Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Mon Aug 31, 2009 10:22 pm

alkisah maka tersebutlah satu kisah...dimana tatkala melihat insan2 yang seangkatan beliau telah pon menulis akan perihal masing2 diruangan ini...maka dengan rase rendah dri sy selaku tuan empunya diri ini berkongsi sedikit sebanyak ngan tuan2 n puan2(aku rase bro pijan,bro seed ngan sis eton je kot sesuai ngan tittle neh),cik2 yang manis2,adik2 belasan tahun yang msih mengeja dan juga baby2(ade ke dorang bace)...mahap la kerana intro panjang ingatkan skang neh tengah bagi syarahan...kahkahkah lol!

nama saya dalam ic terpaksa dirahsiakan atas sebab2 tertentu...yang sudah tahu sile diam2kan diri sebelum i pos bom ke rumah anda....lebih mesra alam flora anda semua memanggil sy dengan gelaran ieyla ariessa....ariessa tuh sebenarnye x wujud pon dlm ic sy...tapi disebabkan oleh terlampau taksub akan nme itu maka sy komersial kan nme sy menjadik IEYLA ARIESSA Razz nak ringkas lagi boleh panggil sy ieyla....tapi dlam ruangan ini sy telah mengubh menjadi SELENDANG BERDURI...anda semua x perlulah bertanya kenapa...mari kite ke date of besday sy pula....sy dilahirkan pd 22 november tahun crik sendrik la...memandangkan besday sy akan menjelma lebih kurang x smpai 3 bulan maka anda digalakkan memberi sy hadiah(saje je tmbh).....seterusnye sy ingin berkongsi bersama anda ttg hobi sy...hobi sy sgt senang sy suke membaca...suke melayari internet...suke2 sy la na wat hobi ape pon...kehkehkeh....sy bekerja sebgai pembancuh air smbiln(bukan pekerjaan sebenar)...dah sekrg bekerja di kuala lumpur untuk menimba pengalaman(boleh timbe ke)....berasal dri perak...ha?ape?perak kat mne?nak tau lebih lanjut bolehlah ke kaunter pendaftran negara berhampiran anda...no tepon sy xde sebb mak ayah sye kate tepon neh melalaikan...jadi sy hanya menggunakan pablik shaja...jika nak juge sile la crik pablik mane yg sy suke gune...mengenai status pula...sy memiliki status kewarganegaraan malaysia yg sah...jika nak mngenali sy ngan lebih lanjut sile la ke blog sy atau tagged atau facebook atau myspace atau friendster...tapi pstikan anda bertanya dahulu apa alamatnye...sebb sy xnak metion kat sini nty jadik mcm cikmie...(pomote ko neh)...oh lupe lak sy join forum neh sebb dia best....sini ade kawan2 sy...kwan2 sy sumenye best...dan paling best sini ley bodek2 bro seed(gurau je)...kat sini gak ley tgok pic2 korg...ley tgok pic sis eton skali(pic seksi)....ala lupe lagik...nick sy adelah.....crik la sendrik sebb sy byak nick....hahahahaa salah 1 nye yg sedang anda baca ini...

maka sekain sajalah alkisah yang ingin sy kongsikan...jika ade ape2 yang ingin ada tahu sile layangkan komen ada kpd sy...insyaallah sy akan mmbalasnye dengan kadar segera...bukan mee segera....akhir kat MAJULAH ANDA SEMUA UNTUK FORUM dan SAPELAH ANDA TANPA FORUM.....

P/S:-SEBENARNYE AKU GIAN NAK MENAIP...MAHAP LA PNJG BETUI AKU TAEP...KEHKEHKEH...SALAH SILAP MENTAK AMPUN YE TUAN TANAH KEDAUNG
lol!


selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by Mr.Puaka on Mon Aug 31, 2009 10:28 pm

Kejap arriesa kejap selendang kejap eyla.. mane satu sebenarnya yg ko taksub? ape kata aku panggil ikut mood aje.. kalo mood aku baik aku panggil eyla.. kalo mood tk baik aku panggil godzilla? ok..

salam perkenalan. Twisted Evil

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Mon Aug 31, 2009 10:32 pm

Mr.Puaka wrote:Kejap arriesa kejap selendang kejap eyla.. mane satu sebenarnya yg ko taksub? ape kata aku panggil ikut mood aje.. kalo mood aku baik aku panggil eyla.. kalo mood tk baik aku panggil godzilla? ok..

salam perkenalan. Twisted Evil
godzilla tuh bukn kumpulan musik ke bro...erk erk....panggey sy avril lavigne je la lol!

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by Admin on Mon Aug 31, 2009 10:46 pm

ieyla tak nak bagi tau ke sapa jhat dihati anda.. ehhehe

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by Mr.Puaka on Mon Aug 31, 2009 10:53 pm

baru aku perasaan dlm artikel tu takde psl jahat.. betul ke anda suami isteri? sila kemukakan print kad nikah pls.. ahahahahahha What a Face

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Mon Aug 31, 2009 10:55 pm

Admin wrote:ieyla tak nak bagi tau ke sapa jhat dihati anda.. ehhehe
bro sy x suke kish percintaan kami dihighlightkan di cb....wlaupun kami bermula cintun2 kat cb dlu...kahkahkah...kami neh kapel low pofil la...jahat dihati sy bia sye je tau...kahkahkah.... lol!

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Mon Aug 31, 2009 10:55 pm

Mr.Puaka wrote:baru aku perasaan dlm artikel tu takde psl jahat.. betul ke anda suami isteri? sila kemukakan print kad nikah pls.. ahahahahahha What a Face
esok sy suh jahat sent kad kawen kami ye lol!

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by HUGOBOYZ_2 on Mon Aug 31, 2009 11:03 pm

sekarang pukul 9.54PM... jahat tgh bz design kat kawen... itu ja yg aku taw... sabar kla kita menanti.. wah ieyla buat karangan.. kalau aku cikgu aku kasi 0 markah ja.. lari format.. xda format langsung utk di buatkan biaodata... meluat nak baca.. nasib aku kenal amy ja aku baca hahahah!!!

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Mon Aug 31, 2009 11:17 pm

oi hell ko sebenarnye kagum sebb esei aku kire ley lepas la dlam pemarkahan sistem pengiraan peperiksaan spm(ape aku taep neh)...ala ckap je la mse ko spm dlu ko x reti wat esei cm aku neh...wakkakaka jeles2 la plak kat aku...xpe na menuntut ilmu sile la jumpe laki aku...wkakakaka lol!

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by HUGOBOYZ_2 on Mon Aug 31, 2009 11:21 pm

<<< ex laki ko.. x payah suruh jumpa.. nanti dia boring2 dia cari aku hahahah!!! pengakuan merbahaya (SWT) ahahaha.. xpayah la nak kaver2... hahahah!!! esei pemarkahan spm?? siap titik dekat 6 biji sekali gus.. dgn kurungan semua ada (D) ingat chating ka? (HEHE).. nasib bawah kau letak P/S ja.. kalau x seeder dah buang ja topik nie.. lari format gila2.. hahahahah!! sini kami guna pemangkahan ramai!! hahahaha ramai2 pangkah sorang... lol... so SPM x guna kat sini harap parklom!!lol.. demokrasi

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Mon Aug 31, 2009 11:57 pm

HUGOBOYZ_2 wrote:<<< ex laki ko.. x payah suruh jumpa.. nanti dia boring2 dia cari aku hahahah!!! pengakuan merbahaya (SWT) ahahaha.. xpayah la nak kaver2... hahahah!!! esei pemarkahan spm?? siap titik dekat 6 biji sekali gus.. dgn kurungan semua ada (D) ingat chating ka? (HEHE).. nasib bawah kau letak P/S ja.. kalau x seeder dah buang ja topik nie.. lari format gila2.. hahahahah!! sini kami guna pemangkahan ramai!! hahahaha ramai2 pangkah sorang... lol... so SPM x guna kat sini harap parklom!!lol.. demokrasi
eleh ko nak kate kat aku dlam kurungan ade d la ape la...ko pon same gak...apesal ade hehe tuh...ko ingt sini ley trenspom jadik ikon cm cb ke...eleh kate org kunun cheers

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Sep 01, 2009 12:04 am

hahaha aku sebenarnya guna quick reply.. tuh yg aku xleh select icon... last2 aku geram aku guna icon yg ada kat cb ja senang... sorry SPM anda tidak laku ka sini Razz

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by jahat on Tue Sep 01, 2009 12:04 am

citer ape plak neh
mne ko taw hell ak tgh wat kad kawen
ko serkap jarang je ker
elok2 ak tgh men game trs jer ak men forum blk
Mad Mad Mad

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 12:05 am

wakakkaak ko neh pemalas la hell...sume na quick je...seb bek nak jumpe mak tut...ko x quick...wakkakaka...skali laki aku bersuara la

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Sep 01, 2009 12:14 am

amy marah (SWT)... mana la taw.. duri dah terlepas cakap kat ats.. nak paste kad kawin kat sini.. kau sebagai tut harus lah buat sesuatu.. haha amy mmg sayang aku.. dia tgk aku coment ja terus x senang nak men game dah.. kena masuk forum terus ..

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 12:18 am

oi2 sori sket hell...dia dok tgok aku gelak sorang2 tuh pasal dia masuk sini nak tgok apekes yg lawak sgt tuh....yg ko prasan sgt apesa(D)...repot kat awek kang

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Sep 01, 2009 12:27 am

bila masa pun amy buat semua pasal hang.. ya la.. ambik la amy tuh.. x kebuloq pun hahahah!!!.. dia masuk gerenti pasal aku.. xpa aku kasi chance ja.. kau menang la hahahah!!!.. amy rahsiakan apa yg ada di hati mu utk kita berdua.. wahawahwahahahhawha jiwan2...

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 12:28 am

ske ati ko la incik helmi...asal ko bhgie....nak share amy ke ape neh(D)....statement terlebih plak(D)...ckop kat cb dah le :p

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Sep 01, 2009 12:31 am

okok dah2 settle topik jgn nak lebey2 plak haahahah!!

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by jahat on Tue Sep 01, 2009 12:31 am

wowo
apo lek neh
dok bahan den ko
Mad Mad Mad

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 12:33 am

hell lau amy tegude kat ko aku tekel awek ko la...jadik pengganti amy...wakakak....

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by jahat on Tue Sep 01, 2009 12:35 am

na jd les plak ker
Mad Mad Mad

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Sep 01, 2009 12:37 am

hahaha amy dah marah (SWT) xpa amy dia les kita ehem2 lak Razz bahan dia balik.. hahahah.. ada hati nak ngorat awek aku 2... adoi sini dah jadi chating dah.. nasib nie ruang kenalkan diri utk duri nie hehehehe

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 12:37 am

kire aku serang blas la...adesh laki aku dah sound la plak...cepatnye dia dpat hidu kelesbian aku...wakkakaka cm pelik je ayt ko hell(D)

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Sep 01, 2009 12:39 am

amy mmg jenis sejenis2 nie dia sensetif skit.. sebab tuh dia syg aku hahahahhZ!!!! aku pun syg dia... hihihih... ayat pelik xpa.. perbuatan jgn pelik2.. (les) hahahahh~

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: xXxMaRi2 BaCa iNi StOrixXx

Post by Sponsored content Today at 2:15 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 5 1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum