Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Imagine That

View previous topic View next topic Go down

Imagine That

Post by zis on Mon Aug 31, 2009 5:22 am


(source: http://www.gsc.com.my/ )


Eddie Murphy stars as a successful financial executive, Evan who has more time for his BlackBerry than his seven-year-old daughter, Olivia (Yara Shahidi). When he has a confidence crisis and his career starts going down the drain, he soon finds the solution to all his problems in his daughter's imaginary world. 
(Source: Cinema Online)

ahakzzz..smlm seblom berbuka tu..sempat gak tgk crita ni dulu kat MBO..haha..sebab GSC melaka takde kot crita ni..
critanya macam ni..ada laa sorang negro tu..si Eddie Murphy tu..dia ni kiranya penganalisa kewangan laa..kerja dia bagi pendapat kat client2 dia pilihan mana yg bagus n menguntungkan..
dia ada sorang anak..tapi dah bercerai ngan bini dia..kebtolan minggu tu turn dia jaga anak pompuan dia tu..
tapi anak pompuan dia ni ada perangai yg pelik skit iaitu buleh bercakap ngan alam ghaib..kononnya puteri2 di alam ghaib laa..
mula2 si ayah ni tak percaya..tapi lepas budak tu bagitau n tolong selesaikan satu masalah dengan client tu..so si ayah ni dah mula mencurigai kebenaran perangai anak pompuan dia tu..
so dari hari ke hari..stiap masalah daripada client dia..si ayah ni akan mintak pendapat dari anak pompuan dia dengan cara berhubung ngan puteri2 ni..kononnya dorang ni tau mana pilihan yg lebih menguntungkan..
tapi dalam masa yg sama..ada plak saingan si ayah ni..kira hebat gak laa..
so..persoalannya..jeng jeng jeng..adakah si ayah ini akan terus berjaya menyelesaikan suma masalah? adakah puteri2 itu benar2 wujud? atau adakah anak pompuan dia ni ada masalah psyco? apakah tindakan drastik yg dilakukan oleh pesaing ayah budak pompuan tu? apakah kesudahan cerita ini? jommmmm laa kita berimagine kat panggung wayang gak..hehe
akhir kata dari zis.. "I WANT MY GOO GAA~"

RATING: zis kasi 3.5 per 5 bintang la crita ni..crita ni mmg lawak..n ada gak part2 sedey laa..tapi mostly lawak..haha

p/s: zis amik post ni dari post zis kat forum2 lain..zis rajin gak join forum2 ni..n salah satu yg zis suka post adalah berkaitan ngan crita2 kat wayang sebab zis ni mmg hantu wayang..pantang je ada crita baru kat wayang..mmg zis la 1st customer kat wayang tu..haha..nak join topik lain rasanya zis dah ketinggalan jauh kot..takpe2..zis start dari sini lah..hehe..kang kalo ada crita baru lagi kat wayang yg zis tgk yg terkini..sambil zis post kat forum lain..zis copy paste kat sini gak..orait?

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: Imagine That

Post by Admin on Mon Aug 31, 2009 9:54 am

wahh aku memang suke lakonan eddie murphy ni.. selalunya lawak tull.. terima kasih zis share review filem tu kat sini.. next time share lagi yekk

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Imagine That

Post by zis on Mon Aug 31, 2009 2:07 pm

dun worry..mmg stiap kali zis tgk wyg mmg zis akan buat review n laporan kat forum2 lain..tu pon sebab zis moderator kat forum2 tu and salah satu tugas zis adalah buat benda macam ni..haha
lagipon zis ni mmg hantu wayang..pantang je ada crita wyg baru..so dijamin akan bertambah banyak la topik2 macam ni nanti kat sini..haha
janji korang suma tahan je melayan kerenah zis ni karang..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: Imagine That

Post by MutiaraKirana on Thu Sep 03, 2009 5:53 am

wayang lg,rjin btul zis ni

MutiaraKirana
Budak U
Budak U

Posts : 167
Join date : 27/08/2009
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Imagine That

Post by zis on Thu Sep 03, 2009 9:55 am

MutiaraKirana wrote:wayang lg,rjin btul zis ni
haha..jgn risau MK..lepas ni kompom la akan ada banyak lagi topik wayang2 kat sini..slagi director2 tak brenti buat wayang..slagi tu la zis takkan brenti siarkan laporan wayang kat sini gak..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: Imagine That

Post by Sponsored content Today at 12:32 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum