Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Pijan on Mon Sep 07, 2009 2:02 pm

penat aku gi round cari Laksa Shark Kat JJ Maluri tadi...haram tkde...rupenya ade orang salah taip...rugi duit minyak je gi tadi..huh..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Pelangi on Mon Sep 07, 2009 2:23 pm

Pijan wrote:penat aku gi round cari Laksa Shark Kat JJ Maluri tadi...haram tkde...rupenya ade orang salah taip...rugi duit minyak je gi tadi..huh..

kau x posa ke PIJAN
p la cari kat JJ au2 ngan Wangsa Maju
asal x naik basikal p naik keta memang la abis minyak.
ala salah taip jerk janji ader bunyi .

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Pijan on Mon Sep 07, 2009 2:28 pm

tkmo...JJ Au2 barang2 dia kurang best... JJ Wangsa Maju barang2 dia tak banyak... JJ Maluri gak best!hehehe..saje je buat citer sal gi cari Laksa Shark tu..kat Carrefour Ampang pun ade satu gak Laksa Shack nih

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Pelangi on Mon Sep 07, 2009 2:41 pm

Pijan wrote:tkmo...JJ Au2 barang2 dia kurang best... JJ Wangsa Maju barang2 dia tak banyak... JJ Maluri gak best!hehehe..saje je buat citer sal gi cari Laksa Shark tu..kat Carrefour Ampang pun ade satu gak Laksa Shack nih

Kongsi kan la PIJAN kat mana warung sedap kat Taman Maluri tu.

Very Happy

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Pijan on Mon Sep 07, 2009 2:44 pm

tatau...tapi kat Kpg Pandan ni ada satu kedai sate nama Sate Station, kedudukan kedai berhampiran klinik kesihatan kpg pandan... Sate dia sedap dari Haji Samuri Kajang tu.. harga 70 sen secucuk..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Pelangi on Mon Sep 07, 2009 2:46 pm

Pijan wrote:tatau...tapi kat Kpg Pandan ni ada satu kedai sate nama Sate Station, kedudukan kedai berhampiran klinik kesihatan kpg pandan... Sate dia sedap dari Haji Samuri Kajang tu.. harga 70 sen secucuk..

kat setiawangasa pon dah ader . memang sedap. kuah dia pekat.
dia bole deliver kan kalau x silap la .

p/s . zis kat bintulu ader sate sedap x.

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Pijan on Mon Sep 07, 2009 2:48 pm

huh..... apsal tak nak citer kat sini sblom ni sal sate kat setiawangsa tu??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by zis on Mon Sep 07, 2009 2:49 pm

ahakzzz..
haa..cakap pasal satey..ada sesapa yg buleh rekomen tak..maklum la zis ni perantau bebas..haha..so tak tau sgt kat mana nak carik satey kajang yg btol2 ori kajang yg berasal dari generasi orang pertama yg buat..
sebab zis tgk banyak dah nama kedai satey kajang ni..so tak tau yg mana satu ni..so ada sesapa buleh rekomen yg terbaik skali?

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by zis on Mon Sep 07, 2009 2:52 pm

Pelangi wrote:
p/s . zis kat bintulu ader sate sedap x.
ahakzzz..kat bintulu rasanya sateynya adalah biasa2 je..tak pernah plak dgr yg special2..hehe..tapi tak tau la plak kalo skarang dah ada yg special..hehe..paling2 zis buleh rekomen burger la kot..haha..kalo burger zis tau kat mana burger paling sedap..rasa 1 nak 5..haha..burger tu kat kidurong..kat lot kedai nak ke stesen petronas..btol2 depan kedai FAIR CHOICE..tapi burger tu bukak malam je..tapi mmg sedap..hehe

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Pelangi on Mon Sep 07, 2009 2:53 pm

Pijan wrote:huh..... apsal tak nak citer kat sini sblom ni sal sate kat setiawangsa tu??

hoh...... lupa la
tu sebab kat sini berkongsi cerita. lagi satu tempat sate best

Lokasi : MEDAN SELERA AU 4.

Kedai pertama sekali. sate sedap . soto pon sedap.

meh la zis try datang KEHEL.

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Pijan on Mon Sep 07, 2009 2:55 pm

ape tajuk kedai?? kedai pertama dari kiri ke kanan? Penerangan biar jelas...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by zis on Mon Sep 07, 2009 2:55 pm

ahakzzz..kang zis n maya datang KEHEL..pelangi blanje kitaorg makan satey tu k? hehe..apa lagi yg sedap? sumalah pelangi n MK blanje..kitaorg datang bawak pewut je..hehe

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by MutiaraKirana on Mon Sep 07, 2009 11:54 pm

zis wrote:ahakzzz..kang zis n maya datang KEHEL..pelangi blanje kitaorg makan satey tu k? hehe..apa lagi yg sedap? sumalah pelangi n MK blanje..kitaorg datang bawak pewut je..hehe


nak mntak belanja ke zis,bleh2 no hal la,tp byar sndiri ye hehehehe

MutiaraKirana
Budak U
Budak U

Posts : 167
Join date : 27/08/2009
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by zis on Tue Sep 08, 2009 9:21 am

ahakzzz..
lagi satu tempat ikan bakar kat melaka ni yg sedap..tapi juz ada ikan bakar je lah..seafood lain tarak..hehe

TEMPAT: Ikan bakar Malim
MASAKAN: yg special sini ikan bakar dia..mmg dah ready..kita juz pick je mana kita nak dari kuali panas dia tu..hehe..pastu yg lain selfservice punya lauk..hehe
HARGA: lebih murah kot dari ikan bakar umbai tu..hehe..lauk lain standard harga je..
SERVICE: tarak service sebab selfservice..hehe
KESEDAPAN: uiiii..dia punya ikan bakar tu..kesedapannya sampai rasa nak hirup ngan kuah2nya skali..haha..takyah amik lauk lain pon takpe..amik nasik putih ngan ikan bakar tu pon dah cukup sedap..hehe

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 08, 2009 9:28 am

Pijan wrote:tatau...tapi kat Kpg Pandan ni ada satu kedai sate nama Sate Station, kedudukan kedai berhampiran klinik kesihatan kpg pandan... Sate dia sedap dari Haji Samuri Kajang tu.. harga 70 sen secucuk..

Boleh sertakan sedikit maklumat tk en.pijan, teringin pulak mencuba sate station ni, yg masuk paper tu ke?

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Pelangi on Tue Sep 08, 2009 10:51 am

Mr.Puaka wrote:
Pijan wrote:tatau...tapi kat Kpg Pandan ni ada satu kedai sate nama Sate Station, kedudukan kedai berhampiran klinik kesihatan kpg pandan... Sate dia sedap dari Haji Samuri Kajang tu.. harga 70 sen secucuk..

Boleh sertakan sedikit maklumat tk en.pijan, teringin pulak mencuba sate station ni, yg masuk paper tu ke?

hahahahaha
nanti dia suruh kau pusing bulatan kampong pandan tu
baru dia bagi alamat lengkap.
lol!

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Admin on Tue Sep 08, 2009 11:02 am

ok2 nak kongsi gak satu tempat yg aku ngan eton suke gi makan...

Nama gerai : PAK SOH II
Specialty : IKAN STIM LEMON
LOKASI: JLN STULANG LAUT... dekat2 ngan THE ZON JB
HARGO: berpatutan


dia punya ikan stim lemon memang stimmm abisssssssss kalau aku gi makan ngan eton aku takde order lain lauk ni ngan nasi putih jek dah cukup

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: FooD AroUND yOuR CoRNeR aka Jalan-Jalan Cari Makan

Post by Sponsored content Today at 12:59 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum