Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Tiada Peluang Untuk Owen?

View previous topic View next topic Go down

Tiada Peluang Untuk Owen?

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 01, 2009 3:18 am

LONDON – Karier bola sepak antarabangsa Michael Owen berakhir?
Itu spekulasi yang semakin hangat diperkatakan di kalangan peminat skuad England ketika ini selepas bekas bintang mereka itu disingkirkan oleh pengurus, Fabio Capello.
Semalam, Capello mengumumkan senarai 24 pemain yang akan menggalas cabaran England pada pusingan kelayakan Piala Dunia 2010.
Penyingkiran Owen itu bagaikan sudah menutup ruang untuk penyerang Manchester United itu beraksi pada Piala Dunia.
England akan menentang Croatia pada aksi kelayakan terakhir bulan depan.
Owen yang meledakkan gol sulungnya dalam Liga Perdana England musim ini ketika United menewaskan Wigan 4-0 minggu lepas merupakan penjaring keempat terbanyak dalam sejarah negaranya.
Begitupun, itu masih belum cukup meyakinkan Capello untuk kembali menyenaraikan Owen ke dalam skuad kebangsaan England. – AFP

Puaka: sedih tgk owen... sejak cedera buku lali, pahtu dok dgn team newcastle prestasi dia dh down terus.. aku suka owen ni. Razz

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Tiada Peluang Untuk Owen?

Post by Admin on Tue Sep 01, 2009 1:27 pm

owen nie masih lom top form lagik.. dulu dia asyik cedera pun sbb media asyik gemburkan dia nya potensi jekk .. tu yg asyik kena hentak jer time game..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Tiada Peluang Untuk Owen?

Post by Pijan on Tue Sep 01, 2009 1:30 pm

Admin wrote:owen nie masih lom top form lagik.. dulu dia asyik cedera pun sbb media asyik gemburkan dia nya potensi jekk .. tu yg asyik kena hentak jer time game..

Dia bab hentak ni adat le main bola..tkmo kene hentak suh je owen tu main congkak..Bagila peluang 2-3 bulan dulu buat beliau tuk capai form dulu baru la boleh komen...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Tiada Peluang Untuk Owen?

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 01, 2009 7:55 pm

hahah.. a'ah la dia turun satu game aje.. game seterusnya mesti tak dpt turun sbb kecedereaan berulang.. ahahaha main congkak pun boleh cedera... cedera jari!

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Tiada Peluang Untuk Owen?

Post by Sponsored content Today at 12:36 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum