Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


AnyTHinG oF ThE DaY

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Admin on Mon Sep 14, 2009 2:44 am

shopping.... shopping... shopping.... zzzz

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Tue Sep 15, 2009 12:51 am

ahakzzz..
hari ni macam biasa kemas umah lagi..haha..pastu sempat gak tgk dvd katon dragonball..hehe..pastu adjust website skit n sambung buat projek montage company..montage tu dalam 90% dah siap laa..tapi website masih dalam 10% yg siap..aduyai..
takpe2..buat slow2..usaha itu tangga kejayaan..rilex itu kunci kejayaan..hehe
esok sambung buat website lagi..tapi kena cepat sebab ptg nak gi beli baju raya lagi..hari tu dah beli 3 pasang duit sendiri..ni org blanja plak..nak mintak lagi 2 pasang n satu kasut..haha..diberi paha mintak betis..la la la

p/s: ni adalah hari yg ketiga zis mewindui dia..

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Pelangi on Tue Sep 15, 2009 10:40 pm

hahahahaha
zis rindu maya
padan muker
hehehehehe

cari la mira kat sana.....
kuikuikui

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Tue Sep 15, 2009 10:50 pm

Pelangi wrote:hahahahaha
zis rindu maya
padan muker
hehehehehe

cari la mira kat sana.....
kuikuikui

ahakzzz..
errrkkk..mmg windu wooOOo kat maya..tak tahan ni..haha..takde lah..sebab slalu 24 jam bersama kan? so bila dah berjauhan macam ni..aduyai..hehe
mira? sapa mira? mira mana? errkkk..

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Sat Sep 19, 2009 3:45 pm

ahakzzz..
smlm demam..aduyai..selesema batuk panas badan..suma lah..tapi malam tu gi jugak solat terawih..mana peduli..haha..sebab ingatkan malam tadi tgk anak bulan..zis punya laa tunggu2 imam tu umum raya bila..rupa2 malam ni baru tgk anak bulan..haha..aduyai
pas balik dari masjid tu..member call ajak main futsal..dalam keadaan demam tu..pergi lah jugak..mana peduli..takde kasut plak tu..terpaksa pinjam kasut member..haha..semangat nak main sebab dah lama tak main sebenarnya..haha..dah laa lama tak main..top scorer plak tu..wah wah wah..masih tajam juga bakat diri ini walaupon sudah sekian lama tak main..haha
lepas main tu gi ikut member gi lepak kat kedai minum..maklum laa tumpang orang..kena laa ikut ke mana driver bawak..haha..sampai laa ke pagi ni..bangun2 je krem kaki....nak berjalan pon tak larat..haha..tu lah akibatnya main futsal tak buat warming up dulu..lepas main pon takde buat skretching..padan muka (HEHE)

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Admin on Sat Sep 19, 2009 5:12 pm

pagi tadi bangun lambat gi keje ... boss aku call suruh datang keje... adoii..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Pelangi on Sat Sep 19, 2009 5:23 pm

Pagi tadi g pasar la cari ayam mati ngan daging beku.

tengok la punya la ramai org kay ell.

dorang tak de kampong ke.HAHAHA

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI KEPADA WARGA FC....

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Admin on Sat Sep 19, 2009 5:30 pm

tu semau org kampung baru sis pel .. hahahaha

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Sat Sep 19, 2009 5:31 pm

ahakzzz..
haha mr admin n pelangi..sorang kena paksa rela gi kerja..sorang bersesak kat pasar..haha
zis pon baru balik dari gi pasar tadi..daging2 n barang2 lain untuk masak soto, bakso n bubur pedas untuk esok..haha..ayam dapat free 2 ekor..hehe

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Pelangi on Sun Sep 20, 2009 10:58 pm

zis

org bintulu makan bakso ke.
ayam ape tu free ???
huhuhu

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Mon Sep 21, 2009 10:05 am

ahakzzz..
bakso tu bukan makanan indon ke? hehe..tapi mak pandai buat..tu yg mak buat..bebola daging tu beli kat pasar je..haha

smlm 1st day raya..pagi2 lagi dah bangun walaupon malam tu tido lewat..hehe..bangun awal pagi sebab nak kemas umah..pas bersiap2 tu gi masjid solat raya..balik tu ilex2 kat umah jap..pastu ikut family beraya gi umah kawan2 parent dulu..haha..sampai laa tgh hari tu..balik tido jap..mmg lega dapat tido..sampai magrib plak tu..haha..pastu malam member datang ajak kluar..kitaorg konvoi dalam 5 buah kreta..gi beraya umah2 kawan n umah zis sendiri..haha..pastu sampai kol brapa eh? dalam kol 2 3 pagi kot..balik umah baru tido..sampai laa pagi ni..hehe

p/s: TAHNIAH KEPADA SEMUA UMAT ISLAM KERANA BERJAYA MENGHARUNGI BULAN RAMADHAN TAHUN INI..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Tue Sep 29, 2009 10:26 am

ahakzzz..
awal pagi bangun semalam sebab nak packing barang..flight kol 11 tapi kena bertolak dari umah kol 9 sebab counter close sejam lebih awal..
sampai je kat LCCT dalam kol 1 macam tu..maya dah tunggu kat airport sebab dia sampai lebih awal..tapi tiket bas ke melaka dari LCCT cuma ada pukul 5.30 petang..so melepak laa lagi kat LCCT tu sampai kol 5.30 petang..haha..dah tu sampai melaka plak dalam lebih kurang pukul 8 malam..pastu tunggu plak member datang amik..sampai umah dalam kol 9..haha
sampai2 je umah terus iron baju untuk kerja hari ni..pastu terus kluar lagi ngan maya gi tgk wayang..2 minggu wooOo tak tgk wayang..buleh gastrik kepala otak macam ni..haha
dendam kesumat punya pasal..smlm tgk crita tsunami..pastu terus beli tiket untuk malam ni plak lagi..tgk crita apa eh? haha..nak tau crita apa..tunggu lah laporan zis esok..haha
skarang kat opis..malas nak buat kerja opis dulu sebab nak settlekan urusan konvo dulu..konvo bulan 10 ni..aduyai..macam2 plak dorang ni mintak untuk konvo..isk isk isk

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Tue Sep 29, 2009 11:24 am

zis..bape kali ko nk tgk wayang nih..adess..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Tue Sep 29, 2009 11:30 am

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:zis..bape kali ko nk tgk wayang nih..adess..

ahakzzz..
slagi producer n director wayang kat dunia ni tak brenti menghasilkan cerita or movie..slagi tu laa zis akan ke wayang..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Admin on Tue Sep 29, 2009 3:44 pm

adoii motor rosak..... dah la duit dah kering .. poning pala aku nie...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by zis on Fri Oct 02, 2009 11:32 am

ahakzzz..
smlm kat tempat kerja sebok menghias opis..hias raya sebab ada pertandingan department paling cantik..menang wang tunai wooOoo..haha
pastu balik kerja tu terus balik umah sebab nak settlekan problem website..tu lah smlm kat opis tangan gatal sgt mengacau website..dah kelam kabut jadinya..nasib baik ada backup kat umah..haha
pastu pagi ni tadi sambung balik buat website kat opis ni..sambil2 menghias opis lagi..pasang lagu raya kuat2..sampai department lain jeles..haha..sebab hari ni ada majlis ramah tamah bersama suma staff dengan ALP..hehe
zis n maya punya lah tak brekpes tadi sebab ingatkan pagi ni..skali majlis tu petang daa..lepas solat jumaat..aduyai..haha..nasib baik ada beli kropok2..so bantai je lah kropok2 dulu..hehe
kang balik kerja pergi lagi jemputan opis house kat umah pengarah danau..makin berkembang laa pewut zis ni nanti..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Fri Oct 02, 2009 12:16 pm

cunnyerrr pic sis pelangi....

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: AnyTHinG oF ThE DaY

Post by Sponsored content Today at 12:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum