Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Benarkan bump_up berforum semula

43% 43% 
[ 6 ]
57% 57% 
[ 8 ]
 
Total Votes : 14

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 2:38 am

Tolong jgn jadikan thread sy ini utk berceritakan psl diri anda atau bla bla bla.. thread ni topik pun th terang2 sy nyatakan.. setuju atau tidak jika bump dibenarkan berforum semula.. kerana dari pengamatan saya beliau seorang yg berpegalaman dlm medan forum.

Jadi adalah lebih baik kembali ke topik asal setuju atau tidak!
kalo semua dh bg pandangan masing2.. lock aje topik ni terima kasih!

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by anak kancil on Wed Sep 02, 2009 2:52 am

pada pandangan aku aku tidak setuju jika dia dibenarkan meneruskan forum ini..kerana
1. org yg x gunekan akal dan fikiran kalau di beri peluang pun tetap akan same perangai nye..
2. org yg berperangai seperti binatang yg meletakkan akal n otak yg diberikan tuhan di lutut xlayak tuk dibenarkan berforum.. lol! lol! jgn benarkan lol! lol!

anak kancil
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 48
Join date : 29/08/2009
Age : 30
Location : malaysia

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by hanabyozora on Wed Sep 02, 2009 4:04 am

menurut saya...tak ada salahnya bagi kesempatan kat bump untuk berforum...mudah2an saja dia bisa ;ebih profesional lagi dalam berforum ni....bukan sekedar nak spam or meng-OT-kan thread... pale adoyaiii..lupe plak bump kan spammer no 1 kat cni (SWT)

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 4:18 am

haha.. nampaknya seimbang kptsn ni.. ermm susah jgk nak ramal kesudahan undian ni.. aku ikut majoriti aje kita kan demokrasi.. ahahaha ape pun terserah admin la... ada lagi ke yg tk buat undian? tulong undi pls..
cheers

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Admin on Wed Sep 02, 2009 4:22 am

ramai gi yg lom undi tu...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by far3dz on Wed Sep 02, 2009 4:58 am

Ermm.. aku say "NO" kat bump_iq
tak dinafikan dier ade gak menyumbangkan sesuatu kt forum ni...
tapi kebanyakannye mmg nk memanaskan hati je...

aku mls nk komen lebih2 psl dier.. aku rse klu type kt sni mau smpai esok tak berenti lg
mybe yg slalu on9 pepagi tau ape yg dier slalu wat kt chat room...
aku kekadang smpai dah mls nk ban dier... hari2 dier akn ulang kesalahan yg same...
budak kecik pn klu dua tiga kali dh pesan diorg akn phm n ikut...

skg ni dier truskn niat murni dier kt forum plak.. Suspect
hrp sgt dier brubah
Sad

_________________


far3dz
Admin
Admin

Posts : 116
Join date : 23/08/2009

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by lDJlMagicianlOby on Wed Sep 02, 2009 9:56 am

bagi aku la erk.....bleh dipertimbangkan..law die betul2 berubah..apa salah yer...law die buat lagi hal..sila2 la ban beliau....aku setuju gan aed tu..... cheers......semlm jer die buat kes lagi kat cb..mcm mana nak bagi can???aku pening la..ikut cakap admin la.....apa yg terbaik tuk forum ni and cb kampung..sepatut yer beliau paham status forum ni dibuat..bukan tuk buat masalah....tapi tuk berbincang.....law beterusan...forum ni akan jadi hampeh la...... lol! lol!

lDJlMagicianlOby
Moderator
Moderator

Posts : 167
Join date : 23/08/2009
Age : 28
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 9:58 am

haha.. aku sendiri rasa menyesal usulkan cadangan ini.. pagi td dia buat lagi jangg... bikin wa tension aje.. ahaha aku bagi 6 jam amik ko.. nak sgt.. ahahahaha ape pun kita tgk majoriti undi.. bila agak2 seed nak buat pengiraan undi ni.. Rolling Eyes

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by et0n on Wed Sep 02, 2009 10:05 am

dari pengamatan eton...kebanyakkan org2 lama CB kurang berkenan..
tapi pada yg baru2 bercanang di CB mereka tidak kisah..
bagi eton..dia boleh join balik klu dia lebih menghormati org lain..
tapi klu dia masih nak kondem org jek..dia x de pon x pee...

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by lDJlMagicianlOby on Wed Sep 02, 2009 10:19 am

sis cantik pic tu.smmg yer sis eton ni cuit orng yer... Embarassed Razz

lDJlMagicianlOby
Moderator
Moderator

Posts : 167
Join date : 23/08/2009
Age : 28
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Admin on Wed Sep 02, 2009 10:21 am

lDJlMagicianlOby wrote:sis cantik pic tu.smmg yer sis eton ni cuit orng yer... Embarassed Razz
oit2.... ada minat ke? affraid

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 10:22 am

lDJlMagicianlOby wrote:sis cantik pic tu.smmg yer sis eton ni cuit orng yer... Embarassed Razz

BACK TO THE TOPIC PLS.. wakakakakaka. ko puji eton tu bkn dpt ape pun robby.. lg dia perasan aje nnt.. kuikuikuikui..eton jgn marah..oppsss back to the topic!
jika semua dh membuat undian..dan mendapat kata putus.. sy usulkan thread ini di lock! Laughing

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by lDJlMagicianlOby on Wed Sep 02, 2009 10:23 am

erkk...bro seed No..mana ada minat la..baru pasan la sis mkn hari mkn cantik..pandai bro jaga sis erk What a Face .....uik2..dah lari dari topik ni...wakakkaka lol! geek

lDJlMagicianlOby
Moderator
Moderator

Posts : 167
Join date : 23/08/2009
Age : 28
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by hanabyozora on Wed Sep 02, 2009 10:42 am

lDJlMagicianlOby wrote:erkk...bro seed No..mana ada minat la..baru pasan la sis mkn hari mkn cantik..pandai bro jaga sis erk What a Face .....uik2..dah lari dari topik ni...wakakkaka lol! geek


NAK KAPER LEN OR NAK LANCARKAN AYAT MAUT BRODY???? Cool ups tercapslock plak..jgan ban saya....... pale pale pale

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by cikmie on Wed Sep 02, 2009 1:18 pm

amy n ayie dapat hukuman 2 minggu..so tgk keputusan bump pon dlm 2 minggu??adil??nak ikutkan bump lah punca masalah smua nih berlaku..sepatutnya dia kene lagi lama..dia yg buat cb n forum tegang..so dia boleh la mintak kat seed tempoh pengampunan kalu betol2 dia insaf...so akalu nak dia lepas lebih cpt..kita guna poll yg ada..demokrasi kan??.. bump kene ban sampai 14.9 kalau tak salah aku...2 minggu..aku yg ban..ahahha..so kalau aku salah..hukum aku...kita tgk kalau die lepas pon..sampai mana dia nak buat??..etok kata pon sama..kebanyakan org2 yang dah lama dok lepak cini tak suka dia..yg baru tak kesah sgt..sebab diorg takde rasa sayang sgt kat cb nih..bagi aku,aku yg lama dok sini dah rasa mcm tmpat nih la aku banyak dapat kawan..so aku sayng tempat nih... Cool

maaf jika aku slah...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Pijan on Wed Sep 02, 2009 1:19 pm

Aku hukum Cikmie belanja aku makan char Kuey tiaw Sg Dua selama 2 minggu berturut2...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by cikmie on Wed Sep 02, 2009 1:21 pm

tokey vavi pon jual kandang kalau blanja 2 minggu berturut2..wakkakakak<---spam

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by nuwinzaaba on Wed Sep 02, 2009 1:26 pm

xkenal sgt mamat neh...hebat sgt kew dia psl semua org asyik dok
bercerita psl dia 2? xpyh VOTE...pada pendapatan aku la, bio bro admin & sis etOn je wat kptsn
sng...kang ttba kptsn yg dpt last2 KELIRU xde hasil kekeke, bagi tuan tnh je setelkan! ampOoon
kalau terlaser keh keh keh!!~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by HUGOBOYZ_2 on Wed Sep 02, 2009 7:48 pm

senang cakap sini aku pun rasa x payah la.. orang yg buka threat pun kena lagi tuh.. siap nyesal lagi.. so stop it la.. lock benda nie.. alah ramai gak bole sumbangkan idea.. cukup la 2... sekadar satu ja pun.. bukan ramai... ahahahah!!

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 9:01 pm

hahaha.. mmg sy kena pun, tp biarlah mungkin dia mmg sengaja cuba mencetuskan provokasi.. org mcm ni kita kena kasi peluang... tp kita guna sistem poll so tgk majoriti.. ahahaha Razz

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by HUGOBOYZ_2 on Wed Sep 02, 2009 9:23 pm

hehehe ok ikut korang la.. hehehhee... aku pun rasa elok seed n eton la yg pk... diaorg bukan x nampak kelakuan dia.. diaorg tahu la apa nak buat.. kalau diaorg nak benarkan n kalau jadi kecoh2 lagi.. diaorg la akan uruskan.. heheh!!!

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by hafiz_mivec88 on Wed Sep 02, 2009 9:44 pm

aku rase elok x yah la,,wat sakit otak je

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 9:48 pm

hafiz_mivec88 wrote:aku rase elok x yah la,,wat sakit otak je

hahaha.. takpe2 aku dh jangkakan kesudahan undian ni hafiz, tp jika undian ni memihak kpd TIDAK SETUJU.. aku harap admin bkn ban dia selama 2 minggu. tp ban terus dia dari menyertai forum ini.! Twisted Evil

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by hafiz_mivec88 on Wed Sep 02, 2009 9:49 pm

ok poke,,kte tgu keputusanye..hrap2 x setuju la

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by KeKaSiH Ku SeRu on Thu Sep 03, 2009 10:02 am

aku sokong bump_iq masuk semula bukan ape eton.. kdg2 kite perlukan org mcm dia ni.. tp kite kene pandai ar kawal keadaan.. sbb kdg2 idea dia ni leh pkai gak.. mane tau kot2 pasni dia dh berubah kan..

KeKaSiH Ku SeRu
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 63
Join date : 26/08/2009
Age : 33

Back to top Go down

Re: Cadang Supaya Bump_iq Di Benarkan Berforum!

Post by Sponsored content Today at 10:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum