Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

View previous topic View next topic Go down

Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

Post by et0n on Fri Aug 28, 2009 3:31 pm





Seorang mamat yang gemuk masuk ke fitness center untuk menguruskan badan.. seorang lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi,

"Kami menawarkan 2 program disini... RM 50 untuk versi 'biasa' dan RM100 untuk versi 'cepat'."

Mamat tu pon berkata, " Saya ingat yang biasalah sebab saya ni baru nak try kuruskan badan."

"Ok, Encik sila masuk ke bilik no.5 di penjuru bilik sana ," jawab penjaga kaunter.

Mamat tadi pun masuk la ke bilik itu dan menutupnya. Selang 2 minit kemudian, seorang wanita cantik, lawa, body best, mantap masuk ke dalam bilik itu. dia kemudian menanggalkan pakaiannya sehingga menyebabkan mamat tu tak senang duduk,berpeluh.

Perempuan tadi berkata," kalau tuan dapat tangkap saya, tuan boleh buat apa saja dengan saya... hikhikhikk" dan dia terus berlari dalam bilik itu. mamat tadi pun kejar la.. kejar punya kejar samapai 10 minit pon tak dapat lagi. tapi mamat tu kejar lagi sampai terjatuh terjelepok lalu pengsan.

Apabila dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapati beratnya dah turun 3 kg. " wow.. mmg senang nak turun berat badan,.. memang berbaloi aku bayar RM 50 tadi" katanya seoarng diri.

Keesokkan harinya dia datang semula ke tempat tersebut. Dia ditegur oleh pemuda di kaunter. Setelah diberi penerangan seperti semalam, mamat tadi memilih untuk mencuba versi 'cepat' pula.

"Baiklah, Encik masuk bilik no. 6 di situ ya.."kata penjaga kaunter.

Setelah beberapa minit didalam bilik itu, datanglah seorang body builder yang badannya tough dan terus melondehkan pakaiannya lalu berkata "Saya akan kejar kamu dalam bilik ini, dan.... kalau saya dapatttttt emmmmmmmmm............

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Fri Aug 28, 2009 4:39 pm

hahaha..bgus nye...sape nk kuruskan badan try la ye.. Laughing

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

Post by Admin on Fri Aug 28, 2009 5:04 pm

aku dah masuk bilik yg first tu... siap dpt tangkap gikk trainer tu.. yuuuhuuuuu... erk eton nampak ke aku tulis ni?? Shocked

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

Post by RarainKampunG on Fri Aug 28, 2009 7:06 pm

cikmie..mne cikmie...muekekekkeke

RarainKampunG
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 282
Join date : 24/08/2009
Age : 24
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

Post by reex on Fri Aug 28, 2009 7:51 pm

wakakakaka lawak beb..siyes lawak..aku gelak sampai tongeng2 ni..
harap2 la bilik 1st 2 yang trainer dye 2 cam rara ngan sco ni aku pun nak masok (xD)

reex
Budak U
Budak U

Posts : 164
Join date : 24/08/2009
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

Post by HUGOBOYZ_2 on Fri Aug 28, 2009 7:59 pm

cik mie bole try nie... tp kalau cam bilik 1st tuh la... elok aku ja pegi.. suruh cik mie jgn kurus dah.. bagi aku ja kurus hahahahh!!!.. gerenti aku dapat tangkap!!

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

Post by adie on Fri Aug 28, 2009 8:17 pm

hahahah..nasib baik x dpt tangap...klu x ngan perempuan dalam bilik pertama td sekali kurus,kena hempap

adie
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 133
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

Post by EcAh@c0MbUnK on Fri Aug 28, 2009 9:56 pm

hahahah...cite mmg mntap g2.. lol!

EcAh@c0MbUnK
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 37
Join date : 28/08/2009
Age : 24
Location : SeLaNg0r

Back to top Go down

Re: Kisah Cara Nak Kurus Badan (utk Lelaki)

Post by Sponsored content Today at 7:54 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum