Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by Admin on Tue Sep 01, 2009 1:54 pm


Pernah baca tak tajuk artikel dari Berita Harian yang berbunyi “Anak penyanyi terkenal 80-an ketagih arak, amal seks bebas“? Sumber dari email yang kami dapat menyatakan anak penyanyi terkenal tersebut ialah gambar anak Jay-Jay.
Kalau tak teringat, kami recall kan untuk balik gambar yang pernah
dikeluarkan oleh Berita Harian. Tapi version yang telah disensoredkan
la. Sama sebijik kan dengan gambar kat atas tue?


Kesian kami kat Jay-Jay. Bagi kami dia nie memang baik. Nampak muka
pun seperti seorang ayah yang baik. Ada gambar famili Jay-Jay yang bagi
kami nampak cukup bahagia. Jadi apa sebenarnya punca anak sulung
Jay-Jay nie jadi macam nie? Hanya Tuhan sahaja yang tahu kisah
sebenarnya.
Meh kita recall balik apa yang ditulis oleh Berita Harian. Ini bukan kami yang tulis tau.KALAU
tak tengok dengan mata kepala sendiri, memang susah Zubir nak percaya
dengan kisah sensasi yang satu ini. Bayangkan, anak seorang penyanyi
pop terkenal era 80-an dan masih aktif sehingga hari ini sebagai
komposer bebas, rupa-rupanya mempunyai seorang anak dara yang
bermasalah. Cukuplah Zubir memperkenalkannya sebagai Miss X saja. Miss
X adalah anak sulung kepada penyanyi berkenaan.
Kata cerita si pembawa mulut, kononnya Miss X adalah seorang gadis
liar. Rokok, minuman keras, berparti dan seks bebas sudah menjadi rutin
hariannya. Miss X juga bukan saja mengamalkan cara hidup sosial gadis
Barat, malah sikap suka meminjam duit di kalangan kawan-kawan tidak
disenangi kerana Miss X ini tahu meminjam saja, bila tiba masa nak
pulangkan, punyalah payah, kadang-kadang setakat RM30, RM50, kira
hangus!
Lebih mengejutkan Zubir, Miss X juga mula berjinak-jinak dengan
dadah. Sama ada benar atau tidak, dia pernah meniduri lelaki yang tidak
dikenalinya semata-mata ingin mendapatkan RM100 untuk membeli dadah.
Harap-harap bab cerita ini sekadar nasi tambah!
Zubir juga kasihan pada penyanyi dan komposer berkenaan kerana Miss
X sering tak pulang ke rumah. Apabila Miss X tak balik rumah, mulalah
si ayah menelefon kawan-kawan terdekat Miss X bertanyakan di manakah
gerangan Miss X sudah beberapa hari tidak tahu jalan pulang ke rumahnya.
Miss X ini juga adalah bekas pelajar di sebuah institusi pengajian
tinggi awam (IPTA) yang mengikuti pengajian bidang seni. Khabarnya Miss
X dibuang kolej kerana dipercayai mencuri! Nak tak nak, si ayah dan ibu
terpaksa menebalkan muka datang tengah-tengah malam ke asrama Miss X
untuk menyelesaikan masalah anak mereka. Begitulah kasih sayang ayah
dan ibu kepada anaknya sekalipun anak perangai macam ?teet?!
Bukan itu saja yang Zubir dengar, khabarnya Miss X ini kalau tukar
boyfriend macam tukar baju saja, tak pernah ada teman lelakinya yang
kekal lama. Khabarnya gambar Miss X yang tengah ‘comulot’ (cium mulut)
dengan lelaki itu adalah boyfriend terbarunya yang baru saja dikenali
tak sampai sebulan.
Zubir sebenarnya tumpang simpati dengan penyanyi terkenal itu dan
seluruh keluarganya. Zubir memang kenal penyanyi berkenaan, dia seorang
yang amat berbakat dan daripada riak air mukanya, dia mempunyai
ciri-ciri seorang ayah yang baik. Tapi, malangnya dia dikurniakan
seorang anak yang terlebih nakal. Zubir harap Miss X cepat-cepatlah
berubah, peliharalah nama baik ayah awak yang pernah gah suatu ketika
dulu dan masih dihormati hingga hari ini.



Lagi gambar anak Jay-Jay beraksi ghairah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.





_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by cikmie on Tue Sep 01, 2009 2:02 pm

muka sangap jer laki tuh...apa da,...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by nuwinzaaba on Tue Sep 01, 2009 2:04 pm

seram lak tgk bkn sangap ngeeee!!cikmie top mata pat...kang sertim laks ssh...buka pose lmbt g neh..muekekekekke!!jaga mata 2...dok tenung lama2 pe kes?haha...!!~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by jahat on Tue Sep 01, 2009 2:06 pm

ishh ishhh
nie la anak da sedar di untung
klu ak la jd bapak dye da lame ak antr p umah pemulihan aklak sana
Mad Mad Mad

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by cikmie on Tue Sep 01, 2009 2:06 pm

ok2..win..mata cikmie simpan utk uya jer..tak tgk yg len No

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Tue Sep 01, 2009 2:09 pm

isk2..sian jay2 dapat ank gadis mcm ni.
kite yg tgk pon rase kesian ape lagi jay2 selaku ayah...mesti malu besar.mcm poyo je pic laki 2....

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by Pijan on Tue Sep 01, 2009 2:11 pm

takat cium mulut camtu pun leh stim ke??

Sabda Rasulullah S.A.W maksudnya: Sesiapa
yang melihat satu perkara mungkar hendaklah dia mengubahnya dengan
tangannya (kuasa). sekiranya tidak mampu hendaklah dengan lidahnya dan
sekiranya tidak mampu hendaklah dengan hatinya. Yang demikian itu
adalah selemah-lemah iman
. (Hadis riwayat Muslim, Ahmad, Abu dawud, Tirmizi, Nasa’I dan Ibn Majah serta Ibn Hibban.)

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by jahat on Tue Sep 01, 2009 2:17 pm

laa
sape lak yg stim tgk pic neh
ish ishh
Shocked Shocked Shocked

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by Admin on Tue Sep 01, 2009 2:22 pm

rambut anak beranak karat... muahaha.... teringat pada bohsia karats..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by Pijan on Tue Sep 01, 2009 2:23 pm

Admin wrote:rambut anak beranak karat... muahaha.... teringat pada bohsia karats..

ooppsss...ade member kite sorang kat sini pun rambut dia iras2 karat camtu gak...tp beliau bukan bohsia la cume sekadar bohjan pencen saje la..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by jahat on Tue Sep 01, 2009 2:33 pm

Pijan wrote:
Admin wrote:rambut anak beranak karat... muahaha.... teringat pada bohsia karats..

ooppsss...ade member kite sorang kat sini pun rambut dia iras2 karat camtu gak...tp beliau bukan bohsia la cume sekadar bohjan pencen saje la..


uoiui
rambut wa da itam la bro
mne ade karat2 neh dah
tp tataw la tyme na raye nnh
cheers cheers cheers

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by cikmie on Tue Sep 01, 2009 2:40 pm

wah..ada org terasa bro..seb bek rambut wa suci murni ja...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by jahat on Tue Sep 01, 2009 2:43 pm

wa taw la pijan bahan kn sapa
suci murni la sngt
wakakakakak
lol! lol! lol!

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by Pijan on Tue Sep 01, 2009 4:19 pm

jahat wrote:wa taw la pijan bahan kn sapa
suci murni la sngt
wakakakakak
lol! lol! lol!

Apsal bro? Beliau itu pun rambut ketak gak ke?

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by jahat on Tue Sep 01, 2009 4:21 pm

sape bro
Shocked Shocked Shocked

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 7:43 pm

na nyampuk je kat sini xnak komen lallalala~~lol!

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Sep 01, 2009 9:25 pm

biasa la 2... orang dok kl.. amy pun biasa terlanjur cam tuh.. hahaha... jgn marah aku amy (SWT) rambut karat tuh biasa la....

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 01, 2009 9:40 pm

citer psl rambut karat ke psl anak jayjay? berbalik kpd topik asal.. kes2 mcm ni biasa terjadi bkn sahaja kpd anak jayjay, malah tk mustahil kpd diri atau sanak saudara korang jugak kalo iman tu tk kuat.. bezanya jayjay tu artis.. so kes anak dia dijadikan isu.. kalo nak ikut byk kes lagi teruk dari gambar anak jayjay bercium.

Puaka: Cemuih tgk gelagat artis atau anak artis Mad

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 11:45 pm

puaka neh kot care dia na kasi publisiti kat jayjay...tapi x kne gaya....jadik plak publisiti murahan...kesian...andai2 kate berita2 dikalangan org biase pon diambil kira sure penuh la paper kat mesia...artis2 dah xley carik makan la

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by HUGOBOYZ_2 on Wed Sep 02, 2009 1:06 am

biasa la.. tp benda nie bukan salah dia aku rasa... gerenti laki terdesak tuh yg buat.. biasa la dah kapel seronok ja.. bila putus2 jadi la macam2... semua diaorg korek balik.. pendapat aku la~~

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 2:21 am

biase la dah bercinta sume kasi...dah putus...pic2 cmneh kuar baru la kate teraniaya le ape la...ala cm kes bru2 neh kat paper...mase wat x pk lak risiko...dah kuar kat tenet bru la ckap x sedar la ape la pelik je

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by reex on Wed Sep 02, 2009 2:36 am

hmm aku x taw nak cakap ape tah...tapi kalaw x de kupu2 x best gak idop..tapi pandai2 la jage name kuarge jgn la sampai kantoi...hik2

reex
Budak U
Budak U

Posts : 164
Join date : 24/08/2009
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 2:37 pm

kene seiring kan trex

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by MutiaraKirana on Thu Sep 03, 2009 4:19 am

Ada gak bca artikel ni dlm paper,xtau lak anak sapa,anak JayJay rpnye,cian dia,Hrp djauhkan la smua ni dlm khidupan sis......amin

MutiaraKirana
Budak U
Budak U

Posts : 167
Join date : 27/08/2009
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by tongkat warent on Sun Sep 06, 2009 6:38 pm

yg malu adalah keluarga..nak salahkan mak bapak tak boleh gak sbb remaja zaman sekarang bukan suka dikongkong..jalan terbaik kawinkan je anak 2 da gatal sngt abis cerita..

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Anak Jay Jay Rupanya Yang Beraksi Ghairah

Post by Sponsored content Today at 11:34 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum