Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


bang2 boom ........lukenabeb...

View previous topic View next topic Go down

bang2 boom ........lukenabeb...

Post by reex on Wed Sep 02, 2009 6:13 pm

sile bace semua text untuk memahami apa yang terkandung!!...im sory linda lukenabeb!





well ape yang aku tinjunk ni sebenarnye saje2 je...aku bosan then saje la carik pasal ngan si linda ni..
then aku mengaku yang aku ni gemok sangat2 ....dan bwat2 kecik ati ngan dye sebab dye ade kate yang something
bleh bwat oang gemok tacing la kot...so aku bwat2 mrajok nak kenekan dye aku bwat la icon (cry2) saje2 nak tengok
respon dye...so aku pun pretend x nak cakap ngan dye..well nak tengok ati budi la katekan...dye ni punye la mengelabah
abes sumer budak2 yang dye kenal sumer pvt aku nak mintak sory bagi pihak dye & tanye sumer chaters lame yang kenal aku,smate2 nak tanye aku ni gemok sangat2 ke dan nak soh budak2 pvt aku cakap dye x sngaje nak cakap camtu...so aku pretend lagi (cry2)
kasi dye ni abis nanges la konon2...(well dye ade cakap ngan aku dye x leh tido..so ni sumer aku bwat ingat nak soh dye tido je...
tapi aleh2 dye lak yang nanges tol2) ....then mintak2 mahap...aku pun teruskan lakonan aku yang cool ni...
saje je nak sikse batin dye cam rase pagi2 raye...(oang yang x de mak bapak rase ar ni)
so aku dah bagi dye tersikse sangat2 tanpa diketahuinye yang ini sumer telah di preentscreen untuk tujuan cormesial (bang2 boom ni) harap2 die maapkan aku kalaw dye terbace ni ...aku bwat ni hanye nak kasi dye tido je...x sangke lak dye nanges tol2...
well pade aku dye ni mmg budak baik and aku nak mintak sory sangat2 kat dye hehe sape2 leh tolong? ...so koang watch out kalaw koang ape2 kan dye...(aku rase cam dah jatuh cinte lak ) hehe tadelah....well enjoy it

reex
Budak U
Budak U

Posts : 164
Join date : 24/08/2009
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 6:16 pm

reex wrote:sile bace semua text untuk memahami apa yang terkandung!!...im sory linda lukenabeb!





well ape yang aku tinjunk ni sebenarnye saje2 je...aku bosan then saje la carik pasal ngan si linda ni..
then aku mengaku yang aku ni gemok sangat2 ....dan bwat2 kecik ati ngan dye sebab dye ade kate yang something
bleh bwat oang gemok tacing la kot...so aku bwat2 mrajok nak kenekan dye aku bwat la icon (cry2) saje2 nak tengok
respon dye...so aku pun pretend x nak cakap ngan dye..well nak tengok ati budi la katekan...dye ni punye la mengelabah
abes sumer budak2 yang dye kenal sumer pvt aku nak mintak sory bagi pihak dye & tanye sumer chaters lame yang kenal aku,smate2 nak tanye aku ni gemok sangat2 ke dan nak soh budak2 pvt aku cakap dye x sngaje nak cakap camtu...so aku pretend lagi (cry2)
kasi dye ni abis nanges la konon2...(well dye ade cakap ngan aku dye x leh tido..so ni sumer aku bwat ingat nak soh dye tido je...
tapi aleh2 dye lak yang nanges tol2) ....then mintak2 mahap...aku pun teruskan lakonan aku yang cool ni...
saje je nak sikse batin dye cam rase pagi2 raye...(oang yang x de mak bapak rase ar ni)
so aku dah bagi dye tersikse sangat2 tanpa diketahuinye yang ini sumer telah di preentscreen untuk tujuan cormesial (bang2 boom ni) harap2 die maapkan aku kalaw dye terbace ni ...aku bwat ni hanye nak kasi dye tido je...x sangke lak dye nanges tol2...
well pade aku dye ni mmg budak baik and aku nak mintak sory sangat2 kat dye hehe sape2 leh tolong? ...so koang watch out kalaw koang ape2 kan dye...(aku rase cam dah jatuh cinte lak ) hehe tadelah....well enjoy it
lin suh aku jgan caye ape yg ko ckapkan neh...tpi ade bukti la plak...wkakakkaa...kesian la dia trex....aku rase dia mahapkan ko kot...ape2 pon jgan le wat dia cmtuh lagik...dia tgah...ops sori xley buka cite...bye~~

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by jahat on Wed Sep 02, 2009 6:18 pm

tue dia
ptt la senyap jer owner sorg neh
bersusun pvt
ish ish
ape na jd la owner sorg neh
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by selendang berduri on Wed Sep 02, 2009 6:18 pm

jahat wrote:tue dia
ptt la senyap jer owner sorg neh
bersusun pvt
ish ish
ape na jd la owner sorg neh
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
lyan awek dlam diam tuh...kantoi

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Wed Sep 02, 2009 6:20 pm

wakakkaka..reex..jahat tol la ko nih..adoii..pvt melambak2...
lol!

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by reex on Wed Sep 02, 2009 6:38 pm

mane ade banyak skit je 2...hehehe jahat 2 lagi jahat dari aku..waakakaka

reex
Budak U
Budak U

Posts : 164
Join date : 24/08/2009
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by jahat on Wed Sep 02, 2009 6:51 pm

reex wrote:mane ade banyak skit je 2...hehehe jahat 2 lagi jahat dari aku..waakakaka
hahahaha
ak jahat ape
takat jahat kt cb ape la sngt
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by far3dz on Wed Sep 02, 2009 10:13 pm

amboi... abes sume ko pvt...
tinggal la satu utk aku... Laughing

far3dz
Admin
Admin

Posts : 116
Join date : 23/08/2009

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by Pijan on Thu Sep 03, 2009 12:14 am

Apsal aku tk nah dapat prvt??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by reex on Thu Sep 03, 2009 1:01 am

far3dz wrote:amboi... abes sume ko pvt...
tinggal la satu utk aku... Laughing

hai nak jugak ke? aku kasi yang name hellmex tu ok?
wakakakakaka

reex
Budak U
Budak U

Posts : 164
Join date : 24/08/2009
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by lindangokngek on Thu Sep 03, 2009 1:21 am

sampai ati kan?

sampai buat mcm nie....

dah arr buat mcm tu kat linda...

siar pulak bg org tengok....

memang...

sampai bila pon....

linda xmaapkan reex.....

assalamualaikum

lindangokngek
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 02/09/2009
Age : 26
Location : alor setar,kedah

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by reex on Thu Sep 03, 2009 1:52 am

lindangokngek wrote:sampai ati kan?

sampai buat mcm nie....

dah arr buat mcm tu kat linda...

siar pulak bg org tengok....

memang...

sampai bila pon....

linda xmaapkan reex.....

assalamualaikum


sampai ati ko x maafkan budak gemok ni kan?
(cry2) plis2

reex
Budak U
Budak U

Posts : 164
Join date : 24/08/2009
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by lindangokngek on Thu Sep 03, 2009 1:57 am

uih...


maapkan dah......

sorry tulis mcm tu.......

lindangokngek
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 02/09/2009
Age : 26
Location : alor setar,kedah

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by cikmie on Thu Sep 03, 2009 12:15 pm

woi2..gemok2 slow skit....wakakakaaka,...apsal aku terrasa nih..aku cuma cukup kasih sayang jer..ehehheheee

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by et0n on Thu Sep 03, 2009 12:35 pm

apa maksud posting ni??
bertujuan utk??..


et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by cikmie on Thu Sep 03, 2009 12:35 pm

utk malukan org la tuh (D)

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by jacksperow on Thu Sep 03, 2009 1:21 pm

UNTUK MENUNJUKAN BELIAU RAMAI PEMINAT...KALAH KO MISAI..

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by cikmie on Thu Sep 03, 2009 1:25 pm

wakakka..hg nampak tak ada dia pvt zatul??

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by jacksperow on Thu Sep 03, 2009 1:32 pm

ZATUL????JAP AKU CHECK BALIK...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by nuwinzaaba on Thu Sep 03, 2009 1:34 pm

huhu locked je thread neh ades... xde pekdah neh... xbek buka keaiban org muekekekekeke... cikmie & bajang pon nak interframe gak ape la...dh2 syuh2 p thread len keh keh keh, ape2 pon reex & linda setel molek2 yer & bukan dgn gni caranyer ngeeee!!~~Macam2~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by jacksperow on Thu Sep 03, 2009 1:36 pm

ADESS MISAI ADE LA NICK ZATUL....JAHAT.....KO LA MISAI...NI SEMUA SALAH KO MISAI...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by cikmie on Thu Sep 03, 2009 5:23 pm

topic nih menjatuhkan maruah org..so locked

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: bang2 boom ........lukenabeb...

Post by Sponsored content Today at 12:32 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum