Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

View previous topic View next topic Go down

ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by Admin on Sun Aug 23, 2009 5:31 pm

Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Lunas di Kedah, Mohammad Radzhi Salleh pagi tadi mengumumkan keluar daripada Parti Keadilan Rakyat (PKR) dan menjadi wakil rakyat Bebas.


Beliau turut melepaskan semua jawatan dalam parti selepas hilang kepercayaan terhadap pucuk pimpinan parti itu.

Beliau berkata keputusan keluar parti itu dibuat berikutan pembubaran PKR bahagian Padang Serai yang diumumkan Pemangku Ketua Bahagian itu Jamaludin Abu Hassan yang turut mengisytihar keluar parti.


"Sebagai wakil rakyat, saya bersimpati dengan keputusan itu (pembubaran) kerana mereka (anggota bahagian) adalah orang yang bertanggungjawab memastikan kemenangan saya dalam pilihan raya lepas.


Beliau berkata seramai 200 orang anggota biasa dan 14 anggota jawatankuasa PKR bahagian Padang Serai menyokong pembubaran itu.


"Saya tidak sanggup lagi berada dalam PKR kerana rasa bertanggungjawab bersama mereka dan sebagai ahli jawatankuasa bahagian, saya turut keluar (parti) bagi menyokong keputusan itu," katanya dalam sidang akhbar di sini yang turut dihadiri Jamaluddin.


Mohd Radzhi berkata walaupun keluar dari PKR, beliau akan terus kekal berkhidmat menjadi wakil rakyat di kawasan itu sebagai Adun bebas di samping terus memberi sokongan kepada kerajaan pusat dan kepimpinan Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.


Beliau yang juga Exco Pelancongan Pembangunan Masyarakat serta Sumber Tenaga Manusia Kedah berkata akan terus kekal dengan jawatan itu kerana soal pelantikan exco negeri adalah di bawah kuasa Sultan Kedah.


Menjawab persoalan sama ada beliau dibeli oleh parti politik tertentu, Mohd Radzhi menafikannya.


"Kalau kena beli, saya sudah tentu akan masuk parti yang membeli tetapi sekarang tidak ada mana-mana parti pun yang beli (saya) sebab tu saya bebas," katanya.

Dalam pilihan raya umum 2008, Mohd Radzhi mengalahkan calon BN S.Ananthan dengan majoriti 10,323 undi.
BERNAMA


-mStar-


Ada la yg mengamuk nanti nie ... hahahhaa

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by perl828 on Sun Aug 23, 2009 7:56 pm

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
yela aku nak mengamok niee Evil or Very Mad Evil or Very Mad

wakakaa

perl828
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 128
Join date : 22/08/2009
Age : 20
Location : Ulu Yam

http://perlcafe.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by lDJlMagicianlOby on Sun Aug 23, 2009 11:42 pm

wooooo...payah betul politik2 ni tak pandai la... clown

lDJlMagicianlOby
Moderator
Moderator

Posts : 167
Join date : 23/08/2009
Age : 28
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by jahat on Mon Aug 24, 2009 12:58 pm

lDJlMagicianlOby wrote:wooooo...payah betul politik2 ni tak pandai la... clown



ko jual tiket bas taw la obi oiii afro afro afro

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by Pijan on Mon Aug 24, 2009 1:05 pm

kene amik port gak politik nih....klu tak nanti susah ooo

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by jahat on Mon Aug 24, 2009 1:20 pm

tawu takpo...jgn jadik lalang dah la yo Cool Cool Cool

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by cikmie on Mon Aug 24, 2009 7:25 pm

wa tak cukup umo lg..malas nak ambik port..wakakak

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by Admin on Mon Aug 24, 2009 11:46 pm

ni pasal masa depan laa.. amik tau laa tak banyak sikit..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by bump iq on Tue Aug 25, 2009 12:29 am

TAKBIIIIRRRRRRRR!!!!!!

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by Admin on Tue Aug 25, 2009 1:36 am

Allahu Akbar............................

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by jahat on Wed Aug 26, 2009 1:43 pm

korg dua org org pas ker Shocked Shocked Shocked

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by Mr.Puaka on Sat Aug 29, 2009 3:50 am

Lps satu2 kes melibatkan PKR.. kes2 melibatkan umno pun ade cuma tk di laporkan media massa... politik dgn lompat melompat mmg biasa.. tp ADUN lunas ni kalo dh keluar parti sepatutnya kena letak smua la jawatan yg dia ade dlm kerajaan.. ni boleh pulak nak pertahankan satu jawatan yg dia sbg exco.. politik.. hari ni ckp lain esk ckp lain.. mcm jgk anwar dlm umno dulu ckp lain.. bila kena pecat ckp lain.. anda sendiri pikir la yer..yg mane betul mane salah.. mane ade pendirian mane takde pendirian.. Razz

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: ADUN Lunas Radzhi keluar PKR

Post by Sponsored content Today at 8:40 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum