan di Balai Polis Kampung Raja, Besut, Sabtu lalu.
''Berdasarkan laporan yang diterima, pihak polis kemudiannya mengambil keterangan tiga kakak mangsa dan mengesahkan perlakuan kejam suspek.
''Pihak polis kini sedang memburu suspek dan kes disiasat di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana rogol,'' katanya.

satu lagi kes haruan mkn anak...apa dah nak jadi dunia ni..
kan seorg bapa itu kerjanye melindungi anak2nye dari perkara2 yg buruk..
jika ngan bapa sendiri tidak selamat ngan sapa pulak anak2 nak berlindungkan..

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by Pijan on Thu Aug 27, 2009 11:17 am

kalau ngan bapa tak selamat..ibulah kut jadi galang ganti...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by et0n on Thu Aug 27, 2009 11:26 am

Pijan wrote:kalau ngan bapa tak selamat..ibulah kut jadi galang ganti...

sekuat mana seorg ibu tu nak mengantikan tempat seorg bapa?..
pada eton...seseorg anak perlukan perlindungan dan bimbingan seorg bapa utk masa depan yg cerah..
sbb ngan bapa ni anak2 lebih takut dan lebih rasa hormat..bukan anak2 tak menghormati seorg ibu...tapi kdng2 ibu ni tidak setegas seorg bapa...perempuan laa katakan...hatikan mudah lembut
pendapat eton laa... I love you

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by Pijan on Thu Aug 27, 2009 11:30 am

isk..ni nk bgtau satu rahsia kelebihan seorang ibu...

Seorang ibu boleh menjadi seorang bapa yang sempurna pada anaknya tapi seorang bapa belum tentu dapat menjadi seorang ibu yang baik buat anaknya...

So fikir2kanlah...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by et0n on Thu Aug 27, 2009 12:05 pm

Pijan wrote:isk..ni nk bgtau satu rahsia kelebihan seorang ibu...

Seorang ibu boleh menjadi seorang bapa yang sempurna pada anaknya tapi seorang bapa belum tentu dapat menjadi seorang ibu yang baik buat anaknya...

So fikir2kanlah...

mmg betol tak dinafikan..
tapi dlm konteks kekeluargaan..sesuatu keluarga itu perlu ketua keluarga(bapa) utk "manage" kan familynye menjadi lebih baik
mmg seorg ibu boleh buat semua kerja2 seorg bapa...tapi sejauh mana seorg ibu itu boleh mengendalikan anak2 mereka bila mereka remaja kelak...
bnyk kes2 perceraian..bila anak2 tinggal bersama ibunye..anak2 menjadi liar dan tidak berdisplin..
walaupun eton seorg perempuan..seorg ibu...eton tau kelemahan dan tahap mana shja seseorg perempuan tu boleh buat..berbanding dgn lelaki..

ciuman seorg bapa kepada anaknye setiap hari akan membuatkan anaknya merasa selamat, disayangi, dihargai...anak2 ni klu merasa bapa mereka lebih caring..mereka lebih terhindar dari melakukan kejahatan..

cth2 lain:
"Adam nakal yerk...nanti mumy inform dad"...masa tu adam akan rasa takut dan x nak buat lagi....
tapi klu steatment ni....
"Adam nakal ehh..nanti dad inform mumy"....ermm...cam x jalan jek rasa gertakan tu...hehheheee....

ini semua apa yg telah eton rasa dan alami... I love you



et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Thu Aug 27, 2009 12:12 pm

ntah la manusia ni lain2 sifat....ayah ikin bele ikin dari umo 7 thn lps mak meninggal x kawin2 lepas 2 xde pon nk usik anak gadis die.

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Thu Aug 27, 2009 12:19 pm

seorang ibu lebih takut kne ugut dari pertahankn ank gadis die.
takut dicederekn tp sanggop tgk anak yg jadi mangse...ermmm
klau war report dari awal dah lme laki 2 masuk lokap xsempat cederekan die...sebenarnye die takut nk bele ank tanpe suami dan takut jadi jande.

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by et0n on Thu Aug 27, 2009 12:26 pm

!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:ntah la manusia ni lain2 sifat....ayah ikin bele ikin dari umo 7 thn lps mak meninggal x kawin2 lepas 2 xde pon nk usik anak gadis die.

disini dah ada contoh bahawa ayah ikin seorg lelaki telah berjaya membesarkan ikin dgn sempurna..

sbb tu laa ayah ni tmpt utk kita berlindung dan patut merasa lebih selamat.

tapi klu dah bapa sendiri mkn anak sendiri..cam mana kan?? I love you


et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by Pijan on Thu Aug 27, 2009 12:32 pm

"Seorang ibu boleh menjadi seorang bapa yang sempurna pada
anaknya tapi seorang bapa
belum tentu dapat menjadi seorang ibu yang
baik buat anaknya..."




_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Thu Aug 27, 2009 12:51 pm

klau nafsu diletakkn tempat paling atas 2 la jadinye..tengok anak sndiri pon leh telan air liur.

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by et0n on Thu Aug 27, 2009 1:00 pm

nafsu lelaki mmg satu..tu yg masalahnye...

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by Pijan on Thu Aug 27, 2009 1:05 pm

et0n wrote:nafsu lelaki mmg satu..tu yg masalahnye...

mane dapat kalimah nafsu lelaki satu tu?? ade nas ke hadis yang boleh sahihkan ke perkara nih??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by Pijan on Thu Aug 27, 2009 1:13 pm

lelaki mempunyai 9 akal dan 1 nafsu ; Wanita mempunyai 9 nafsu dan 1 akal <<~~~~ jangan tertipu..tkde Nas@hadis pun yang pernah sentuh@bercerita tentang perkara nih....

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by Admin on Thu Aug 27, 2009 3:12 pm

hangat betul benang ni... pada aku simple jek sesuah institusi keluarga amat saling memerlukan antara satu sama lain...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by adie on Thu Aug 27, 2009 3:18 pm

isk2 ....apa nak jadi ngan dunia ni..........anak pon jd mangsa kerakusan bapa yg bernafsu syaitan..nauzubillahimin zalik

adie
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 133
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by Mr.Puaka on Thu Aug 27, 2009 6:02 pm

apa nak heran kes mcm ni wahai saudara.. kes haruan mkn anak ni byk terjadi kt kampung2.. di mana anak2 suka berkemban dpn ayah, mandi tk tutup pintu, tido dpn ruang tamu kain terselak.. tu smua pun penyebab jgk.. silap nya psl intitusi kekeluarga tu tk kuat.. pendidkan agama rendah... mcm ni la jadi.. ni kes yg di laporkan.. yg tk di laporkan berlambak lg..

DUNIA AKHIR ZAMAN.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by cikmie on Thu Aug 27, 2009 10:56 pm

bapak aku ialah super daddy...bapak aku walaupon dia tak penah marah aku.dia tak penah tinggikan suara..tapi alhamdulillah anak2 dia 10 org semua berjaya..mai tang aku jer slow ckit..eheheh.tapi aku tetap respek dia..kalau die tgur aku..aku akan ikut..kalau mak aku dia potpetpotpet pon tak berapa nak jalan..wakakakk..

*p/s- adakah aku anak durhaka kalau aku slalu gaduh nagn mak aku..ehehhe pale

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Bapa jadikan 4 anak mangsa pemuas nafsu

Post by Sponsored content Today at 12:34 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum