Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by zam@yakut on Wed Sep 02, 2009 4:29 am

Assalammualaikum W.B.T.

Baiklah, dikesempatan ni nak perkenalkan serba sedikit tentang diri saye..

- Saye punye nama betul adalah Encik Hafizam Bin Mohd Shamsudin
- Saya dilahirkan di rumah No 81, Felda Ayer Hitam Johor iaitu di rumah atuk saye..
- Saye kini berumur baru sahaja 24 tahun 8 bulan dan mempunyai raut wajah yang sedikit awet muda..hehe..
- Saye ni simple, tak banyak kerenah, tak banyak memilih dan low profile orangnye..
- Saye adalah seorang observer dan tidak banyak bercakap bila tidak perlu..
- Saye suke berlagak cool tapi akan bertukar sengal tibe2 pabila saye sangat teruja..
- Saye suke bermain gitar dengan tidak serius sahaja mengikut cara saye sendirik
- Saya suke bermain futsal tetapi semenjak 2 menjak ni jarang ade peluang dan masa...
- Saya suke melihat bende2 yang bergerak dan amat benci bende yang statik..
- Saye suke menghabiskan duit serta menyumbangkan lagu/suara di pusat karaoke terpilih..
- Saye tidak suke berada di tempat yang sesak kerana ia cukup merimaskan lagi2 bila saye dikeremuni peminat..
- Saye mencintai/sukekan kedamaian dan suke layan lagu2 slow dan sentimental.. suke lagu John Lennon..
- Saye suke untuk mengarut tapi saye akan serius bila sesuatu tu berkaitan kerja atau perlukan saye untuk serius..
- Saye juga suke berfalsampah.. antara ayat yang x lekang dari mulut saye adalah..

"Di dalam hidup yang penuh ranjau ini kalaupun peluang tidak mendatangi kita maka kita haruslah mendatangi peluang, kerana yang bulat tidak akan datang bergolek dan yang pipih tidak akan datang melayang.."

Lu olang muleyh add saya di...
http://www.tagged.com/armoldis

Dey tengok blog saya & Cikmie juga di...
http://true-mp3.blogspot.com

Itu saje untuk hari ini.. simpan selebihnya untuk hari esok dan mendatang..
Kami tak kuat, kami tak besar, tapi apa yang penting KERJASAMA!!!


Warmest Regards,
Mr Hafizam Mohd Shamsudin
(AMN,DSM,BSN,ATM,MLM,SMS) <-- Ni ala2 macam darjah kebesaran k.. Laughing


Last edited by zam@yakut on Sat Sep 05, 2009 3:19 am; edited 2 times in total

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by Admin on Wed Sep 02, 2009 4:36 am

selamat dtang jejaka kacak... memang kacak tul kau bertudung...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 6:33 am

apo kes jang ekau ni.. tp mmg kacak dan haru aku tgk ko bertudung ni.. ahahaha apo2 pun salam perkenalan zam. Exclamation

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by zam@yakut on Wed Sep 02, 2009 7:17 am

alaa..same la kite.. ko pun bertudung gak tu... cuma muke je kurang kacak..

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 7:19 am

hahahah.. serius zam aku tkleh tahan tgk pic ko.. nak berforum tkleh asyik gelak aje.. apa pun.. tkpelah ko lebih selesa bertudung.. affraid

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by zam@yakut on Wed Sep 02, 2009 7:21 am

adeh ni bukan gambor aku le..die ni janda berhias kat area umah aku..saje tolong promote..so kalo ade sape2 berminat bleh la aku kenen2kan ye..k la xnak melawak dah bebanyak nanti eton marah..hehehe..

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by Admin on Wed Sep 02, 2009 8:51 am

alaaa korang ni semua bulan pose jerk sibuk pakai tudung.. maklum laa nak pelepasan pose cam kaum hawa tuuu

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by hanabyozora on Wed Sep 02, 2009 9:03 am

huhu...welcome abang/akak/encik/cik zam....huhu...susah la nak panggil ape....pape pown welcome2 dah.....hepy ber-porum yek....cumil sgt pic na.....huhu...

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by zam@yakut on Wed Sep 02, 2009 10:19 am

comment hana best..

BE YOURSELF AND SEMANGAT!!!

hehehe..

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by et0n on Wed Sep 02, 2009 10:27 am

welcome en zam...
dah laa kacak..sopan dan ayu bertudung pulak tu..
lawak giler aku tgok laa
lol!

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by hanabyozora on Wed Sep 02, 2009 10:37 am

zam@yakut wrote:comment hana best..

BE YOURSELF AND SEMANGAT!!!

hehehe..

huhu...tq2....pape pown be yourself and semangat encik zam!!!huhu...encik yang ayu.... Razz

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by nuwinzaaba on Wed Sep 02, 2009 10:43 am

ayu mmg ayu...hehe...siap trim MISAI g2...auwwwww u neh mister Zam menggiurkan la...yummy2x, tudung color PINK g2 cam soft lak dia, ngeeeee!!~~

p/s: psssst...ajar aku pakai tudung leh tak Zam?kekekekke

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Wed Sep 02, 2009 11:07 am

hi zam..salam perkenalan dari ikin.
pandai puan zam pakai tudung nanti leh ajarkn sy care2 nk pakai tudung ala2 perempuan melayu terakhir.sweet je puan zam ni...

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by cikmie on Wed Sep 02, 2009 12:48 pm

huhu..zam...hang ada baru aku semangat..mai2..

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 2:34 pm

wakkakaka zam byak tol darjat kebesaran ko...mne dapat??..ke ko slh sorg yg media laporkan bru2 neh...menjual darjah kebesaran ngan arge rm500 je....hehhee bro seed...niat yakut sebenarnye cmtuh la...dia nak jadi kaum hawa ciplak dibulan pose neh....welkam yakut...aku semangat je na berkepoh2 ngan ko...


~~ikhlas~~
makcik kepoh cb kampung

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by Pijan on Wed Sep 02, 2009 2:36 pm

selendang berduri wrote:wakkakaka zam byak tol darjat kebesaran ko...mne dapat??..ke ko slh sorg yg media laporkan bru2 neh...menjual darjah kebesaran ngan arge rm500 je....hehhee bro seed...niat yakut sebenarnye cmtuh la...dia nak jadi kaum hawa ciplak dibulan pose neh....welkam yakut...aku semangat je na berkepoh2 ngan ko...


~~ikhlas~~
makcik kepoh cb kampung

Hang ni cuti ka sudah tk berkerja yang siang2 hari pun leh on9 nih??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 2:36 pm

hari ini sy mogok la bro pijan

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by Pijan on Wed Sep 02, 2009 2:37 pm

selendang berduri wrote:hari ini sy mogok la bro pijan

Mogok ada gaji ka takdak gaji??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 2:59 pm

mogok sebb gaji x msuk lagik...lantak le bro..sy sudah give up saje

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by Pijan on Wed Sep 02, 2009 3:02 pm

selendang berduri wrote:mogok sebb gaji x msuk lagik...lantak le bro..sy sudah give up saje

Mogok kat umah ke kat opis?

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 3:05 pm

2 2 bro..yakut nak tnye lau nak apply balik s.o.x punye plan boleh ke?...tapi dah lame dah ni....(org suh tnye)

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by zam@yakut on Sat Sep 05, 2009 2:29 am

et0n wrote:welcome en zam...
dah laa kacak..sopan dan ayu bertudung pulak tu..
lawak giler aku tgok laa
lol!

OK terima kasih atas pujian berbakul2..
Kalo nak belajar bertudung yang ayu ni bleh la nanti saye ajar k..

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by zam@yakut on Sat Sep 05, 2009 2:32 am

nuwinzaaba wrote:ayu mmg ayu...hehe...siap trim MISAI g2...auwwwww u neh mister Zam menggiurkan la...yummy2x, tudung color PINK g2 cam soft lak dia, ngeeeee!!~~

p/s: psssst...ajar aku pakai tudung leh tak Zam?kekekekke

Ni baru sikit kamu dah terliur belum pakai bikini lagi.. mesti mata anda jadi camnioh.. Shocked
p/s: Ajar pakai tudung saji nak x??kekeke..

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by zam@yakut on Sat Sep 05, 2009 2:33 am

cikmie wrote:huhu..zam...hang ada baru aku semangat..mai2..

ok aku pun tengah semangat ni.. awal2 masuk buat gimik dulu sebakul dua.. taktik2..hahaha..

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by zam@yakut on Sat Sep 05, 2009 2:36 am

selendang berduri wrote:wakkakaka zam byak tol darjat kebesaran ko...mne dapat??..ke ko slh sorg yg media laporkan bru2 neh...menjual darjah kebesaran ngan arge rm500 je....hehhee bro seed...niat yakut sebenarnye cmtuh la...dia nak jadi kaum hawa ciplak dibulan pose neh....welkam yakut...aku semangat je na berkepoh2 ngan ko...


~~ikhlas~~
makcik kepoh cb kampung

well bese la darjat2 kebesaran ni bukan senang nak dapat.. yang media laporkan tu stok2 cencalok je sume mane lah bleh di samakan dengan ketulenan saye.. oo..akhirnye baru tau selendang berduri ni rupnye ieyla.. ingatkan awek mane la admire sayeh tadik....kakakaka

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tiru macam saya... Hafizam aka zam@yakut

Post by Sponsored content Today at 2:55 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum