Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Benarkan bump_up berforum semula

43% 43% 
[ 6 ]
57% 57% 
[ 8 ]
 
Total Votes : 14

Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 01, 2009 9:56 pm

Salam,

Aku nak usulkan satu idea dimana aku nak mintak kerjasama admin supaya unban bump_iq utk membenarkan beliau terus berforum disini. Secara peribadi aku tk kenal rapat dgn bump_iq tp aku tau dia seorang yg byk idea2 jugak yg boleh dicurahkan utk forum ini.

Dari segi pengamatan aku banyak org tk suka, meluat, benci, bosan dgn karenah bump_iq tp bg aku tidak, walaupun dia kadang2 memprovokasi aku tahap melampau batas sbg kawan chat. Jadi sy nak berharap agar bump_iq di unban dari forum ini utk beliau terus memberi pandangan beliau baik kritik, hentam, kondem etc mengenai forum atau cb.

Ini hanyalah usul saya secara peribadi, sy tidak dihasut oleh bump_iq atau dipengaruhi sape2 utk membuat usul dan cadangan ini, kerana sy tau beliau dpt berkongsi byk informasi bersama sy sepanjang diforum ini. Sekian.

Puaka: Apa kata survey! Cool

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Sep 01, 2009 10:16 pm

mmg bole la buat benda cam nie.. bole ja nak unban.. tp kadang2 dia buat hal bro.. tuh yg susah.. x elok la sampai mencabar owner.. kita kena la respek skit.. dah la ramai gak budak2 kat sni.. bukan semua nya dah macam kita.. kalau semua dah pandai pikir xpa la.. nie ada setengah jenis budak2 senang sgt terpengaruh.. tgk kes yg berlaku baru2 nie dah la.. cam nak gado2 ja.. ada cara nak koment orang pun.. bukan kasar.. tp aku sokong ja la cadangan korang.. kita bagi ja la sapa2 pun nak forum.. tp ada la had2 juga.. aku risau la sebab seed sekarang nak tingkatkan forumner nie.. jap g jadi teruk plak.. orang baru kalau nak masuk dia mesti nak tgk persekitaran yg elok.. mau budak tuh dok mencarut orang lari terus nanti...

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by adie on Tue Sep 01, 2009 10:23 pm

aku sokong usul yang diacadangkan oleh puaka tu..berdasarkan pemerhatian aku bump iq ni mempunyai idea dan cadangan yg bernas gak tuk dikongsikan kepada semua forumer.benarkan dia berforum tgk dia camne klu masih x berubah masih nak hentam je cadangan org ngan spam, ban je blik.

adie
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 133
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 01, 2009 10:33 pm

Dari segi pengamatan aku bump_iq ada iq yg boleh diguna pakai, beliau tau aspek politik, isu-isu semasa, tidak dinafikan beliau suka mencetuskan provokasi di cb atau forum. tp utk forum org mcm ni la kita perlukan agar forum kita dipenuhi mereka yg byk idea dan pandangan bkn mereka yg tau chat n memikirkan psl mode semata-mata.

Jadi admin anda putuskan 2 org menyokong setakat ini selebihnya sy serahkan kpd anda! Cool

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by et0n on Tue Sep 01, 2009 10:52 pm

tak de sapa pon ban dia...
dia yg x masuk

aik..dah rasa sunyi kee?
FC dah hilang peminat kee??
Laughing

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Sep 01, 2009 10:54 pm

sunyi ka happy? Wink ....

hahahah ok ja semua...!! kalau ada yg sunyi sila pivet saya.. maybe kita bole kol2 atau dating2 hahahahahh!!!!

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by et0n on Tue Sep 01, 2009 11:03 pm

HUGOBOYZ_2 wrote:sunyi ka happy? Wink ....
hahahah ok ja semua...!! kalau ada yg sunyi sila pivet saya.. maybe kita bole kol2 atau dating2 hahahahahh!!!!

bagi aku no tel ko..leh aku caling2....aku ngan seed sunyi ni Razz

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 11:19 pm

same la cm puaka....aku pon x kenal sgt secra peribadi bump neh....tapi ade gak idea yg bernas dari dia cume care penyampaian dia tuh agak terlebih sket.....pasal hal provoke tuh totally aku serah pde admin la...sebb dorang neh lebeh berpengalamn....selain tuh tuan tanah lak tuh...kang aku memandai2 lak aku yg kne ban lol!

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Admin on Wed Sep 02, 2009 12:40 am

aku tiada halangan apa2... tapi kena la ubah perangai tu...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by HUGOBOYZ_2 on Wed Sep 02, 2009 12:52 am

btoi tuh seed.. kena la ubah perangsai... alamak eton boring? (SWT)....


seed anak cucu mintak tumpang nak kasi no fon kat eton leh x?? (HEHE)

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by cikmie on Wed Sep 02, 2009 1:03 am

secara peribadinya aku suka bump nih..tapi cara dia berkomunikasi dengan orang agak kurang sopan..dia banyak nak highlightkan kesalahan orang dalam masa yang sama,dia yg menyebabkan orang buat salah...contohnya..dia buat bg die kene ban,pastu tunjuk yang org ban dia pasal kesalahan kecil dengan hanya da buat perkataan merdekaaaaaaaaaaaaaa....tapi dia tak nampak yang apa kesalahan dia sebelum nih???

lagi satu..walaupon dia takde nak maki2..tapi korang perasan tak,banyak cara dia menyampaikan sesuatu hujah mcm nak sindir orang jer..mmg cara dia tuh berstrategi,n menunjukkan dia tak buat slah,tapi smua soklan die saiko..buat org panas..bagi aku..aku takleh terima smua tuh..tapi kalau semua nak dia masuk balik ok jer..tapi tgk lah lepas nih..smua tread yang dia masuk,akan tegang..ada jer yang dia nak complain n dia nak kondem orang..

lepas nih smua thread akan jd sampah...bertegang dgn hujah2 tak bersalah bump saja..so fikirkan la..sebelum nih..dah 3 thun aku kenal cb..takde masalah teruk jadi pon..tapi sejak bump masuk,tak sampai 3 bulan siap kene ada rule lg..sebelum nih cb terkawal jer..takde kene letak rule kat bawah cb..

bump nih seorng yang pandai..tapi..dia tak reti nak komunikasi cara baik..aku dlu mcm bump gak,time aku mula masuk cb..maki la lucah la pa semua aku blasah...time tuh yg slalu kik n ban aku cha2..amy ngan elyza dok pujuk..aku leh terima,,tak kira kat mana kita ada,kita saling hormat menghormati....tapi kes bump nih lain..dah berbuih jari(nak kata mulut takleh) nasihat..dia tetap nak tunding jari kat org..padahal dia yg buat slah..bak kata pepatah,baling batu sorok tangan...buat salah tapi tanak ngaku salah,pastu tunding kesalahan kat org lain..

so dah fikir habis ker nak benarkan bump masuk balik..kalau smua org ok,..aku pon ok..tapi kita tgk sampai bila bertahan..wallahuaqlam..mudah2an dia dah berubah...



cikmie-kadang2 buat masalah gak..

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Admin on Wed Sep 02, 2009 1:06 am

harap2 bump leh jadi cam cik mie...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by cikmie on Wed Sep 02, 2009 1:11 am

mudah2an...kadang2 buat kecoh takpe kan seed Razz Razz

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Admin on Wed Sep 02, 2009 1:12 am

nohalnye cik mie.. takan nak skema jerkk busan laa

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by HUGOBOYZ_2 on Wed Sep 02, 2009 1:13 am

ahahahah owner dah bagi line dah!!! huhuhu bole tumbuh tanduk dah nie kadang2!!! Twisted Evil

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by cikmie on Wed Sep 02, 2009 1:16 am

yesh2.dapat kebenaran nih..berita gembira nih..hel jgan dok bgtau depa..nih kira kat kita je..kena padam nih...ha bukan ape seed..kadang2 budak2 nih nak jugak kecoh2...ambik mod happening...kalau straight jer..mcm peraaturan sekolah plak..aku nih bukan apa..dlu time ikm tuh boleh kata tiap bulan kene kuarantin kat hostel takleh kluar dr kaw ikm sebab slalu langgar rule..hehehekena lapor diri tiap 3 jap time mlm...ehhhehe..aku nih ngan rule nih elegic ckit..rasa nak langaq jer..ehehheh.

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by HUGOBOYZ_2 on Wed Sep 02, 2009 1:21 am

macam nie mmg patut jadi pomen ja.. sebab hang jenis langaq... kalau bagi hang bawak lingkup semua kereta yg dok ada hahaha... alah biasa la langgar rules.. lemah skit... jgn la langar teruk2.. setakat nak potong double line tuh line clear la hahahaha!~~~.. buat kecoh biar berpada buat baik biar berkali2...

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by cikmie on Wed Sep 02, 2009 1:25 am

aku nih takleh melucah shari taksah..ehehheh

weh hell bila nak jumpa aku?? <-----lari tajuk..spam btol..

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by HUGOBOYZ_2 on Wed Sep 02, 2009 1:27 am

lucah sehari xpa.. jgn xle nak henti2 hahahahah!!!.... nanti la lepas raya... hang kalau senang2 turun penang gtaw la aku.. mau turun penang mai pulau taw.. jgn dok p seberang lak.. seberang aku x suka hahahaha~~~ << spam gak nie!!

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 2:09 am

woi hell aku xde je ko dah crik kawan konspirasi lain la plak...wow seed kasi green light la...agak2 lau aku merapu mraban kat sne tuh ade hukuman x...wkakakka...ala lupe lak aku dah tuka id..wakkakak ley la wat onar(swt)<<wat2 takut je....cikmie lau bump betui2 la brubah mcm yg ang dok taep tadi tuh aku rase mmg hujan sekejap la kl ni....sendrik tau la dia sush na ngaku salah dia...apepun doa2 la dia akan brubah suatu ari ntylol!

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by HUGOBOYZ_2 on Wed Sep 02, 2009 2:14 am

hehehe aku kawan dgn semua orang la... jap cik mie.. jap ko jap amy.. ngan seeder pun ada gak skit2.. hahahah semua aku geng la.. apa2 pun best la..
alah aku rasa maybe dia akan berubah kot.. kalau dia x ubah pun xpa la.. bagi ja dia main kejap... then kalau ada gak jadi gado2... kita ban la balik hehehe.. jgn jadi problem dah la...

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 2:17 am

admin ptut kasi tempoh pengampunan kat bump la....moga2 dia insap.....AMIN

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by kraszbatu on Wed Sep 02, 2009 2:20 am

adooiiii aku terlepas kisah hangat ni maklum la aku org baru kat sini.
Dari pengalaman aku jadi Moderator beberapa forum lain, kalu ada yg selalu bikin kecoh , jadinya ramai la ahli akan angkat kaki. bertambah la sunyi forum tu.

Jadinya aku tak tau la sangat apa yg dia dah buat. Ni cuma pendapat dari pengalaman aku je..

kraszbatu
Admin
Admin

Posts : 130
Join date : 24/08/2009
Location : ipoh

http://dkraszbatu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 2:24 am

sometime diperlukan jugak untuk havockan forum kan?

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by kraszbatu on Wed Sep 02, 2009 2:30 am

ya betul mmang nak sesangat org yg boleh menghangatkan forum
tapi hati orang ni pelbagai. ada yg tahan ada x leh tahan langsung

Bab2 camni lah buat Admin fenin..

kraszbatu
Admin
Admin

Posts : 130
Join date : 24/08/2009
Location : ipoh

http://dkraszbatu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Sponsored content Today at 8:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum