Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


AnyTHinG oF ThE DaY

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Mon Aug 31, 2009 5:46 am

ahakzzz..
saje bukak topik ni untuk share tentang anything yg korang nak share of the day
tentang perasaan korang pada hari ni ke..tentang masalah orang pada hari ni ke..
tentang kerja ke..aktiviti korang ke..luahan perasaan ke..apa2 je lah..cerita je lah kat sini..haha

orait2..oleh kerana zis tuan umah..cewaahhh..sesuka hati je lantik diri sebagai tuan umah..
so zis pon memulakan la bicara di sini..

hari ni tadi..zis kluar gi jalan2 bawak awek..dari hulu ke hilir..dari hilir ke hulu..
patah balik..pergi balik..mmg ronda2 sakan laa..gi shopping..gi tgk wayang..pastu berbuka..
bila malam tu lepak la kat dataran..masa tu zis heran sebab tetiba ramai org..
tak pernah2 plak ramai org macam malam ni..tinjau punya tinjau..baru lah zis ingat..
rupa2nya malam ni malam merdeka..haha..patut la ramai semacam je org berkumpul..
zis buleh tak sedar yg malam ni malam merdeka..aduyai..ilang daya ingatan dah zis ni..
nasib baik mmg dah bawak satey celup n air shake..tapi tak cukup air..lepas tu gi beli kat petrol station
haha..dapat gak la picnic kat dataran tu..tunggu punya tunggu..ingatkan ada laa bunga api kebabommm..
skali jgnkan bunga api..asap api pon tarak..aduyai..buat penat je tunggu..sebab zis ni minat sgt tgk bunga api
haha..macam2 bentuk n kaler ada..haha..tapi sedey sebab malam tadi tak dapat tgk..la la la
korang plak macam mana?

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Mr.Puaka on Mon Aug 31, 2009 6:40 am

ehh.. hari ni hari ni hari ambang merdeka ke? aku ingat esk.. alahai aku sendiri pun lupa, tp aku mmg ada dgr bunyi bunga api tadi.. tktau lak hari ni sambutan ambang merdeka.. tu pun mungkin bunga api yg bdk2 pasang.. sebab kerajaan dh cakap takde sambutan ambang merdeka.. ahahahaha MERDEKA!!! bkn mlm ni ke ambang merdeka??????????????????

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Admin on Mon Aug 31, 2009 11:09 am

hahhaaha.. memang takde memang kemerdekaan langsung korang ni.. aku bangun tepat pukul 12.00 tghmlam tuk tukar date chop aku jerkk.. pastu tido lik kat kaunter.. ehhehe

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by adie on Mon Aug 31, 2009 11:22 am

selamat hari kemerdekaan yang ke 52..merdekaaaaaaaaaaaaa!!!!

adie
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 133
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Mon Aug 31, 2009 11:21 pm

ahakzzz..
errkkk..org cakap crita pasal anything of the day..dia wish happy merdeka plak (D) <-- ayat ditujukan kepada adie (HEHE)

hari ni pon sama..mmg merayau sakan laa..sampai rasa nak tercabut lutut ni..aduyai..
apa lagi aktiviti yg best dilakukan haa? tapi tadi sebelum berbuka puasa..sempat gak gi tgk wayang dulu..haha
gelak2 sampai rasa haus..sabar je menahan haus ni..haha..tak cukup ngan tu..sempat lagi gi karaoke..aduyai..
mmg tak sedar diri punya budak..sukati mesen je melalak dalam box tu..pastu rasa haus..padan muka..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by jeyy on Tue Sep 01, 2009 4:02 am

isnin 31 ogos 09,aku kt kg di ipoh,sister aku blk gak ngan kwn die...ni pon bru smpi kul 130 td naik tren...mse sahur pg tadi perut memulas x hengatt nyer!!!dgn pantas aku g toilet,tp yg xbest nyer kwn adik pompuan aku yg dr s.alam tu dok dkt ngan toilet!!arghh!!cmne nk cover bunyik ni!!!! Embarassed

jeyy
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 65
Join date : 27/08/2009

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Admin on Tue Sep 01, 2009 12:50 pm

jeyy wrote:isnin 31 ogos 09,aku kt kg di ipoh,sister aku blk gak ngan kwn die...ni pon bru smpi kul 130 td naik tren...mse sahur pg tadi perut memulas x hengatt nyer!!!dgn pantas aku g toilet,tp yg xbest nyer kwn adik pompuan aku yg dr s.alam tu dok dkt ngan toilet!!arghh!!cmne nk cover bunyik ni!!!! Embarassed

ni mesti kes tercereeeeetttttttttttttt... haru tul kalau kena cam nie... Shocked

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 8:20 am

2 september 2009

Mcm biasa keje pahtu balik.. tido kejap, bangun bukak pose.. pahtu tgk tv, tp tk tenteram.. tangan rasa mcm nak menaip, masuk FC dan CB takde yg menarik... kol 3 pagi log off siap2 untuk sahur.. abis sahur lps waktu imsak.. saje log in balik.. kt CB dan FC.. takde juga yg menarik.. masuk intai CB alamak.. dia buat lagi!!!!

Siapa yg buat? apa dia buat? siapa lagi bump_iq la.. aku siap postingkan satu thread utk bg peluang dia.. tup tap.. pagi ni kasi panas lagi.. apa tunggu lagi aku BAN 6 JAM! amik ko.. ahahahah

Itu aje yg berlaku hari ni.. rutin harian stakat ni masih sama memandangkan aku byk masa di bulan pose ni.. lps raya tktau leh aktifkan diri atau tk kt sini. Laughing

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Wed Sep 02, 2009 9:58 am

ahakzzz..
haha puaka..tangan gatal eh? potong je tangan tu..haha

smlm gi berbuka kat satu gerai ni..mula2 makan bee hoon sup..tapi tak puas hati lepas abis tu..dengan rasa sikap yg tamahak yg melampau2..zis order lagi nasik ayam..haha..tapi padan muka sapa suwuh tamahak sgt..nasik ayam tu tak abis..haha..sampai rasa senak sgt pewut ni..nak berjalan pon tak larat dah..haha..tu pon ada hati lagi nak gi bazaar gi beli satep celup..haha..nasib pewut ni tak kena tumbok maya..kalo tak abis laa terburai suma..haha
oleh kerana kekenyangan yg melampau..malam tu balik dalam kol 1 pagi..terus tido n sampai kol 7 baru bangun..sahur tinggal..subuh tinggal..padan muka zis..haha

p/s: orang tamak slalu rugi..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Thu Sep 03, 2009 10:45 am

ahakzzz...
semalam tarak buat apa..balik kerja gi tesco beli barang dapur..pasti berbuka kat KFC (XP) idamanku selalu tu..haha
pastu terus balik sebab maya ada kerja skit..takpe2..zis lepak2 kat umah je..pastu terus tido..ingat nak gi tgk wayang lagi..tapi maya ada kerja..hurrrmm..takpe2..malam ni mesti balas dendam..kena tgk wayang malam ni..sebab ada crita baru yg sgt best..haha
nak tau apa? nanti zis siarkan laporan dalam board filem tu..hehe..pastu pagi tadi bgn awal sebab gi amik makanan sahur kat umah maya..maya masak untuk zis..haha
pastu apa lagi? pagi ni zis di tempat kerja..macam biasa..berjoget atas krusi dgr lagu raya..pastu boss plak sebok nak suwuh gantong2 kalong raya lah..kad raya lah..susah2 zis beraya kat opis je lah macam ni karang..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Thu Sep 03, 2009 11:05 am

3 September 2009

pg..keje cm base la..kt tmpat keje nih ade masalah skit ngn mber sblah ni..tp papehal..kene sabar jelah..ade ke keje die nk soh owg buat..dh la sik x dtg je..keje die,sco yg kene wat..
geram tol..mcm ni bhadapan ngn masalh mcm ni kalo kt tmpt keje..

blik kul 5.30 nk g bazar jap...saje cuci mate...ahakzz...pastu nk g survey moto jap..moto dh ilang..huhu..ni nk g survey moto tok g jln2 mase raya nnt..

mlm kang..lpas bbuke..layan mlife jap kt hp...same gak cm chatting..nk chat kt umah x leh..sbb umah x de pc..hehe..
dan tidoooooo...

sampai sni jelah cite utk ari ni ye...daaaa..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Thu Sep 03, 2009 11:37 am

haha..
awal dah dia cerita pasal hari ni..siap sampai ke malam lagi tu..haha
bagus2..dah ada perancangan awal..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Thu Sep 03, 2009 11:54 am

zis wrote:haha..
awal dah dia cerita pasal hari ni..siap sampai ke malam lagi tu..haha
bagus2..dah ada perancangan awal..haha

perancangan awal la zis..mmg dh plan pn.. Very Happy

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by ina on Thu Sep 03, 2009 11:58 am

hai smua........sy bdk baru........ Smile

ina
baby
baby

Posts : 1
Join date : 03/09/2009
Age : 25
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Pelangi on Thu Sep 03, 2009 12:02 pm

3 setember 2009

pagi amik z ngan anin skulah agama.
z sakit perut la pulak nak buka ke , nak ajer , x bole buka tapi x yah g skulah. anin la pulak x mau g skulah gak.ngader je anin . kau g skulah sorang .
tengahari... antar anin g skulah. nak g bayar bil api , air , astro .
nak bagi qihah makan. qihah x posa. x kan nak suruh dia posa baru umur 2 tahun. hahaahaa
petang...tgk tv. citer 106 astro oasis.
menyapu kemas umah ....
pukul 6 petang g beli kueh la pulak....
nak makan apa yek ari nie. o itu mak punyer poblem apa d masak makan ajer la . hahhahahaaahaaa.
pukul 7 petang kenala buat air sejuk , air panaz , kemas a meja nak hidang lauk. susun anak kat meja supaya jgn gadoh masa nak buka.
ermmm sapa lagik nak bagi poblem kalau x qihah suka kac kecohhhhh
malam ...tgk keja skulah .kalau ader tapi slalu kata x der....
tido la hari dah malam........


Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Tue Sep 08, 2009 4:02 pm

ahakzzz..
dari minggu lepas sampai ke hari ni..bosan gila kat opis..aduyai..nasib tak gila je kat opis ni..
rasa macam ada benda nak dibuat..tapi tak tau apa..tu yg menambahkan lagi kebingongan otak ni..buleh gastrik otak ni dibuatnya..aduyai..
tapi ada sedikit happy sebab tak lama lagi nak balik kpg..haha..cuti sakan zis tahun ni..ye lah dah 2 tahun tak balik beraya..tahun ni 2 minggu lebih zis cuti raya..haha
barang2 buleh dikatakan 80% dah packing..kali ni bawak satu beg laptop..2 beg besar..sebab nak bawak balik baju2 yg tak pakai lagi..nak sedekah kat anak2 yatim kat kpg..
ohh hari raya..tak sabarnya nak tunggu..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Tue Sep 08, 2009 4:10 pm

wahh...sonok sakan zis ni.ape2 pon sebagai kwn ikin pon tumpang seronok.haha

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Tue Sep 08, 2009 4:22 pm

!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:wahh...sonok sakan zis ni.ape2 pon sebagai kwn ikin pon tumpang seronok.haha
ahakzzz..nak tumpang? buleh2..tapi yuran duduk je dah 50 hengget..pastu bayaran aircon seminit 15 hengget..pastu perjalanan plak semeter pon 15 hengget..tu kira harga kawan2 laa sempena diskaun hari raya ni..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by tongkat warent on Tue Sep 08, 2009 4:34 pm

boring keje ea zis..sbb 2 selalu tengok wayang ea..apapun diucapkan selamat balik kampung kepada zis..jgn lupa bawak buah tngn dari sn bagi kat dak2 cb Very Happy

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Tue Sep 08, 2009 4:37 pm

ahakzzz..

ada kerja ke tarak ke..wayang tu adalah aktiviti wajib..ni pon dah plan malam ni gi tgk wayang..crita apa? tunggu je lah laporan zis esok kat ruangan filem tu..haha

bosan sebab tarak kerja..errmmmm..tak sabar nak balik je ni..nak rehat puas2 then nak buat plan for future..haha..ole2? alamak.. (SWT)

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Sun Sep 13, 2009 6:22 pm

ahakzzz..
hari jumaat lepas mmg adalah hari yg paling bz..mana taknya..siang kena kerja..tapi malam nak kejar bas gi KEHEL..haha..so suma urusan kena settle hari tu jugak..dah laa macam2 plak urusan yg kena buat..aduyai..nasib baik baju2 dah packing suma dalam beg..so kurang skit beban..haha
abis je kerja..terus gi beli barang2 keperluan dulu..pastu berbuka kat..errkkk..kat mana eh? kat subaidah DP kot..hehe..masa tu mmg zis makan banyak giler..nasib tak giler je makan tu..haha
pastu naik baik gi KEHEL kol 12.15 malam..set alarm kol 2.00 pagi sebab takot terlajak tido dalam bas..skali tgk kol 1.30 pagi dah sampai ke LCCT..punya laju bas tu bawak..tapi zis tak sedar..maya yg sedar..haha
sampai je kat airport..tak tau nak buat apa sebab flight kol 9.05 pagi..ada lebih kurang 8 jam..apa lagi? tgk movie guna laptop laa..slamber je cabut plug TV kat LCCT tu sebab nak pasang charger laptop zis..haha
pastu bersahur kat MCD..kitaorg jadi macam pelancong plak..bergambar sana bergambar sini..macam2 posing kitaorg buat..dah tak peduli orang lain dah..haha
sedey masa berpisah ngan maya..
lepas tu bila sampai umah je..mak terus suwuh kemas umah..aduyai..tak penat tapi haus..haha..pastu pandai mak ambik hati balik dengan cara masak mee goreng special kegemaran zis masa berbuka tu..hehe..ilang suma kepenatan..hehe..malam plak gi solat terawih..jumpa kawan2 lama kat masjid..ada gak budak2 baru laa yg zis tak kenal tapi dorang kenal zis..mano eh dorang ni kenal zis? haha..pastu member ajak gi umah amik mercun ABOM..haha..sempat gak gi main kat pantai..lepas balik umah..mak plak suwuh main kat umah sebab nak lawan jiran sebelah..haha..apa lagi? kebabommmmm laa lawan ngan jiran sebelah..haha
lepas tu member datang lagi bawak kluar gi lepak minum2..balik dalam kol 3 pagi kot..sebab ujan..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by aL_BeLLa on Sun Sep 13, 2009 7:15 pm

haha!!same la wey ngan kite!!xpasan ari tu merdeka hahahaha!!!!
sok2 g skula tgk org asyik je ckp pasl merdeka baru la pasan!!
wahkaka!!!urm zis cam wt diari je!!!(HELLO)

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Sun Sep 13, 2009 11:15 pm

aL_BeLLa wrote:haha!!same la wey ngan kite!!xpasan ari tu merdeka hahahaha!!!!
sok2 g skula tgk org asyik je ckp pasl merdeka baru la pasan!!
wahkaka!!!urm zis cam wt diari je!!!(HELLO)

ahakzzz..
haha..buleh la dikatakan sebagai diari..nama topik pon anything of the day kan? (HEHE)
so kalo bella pon ada apa2 nak share..tentang perasaan ke..tentang kerja ke..tentang crita best kat skolah ke..share laa kat sini..hehe

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by aL_BeLLa on Sun Sep 13, 2009 11:55 pm

ohhh thanks a lot zis!!
aku ske gile la kat ko!!!
wahkaka

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Mon Sep 14, 2009 12:56 am

aL_BeLLa wrote:ohhh thanks a lot zis!!
aku ske gile la kat ko!!!
wahkaka

ahakzzz..
uiceh..tu share perasaan ke tu? (HEHE) (ICON MALU)

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Sponsored content Today at 2:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum