Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


UNITED SELAMANYA.

View previous topic View next topic Go down

UNITED SELAMANYA.

Post by Mr.Puaka on Wed Sep 02, 2009 10:15 pm

Bintang Manchester United, Wayne Rooney menegaskan dia tidak akan sesekali meninggalkan kelab itu melainkan jika khidmatnya sudah tidak lagi diperlukan di Old Trafford.

Penyerang England itu menyaksikan Cristiano Ronaldo meninggalkan Red Devils untuk menyertai Real Madrid dengan rekod perpindahan tertinggi dunia pada musim panas ini.

Bagaimanapun, Rooney yang berhijrah ke United dari Everton pada 2004 tidak memasang hajat untuk mengikut jejak langkah bekas pemain sayap United itu.

Rooney, 23, mengakui dia tidak mempunyai sebarang alasan untuk meninggalkan United dan hanya akan berbuat demikian jika Pengurus Sir Alex Ferguson melepaskannya.

“Saya sentiasa cintakan kelab ini. Selagi khidmat saya masih diperlukan, saya akan terus beraksi di sini.

“Ia semudah itu. Saya tidak melihat sebarang sebab untuk berhijrah ke kelab lain.

“Saya ada segalanya yang saya mahu dan berdekatan dengan keluarga. Saya selesa di sini dan tetap komited terhadap kelab ini,” kata Rooney.

Puaka: Rooney idola seed, poster kt umah sama besar dgn pintu Razz

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: UNITED SELAMANYA.

Post by Admin on Thu Sep 03, 2009 1:59 am

caya laa rooney ... setia ku korbankan.. glory.. glory,...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: UNITED SELAMANYA.

Post by reex on Thu Sep 03, 2009 3:01 am

huh ....
tgu abes season...silap2 kene juwal dye ni hehehe
dalam fantasi aku jual2 je dye ni ...x setia

reex
Budak U
Budak U

Posts : 164
Join date : 24/08/2009
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: UNITED SELAMANYA.

Post by Mr.Puaka on Thu Sep 03, 2009 3:32 am

haha, kalo jual si rooney ni mennagis seed 3 hari 3 malam kut. haha entah kenapa aku tidak suka man. united mungkin sebab ronaldo kut dulu2.. Razz

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: UNITED SELAMANYA.

Post by Admin on Thu Sep 03, 2009 6:47 pm

rooney tu akan jadi cam Ole Gunnar Solskjaer sampai pencen lepak kat man utd. puaka ko sokong team mana? wigan ke?

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: UNITED SELAMANYA.

Post by kyairil on Thu Sep 03, 2009 6:51 pm

anti united.....

kyairil
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 40
Join date : 01/09/2009
Location : penang

Back to top Go down

Re: UNITED SELAMANYA.

Post by Mr.Puaka on Thu Sep 03, 2009 8:46 pm

Admin wrote:rooney tu akan jadi cam Ole Gunnar Solskjaer sampai pencen lepak kat man utd. puaka ko sokong team mana? wigan ke?

ape ke hal nya sampai ke wigan? aku ni peminat setia chelsea dari dulu tk pernah beralih arah pun.. tk kira tukar pemain ke, tukar pengurus ke chelsea ttp di hati. Cool

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: UNITED SELAMANYA.

Post by hafiz_mivec88 on Tue Sep 08, 2009 12:38 am

united the best

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: UNITED SELAMANYA.

Post by Sponsored content Today at 8:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum