Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Adebayor Berubah Kerana City.

View previous topic View next topic Go down

Adebayor Berubah Kerana City.

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 01, 2009 3:19 am

LONDON - Mark Hughes mengakui Manchester City telah berjaya mengubah sikap Emmanuel Adebayor daripada seorang yang suka merajuk kepada seorang bintang.
Pengurus City itu meraikan kemenangan ketiga berturut-turut pasukannya selepas menewaskan Portsmouth 1-0 kelmarin hasil jaringan tunggal Adebayor.
"Dia (Adebayor) sekali lagi telah mempamerkan persembahan cemerlang," kata Hughes mengenai kejayaan penyerangnya itu menjaringkan tiga gol selepas tiga perlawanan.
"Sebelum ini pelbagai pihak memperkatakan tentang peribadi negatif Adebayor sebagai pemain dan individu. Tapi dia ke sini dengan semangat untuk memberi kejayaan kepada kami.
"Dia rajin bersuara di dalam bilik persalinan dan memberi perangsang kepada rakan sepasukan. Banyak perkara negatif yang diperkatakan orang saya tidak nampak pun.
"Dia gembira dengan apa yang dilakukan dan penyokong juga suka kepadanya. Itulah yang mungkin dia tidak perolehi dalam hidupnya sebelum ini," jelas Hughes.
Adebayor menanduk masuk gol tunggal City pada minit ke-30 pada perlawanan kelmarin dan dia kini sudah tidak sabar untuk bertemu bekas pasukannya, Arsenal pada 12 September depan.
"Tahap keyakinan saya semakin memuncak," kata Adebayor. -

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Adebayor Berubah Kerana City.

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 01, 2009 3:21 am

Reex punya team ni, dulu tk silap aku dia sokong arsenal si reex ni.. ahaha tahun ni berubah ke City lak..

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Adebayor Berubah Kerana City.

Post by reex on Tue Sep 01, 2009 4:50 am

owh aku mmg setiap tahun berubah puake..coz ni EPL bukan tanah kelahiran aku...aku tetap sokong selangor..barbalik pade topik before ni aku sokong chelsea la..tapi season lepas bukan seperti yang aku sangkekan...dan 1 perkare yang aku nak ko taw aku x kan berubah untuk menyokong MAN UTD tah kenape aku benci sangat...tapi aku ske ronaldo dulu2..wakaka pade aku ronaldo punce M.U naik camtu..well apepun kite tgk season ni tanpa ronaldo...man city skang ni cool! chayuk2

reex
Budak U
Budak U

Posts : 164
Join date : 24/08/2009
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Adebayor Berubah Kerana City.

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 01, 2009 6:30 am

hahaha.. memadangkan ko ckp london bkn tanah kelahiran ko, aku ni lahir la chelsea tu sokong chelsea.. ahahahaha ape pun aku sama mcm ko.. tkkan sesekali menyokong M.united. ahahahaha.. chelsea rules!!
cheers

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Adebayor Berubah Kerana City.

Post by Admin on Tue Sep 01, 2009 1:25 pm

hehehe.. walaupun aku lahir kat mesia... aku tetap sokong man utd.. sbb man utd amik air asia jadi sponsor... chelsea ni cam tak best jekk

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Adebayor Berubah Kerana City.

Post by Izzah Amnd Vengeance on Tue Sep 29, 2009 9:09 am

prangai die teruk time ngn arsnal dlu.
fan x ske
die maen pn mcm nk x nak

Izzah Amnd Vengeance
baby
baby

Posts : 5
Join date : 16/09/2009
Age : 106
Location : slango

Back to top Go down

Re: Adebayor Berubah Kerana City.

Post by Sponsored content Today at 8:44 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum