Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Korang tengok filem kat mana?

View previous topic View next topic Go down

korang tengok citer baru kat mana

55% 55% 
[ 6 ]
45% 45% 
[ 5 ]
 
Total Votes : 11

Korang tengok filem kat mana?

Post by Admin on Thu Aug 27, 2009 3:42 pm

Biasanya korang tengok satu citer tu kat wayang ke kat rumah?

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Thu Aug 27, 2009 5:29 pm

Kalo free tgk kt wayang...
kalo x smpat tgk dvd cetak rompak je..
hehe..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by adie on Thu Aug 27, 2009 5:35 pm

biasa kat rumah... Very Happy

adie
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 133
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by lDJlMagicianlOby on Thu Aug 27, 2009 5:43 pm

tengok kat wayang la..baru gempak dengar sound effect die
lol!

lDJlMagicianlOby
Moderator
Moderator

Posts : 167
Join date : 23/08/2009
Age : 28
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Thu Aug 27, 2009 5:52 pm

semenjak keje ni xde mse nk tgk wayang...beli vcd cetak rompak je...3 rm10.00.
xpon tgk dlm tenet je(xd)

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by Joe on Thu Aug 27, 2009 6:12 pm

lagi bgos tgok wayang.....
wakakakka
lol! lol! lol! lol! lol!

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by Mr.Puaka on Thu Aug 27, 2009 6:23 pm

aku kalo citer top2 aku lebih suka tgk wayang la.. kalo missed pun aku cuba dapatkan dvd.. tp ape2 pun kalo masuk wayang aku jarang tonton filem melayu bkn tk support.. tp tknak keluar panggung dgn rasa tk puas hati.. hehehe

save palestin, save pattani - Allahuakbar.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by Joe on Thu Aug 27, 2009 8:04 pm

wakakakkaka poke....
klau tak ati...
tgok balek wayang td tu..
kasi puas tu ati ko klau tak puas tgok...
kekekekekek

lol! lol! lol! lol! lol!

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by HUGOBOYZ_2 on Thu Aug 27, 2009 8:13 pm

kalau cerita dahsyat2.. aku layan kat wayang ja.. kalau jenis gambar biasa2 ja.. sound x berapa best aku tgk rumah ja... tp rumah aku pun ada home theatre best... heheh selalunya aku lepas tgk gambar kat wayang best.. aku kan cari cb dia kat cetak rompak tp selepas 2 - 3 bulan lepas tuh la.. biar keluar origial copy heheheh!~...

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by Admin on Sat Aug 29, 2009 3:06 am

Betul laa aku paling nyampah tgk cite Prof Razak Mohaiden .. sampaikan beli cd cetak rompak pun aku takkan beli... Tapi eton pulak nak beli.. Cittt... no class tolllll

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by Mr.Puaka on Sat Aug 29, 2009 3:10 am

Admin wrote:Betul laa aku paling nyampah tgk cite Prof Razak Mohaiden .. sampaikan beli cd cetak rompak pun aku takkan beli... Tapi eton pulak nak beli.. Cittt... no class tolllll

Haha nama pun pompuan seed.. aku pun tk gemar razak mohaideen tu.. dulu citer dia asyik yusry erra.. erra yusry.. skrg trademark dia citer hantu lak.. mcm takde idea pun ade.. eton beli cd tu ko tk tonton sekali ke? anda pasti? Razz

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by Admin on Sat Aug 29, 2009 3:16 am

hehehe... tonton la jugak setelah dipaksa rela....

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by cikmie on Wed Sep 02, 2009 5:01 pm

aku beli pirate jer..tapi depan poke habaq kata beli yg ori la tkut dia tangkap aku..wakaakka

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by hafiz_mivec88 on Wed Sep 02, 2009 5:04 pm

wayang bru gempak..cetak rompak gambar x clear

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 5:04 pm

nak p cinema aku xfree...aku beli ja dvd....wakkaka jgan tnye la murah punye ke mhal punye....jnji aku ley tgok sudah

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by MutiaraKirana on Thu Sep 03, 2009 5:38 am

tgk kat rumah je,download dri internat n burn jdkan dvd,xyah klua duit,nak tgk wayang pun,bderet2 kat blakang ni nak kn bawak,mahal la,klu stakat sorang 2 xda hal la

MutiaraKirana
Budak U
Budak U

Posts : 167
Join date : 27/08/2009
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Korang tengok filem kat mana?

Post by Sponsored content Today at 12:33 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum