Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


CINTA CYBER

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

CINTA CYBER

Post by nuwinzaaba on Thu Sep 03, 2009 9:02 pm

Adakah anda pernah terlibat dlm cinta siber?
Cinta siber rasanya bukan asing lagi bagi kita semua kan.. huhu..
Well, umumnya sebagai chatters.. kita chat dgn org2 yg kita xpernah jumpa kan. Oh ok, maybe ada yg kita sudah jumpa, ada yg belum. But let me just focus this to kawan2 siber yg kita belum pernah jumpa lagi. Xkisah la org ni kita kenal dri chatroom, myspace, fs, tagged, facebook atau dr mana2 social network yg available dlm dunia siber ini..
Ada yg "jatuh cinta" selepas beberapa lama berkenalan (tanpa sebarang pertemuan ok), ada juga yg "jatuh cinta" selepas beberapa jam chatting @ berkenalan, ada yg "jatuh cinta" selepas melihat gambar si dia. Dan bila kata sepakat dicapai, maka terjalinlah sebuah lagi ikatan cinta siber yg suci lagi murni.
Tapi adakah cinta siber ini benar2 boleh dipercayai?
Adakah ucapan2 cinta dan janji2 yg di lafaz itu adalah benar2 datang dari hati?
Adakah cinta siber akan sampai ke jinjang pelamin?

Terlibat atau tidak dlm hubungan cinta siber, pasti anda juga mempunyai pendapat masing2 berkenaan topik ini kan? Mari kita bincang2kan.. Meh la share pandangan, pengalaman & pendapat korang!

~~Ada Apa Dengan CINTA SIBER~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by Mr.Puaka on Thu Sep 03, 2009 9:11 pm

Cinta cyber ada yg boleh dipercayai ada yg tidak. Ada lelaki yg meluahkan perasaan cinta selepas berkenalan tk sampai 2 minit kat chat. Namun bila jumpa golongan ini menjadikan teman chat td sebagai pemuas nafsu mereka sahaja.

Tapi tidak semua cinta cyber itu tk boleh dipakai, ada yg betul2 ikhlas bercinta dialam cyber. Mengambil contoh wardina dan suami yg berkenalan melalui alam cyber, jadi secara peribadi cinta cyber ada yg boleh dipercayai, ada yg meragukan dan ada yg mmg tk boleh pakai.

Jadi kpd yg terjebak cinta cyber, anda sendiri perlu menilainya. Adakah org yg meluahkan perasaan cinta itu ikhlas atau sekadar chat utk memenuhi masa lapangnya sahaja.

Puaka : win terjebak cinta cyber ke tanya ni Razz

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by nuwinzaaba on Thu Sep 03, 2009 9:14 pm

hahaha PUAKA xde lah saje bukak topik neh psl xpnah g POST ape2 kat bhgian sembang2 neh... so RASMIKAN dgn tajuk yg gempak kah3x... btw tq ats pndpt yg bernas 2... blh d jd kan panduan utk kita pk kan bsama, sonok gak baca citer2 korg ntik hehe!!~~Best ke Cinta Cyber?!!~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by jahat on Thu Sep 03, 2009 10:23 pm

hahaha
uiui ak pon cinta cyber gak
lek jer
xsemua xelok k
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by Pijan on Thu Sep 03, 2009 10:38 pm

Ler...baru hari ni wa tau lu bercinta ngan cyber...lu tak takut ke kalau ieyla tau nanti??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by nuwinzaaba on Thu Sep 03, 2009 11:03 pm

Uiks mister JAHAT... topik neh xde lak aku @ sesape pon kata cinta cyber 2 slh kew betol... neh topik bebas... nama lagik ruangan sembang2... so ape2 pndpt blh diberi... bdsrkan ksh bnr dri ksh silam anda/rkn2 @ yg sdg dlm poses @ slps poses pcintaan siber 2 kuikuikui... nama lagik BINCANGKAN so leh jd positif / negatif / positif + negatif! Jd, semua bebas mengutarakan ape2 pndpt d cni xkira betol @ salah. Highlightkan pd diskas ok bukan betol @ slh kui, btw neh bukan debat juz bkongsi cerita, neh topik ringan jer hehe!!~~Apa FORMULA cinta siber ek?~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by jahat on Thu Sep 03, 2009 11:04 pm

wakakakakak
bukan 2 la bro
wat2 xpaham lak beliau neh
Suspect Suspect Suspect

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by selendang berduri on Thu Sep 03, 2009 11:12 pm

Pijan wrote:Ler...baru hari ni wa tau lu bercinta ngan cyber...lu tak takut ke kalau ieyla tau nanti??
dah tau bro...

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by selendang berduri on Thu Sep 03, 2009 11:18 pm

win neh pendapat ieyla:-...x semua cinta cyber neh x elok....x semuanye elok....salu jugak kite bace kat paper...kenal dlam internet then jumpe pastu jadik mangse culik la rugul la...ape la....tapi ade jugak yg kenal dlam internet kenal smpai anak cucu cicit(ape lagik ye).....cm puaka ckap...wardina pon kenal husben dia kat internet....kekal smpai skang bhgie....sebenarnye topik neh radio hot fm pon penah ketengahkan...byak respon yg negatif dri positif...tpi dri sudut pndangan ieyla....terpulang kepada individu tuh sendrik...jika nak satu perhubungan tuh dia akan usaha then jage seelok2nye....kekadang dlam dunia realiti neh pon belum tentu ley jumpe jodoh kite....malah lebih ramai yg keciwa putus cinta patah hati dialam realiti...jadik terpulang kepda org tuh....jadik sebelum terlibat dlam cinta cyber lebih baik kaji dlu....tnye la pendapat kwan2 n org sekeliling....nak tnye kat pijan pon ok gak win lol!

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by Pijan on Thu Sep 03, 2009 11:32 pm

Ape lak aku yg kene nih??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by selendang berduri on Thu Sep 03, 2009 11:34 pm

Pijan wrote:Ape lak aku yg kene nih??
dlu bro kan tera bab2 cintun neh

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by nuwinzaaba on Thu Sep 03, 2009 11:38 pm

tqvm ats pendapat yg pjg lebar 2 ieyla... sgt2 mhrgainya krna ieyla tunjuk respon yg bek pd topik neh hehe... topik neh hnya lah utk ringan2 saje & xde nak kena kan sape2 pon... juz sembang2 utk tahu cerita psl ape pndpt korg smua mngenai topik hangat neh... win pon bhrp smoga hbgn ieyla & jahat bkekalan ke akhir hyt, nak gak merasa nasik minyak kalian, pastu leh cipta rekod psgn ptama FC & CB kawen ceter sama ceter ahaks, bawoo GEMPAK hiks!!~~Direnjis2 Dipilis Ditepungi Lah Tawar~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by selendang berduri on Thu Sep 03, 2009 11:41 pm

nuwinzaaba wrote:tqvm ats pendapat yg pjg lebar 2 ieyla... sgt2 mhrgainya krna ieyla tunjuk respon yg bek pd topik neh hehe... topik neh hnya lah utk ringan2 saje & xde nak kena kan sape2 pon... juz sembang2 utk tahu cerita psl ape pndpt korg smua mngenai topik hangat neh... win pon bhrp smoga hbgn ieyla & jahat bkekalan ke akhir hyt, nak gak merasa nasik minyak kalian, pastu leh cipta rekod psgn ptama FC & CB kawen ceter sama ceter ahaks, bawoo GEMPAK hiks!!~~Direnjis2 Dipilis Ditepungi Lah Tawar~~
nasik minyak?...nty win tadi dah masak nasik....pastu kne cmpur ngan minyak dlu bru ley kasi kat win...cmtuh ok ke x?...buleyh kan3....ekekekekee....AMIN...moga2 menjadik Embarassed

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by et0n on Fri Sep 04, 2009 10:34 am

hahahhahaaa...topic sgt menarik...
contoh tak jauh laa win..
tapi kami bukan cinta cyber...tapi perkenalan bermula dari alam cyber ni..bawa ke alam nyata dan baru jatuh cinta
Wink
mana boleh jatuh cinta dari kata2 jek kat alam cyber ni..

dan sis bukan nak kata sapa2 laa...tapi sis bercaya yg ramai yg terkena cinta cyber ni dari pic2 yg mereka gunakan..
jgn laa mudah jatuh cinta dari rupa yg ada...jika tertipu..sendiri malu..sendiri yg kecewa..melainkan klu dah betol dan saih ngan pic2 yg diberi..itu pon terpulang pada individu tu sendiri utk menilai...(ini nmpk sngt cinta kerana rupakan)

ada baik dan buruknye alam cyber ni..janji kita kena iklas dan jgn menipu jika tidak mahu ditipu...
Wink

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by nuwinzaaba on Fri Sep 04, 2009 10:41 am

selendang berduri wrote:
nuwinzaaba wrote:tqvm ats pendapat yg pjg lebar 2 ieyla... sgt2 mhrgainya krna ieyla tunjuk respon yg bek pd topik neh hehe... topik neh hnya lah utk ringan2 saje & xde nak kena kan sape2 pon... juz sembang2 utk tahu cerita psl ape pndpt korg smua mngenai topik hangat neh... win pon bhrp smoga hbgn ieyla & jahat bkekalan ke akhir hyt, nak gak merasa nasik minyak kalian, pastu leh cipta rekod psgn ptama FC & CB kawen ceter sama ceter ahaks, bawoo GEMPAK hiks!!~~Direnjis2 Dipilis Ditepungi Lah Tawar~~
nasik minyak?...nty win tadi dah masak nasik....pastu kne cmpur ngan minyak dlu bru ley kasi kat win...cmtuh ok ke x?...buleyh kan3....ekekekekee....AMIN...moga2 menjadik Embarassed

amin... hahaha ampes ieyla... ape2 pOn win tngu tau... xsabo nk tgk korg ke jinjang pelamin... mesti sepadan kan bla bsanding? bagai pinang di belah 2, hiks!!~~Lama Xmkn Nasik Minyak~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by nakal on Fri Sep 04, 2009 10:42 am

selendang berduri wrote:
nuwinzaaba wrote:tqvm ats pendapat yg pjg lebar 2 ieyla... sgt2 mhrgainya krna ieyla tunjuk respon yg bek pd topik neh hehe... topik neh hnya lah utk ringan2 saje & xde nak kena kan sape2 pon... juz sembang2 utk tahu cerita psl ape pndpt korg smua mngenai topik hangat neh... win pon bhrp smoga hbgn ieyla & jahat bkekalan ke akhir hyt, nak gak merasa nasik minyak kalian, pastu leh cipta rekod psgn ptama FC & CB kawen ceter sama ceter ahaks, bawoo GEMPAK hiks!!~~Direnjis2 Dipilis Ditepungi Lah Tawar~~
nasik minyak?...nty win tadi dah masak nasik....pastu kne cmpur ngan minyak dlu bru ley kasi kat win...cmtuh ok ke x?...buleyh kan3....ekekekekee....AMIN...moga2 menjadik Embarassed


jadi budak ke?

nakal
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 79
Join date : 27/08/2009

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by nuwinzaaba on Fri Sep 04, 2009 10:46 am

et0n wrote:hahahhahaaa...topic sgt menarik...
contoh tak jauh laa win..
tapi kami bukan cinta cyber...tapi perkenalan bermula dari alam cyber ni..bawa ke alam nyata dan baru jatuh cinta
Wink
mana boleh jatuh cinta dari kata2 jek kat alam cyber ni..

dan sis bukan nak kata sapa2 laa...tapi sis bercaya yg ramai yg terkena cinta cyber ni dari pic2 yg mereka gunakan..
jgn laa mudah jatuh cinta dari rupa yg ada...jika tertipu..sendiri malu..sendiri yg kecewa..melainkan klu dah betol dan saih ngan pic2 yg diberi..itu pon terpulang pada individu tu sendiri utk menilai...(ini nmpk sngt cinta kerana rupakan)

ada baik dan buruknye alam cyber ni..janji kita kena iklas dan jgn menipu jika tidak mahu ditipu...
Wink

tq sis krna sudi bkongsi pengalaman & pendapat... amt bguna skalik pd kita semua utk dijadikan renungan bersama... bawoo tau rhsia pcintaan sis ngan bro dlu2... bibit2 ptemuan yg bek hehe, tq krana xlokek & sudi meluahkannya d cni hehe... ye sis ade apa pd rupa, yg penting keihklasan & ketulusan ati pd dri msg2 kan, rupa yg cantik x kekal lama, tapi klu perangai elok smpai bla akn d kng jua ngee!!~~Semoga Sis & Bro Bbhgia Selalu, amin3x~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by nuwinzaaba on Fri Sep 04, 2009 10:49 am

nakal wrote:
selendang berduri wrote:
nuwinzaaba wrote:tqvm ats pendapat yg pjg lebar 2 ieyla... sgt2 mhrgainya krna ieyla tunjuk respon yg bek pd topik neh hehe... topik neh hnya lah utk ringan2 saje & xde nak kena kan sape2 pon... juz sembang2 utk tahu cerita psl ape pndpt korg smua mngenai topik hangat neh... win pon bhrp smoga hbgn ieyla & jahat bkekalan ke akhir hyt, nak gak merasa nasik minyak kalian, pastu leh cipta rekod psgn ptama FC & CB kawen ceter sama ceter ahaks, bawoo GEMPAK hiks!!~~Direnjis2 Dipilis Ditepungi Lah Tawar~~
nasik minyak?...nty win tadi dah masak nasik....pastu kne cmpur ngan minyak dlu bru ley kasi kat win...cmtuh ok ke x?...buleyh kan3....ekekekekee....AMIN...moga2 menjadik Embarassed


jadi budak ke?

ape soklan saudara? sy xbrapa faham... blh terangkan dgn lebey lanjut lagik x... btw jgn lari tajuk ok... cni psl cinta siber ekekeke, lontarkan pendapat & pandangan anda bsama kami di sini!!~~Cinta Siber vs Cinta Rupa~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Fri Sep 04, 2009 10:56 am

malaz dah aq nak cinte cyber ni...xde penyudahnye.
buang mase je..dulu org nasihat aq xpercaye sekarang padan muke.wakakakaka kat diri sendiri....
tp i'm ok...xde sedih2 sebab org yg xnak bukan kite so xperlu aq menyesal.

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by Mr.Puaka on Fri Sep 04, 2009 10:57 am

!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:malaz dah aq nak cinte cyber ni...xde penyudahnye.
buang mase je..dulu org nasihat aq xpercaye sekarang padan muke.wakakakaka kat diri sendiri....
tp i'm ok...xde sedih2 sebab org yg xnak bukan kite so xperlu aq menyesal.

aik.. tkde kesudahan? ko dgn adie bkn cinta cyber? Razz

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by nuwinzaaba on Fri Sep 04, 2009 11:02 am

!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:malaz dah aq nak cinte cyber ni...xde penyudahnye.
buang mase je..dulu org nasihat aq xpercaye sekarang padan muke.wakakakaka kat diri sendiri....
tp i'm ok...xde sedih2 sebab org yg xnak bukan kite so xperlu aq menyesal.

sbr kin... stiap yg blaku ade hikmah d sblknya 2... Tuhan bg kita menanges psl lps 2 dia nak bg kita gumbira... pcayala... mdh2an kin dpertemukan dgn jodoh yg bek, amin3x...!!~~Doa Senjata Paling Bguna~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by Mr.Puaka on Fri Sep 04, 2009 11:10 am

nuwinzaaba wrote:
!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:malaz dah aq nak cinte cyber ni...xde penyudahnye.
buang mase je..dulu org nasihat aq xpercaye sekarang padan muke.wakakakaka kat diri sendiri....
tp i'm ok...xde sedih2 sebab org yg xnak bukan kite so xperlu aq menyesal.

sbr kin... stiap yg blaku ade hikmah d sblknya 2... Tuhan bg kita menanges psl lps 2 dia nak bg kita gumbira... pcayala... mdh2an kin dpertemukan dgn jodoh yg bek, amin3x...!!~~Doa Senjata Paling Bguna~~

macam ada yg frust aje.. ye kut Shocked Shocked

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by et0n on Fri Sep 04, 2009 11:15 am

nuwinzaaba wrote:
nakal wrote:
selendang berduri wrote:
nuwinzaaba wrote:tqvm ats pendapat yg pjg lebar 2 ieyla... sgt2 mhrgainya krna ieyla tunjuk respon yg bek pd topik neh hehe... topik neh hnya lah utk ringan2 saje & xde nak kena kan sape2 pon... juz sembang2 utk tahu cerita psl ape pndpt korg smua mngenai topik hangat neh... win pon bhrp smoga hbgn ieyla & jahat bkekalan ke akhir hyt, nak gak merasa nasik minyak kalian, pastu leh cipta rekod psgn ptama FC & CB kawen ceter sama ceter ahaks, bawoo GEMPAK hiks!!~~Direnjis2 Dipilis Ditepungi Lah Tawar~~
nasik minyak?...nty win tadi dah masak nasik....pastu kne cmpur ngan minyak dlu bru ley kasi kat win...cmtuh ok ke x?...buleyh kan3....ekekekekee....AMIN...moga2 menjadik Embarassed


jadi budak ke?

ape soklan saudara? sy xbrapa faham... blh terangkan dgn lebey lanjut lagik x... btw jgn lari tajuk ok... cni psl cinta siber ekekeke, lontarkan pendapat & pandangan anda bsama kami di sini!!~~Cinta Siber vs Cinta Rupa~~

kan disitu win ada mention moga2 menjadik
dimaksudkan oleh si nakal tu jadi seorg budak kee??(menghasilkan seorg anak)
alaa..jgn amek pusing laaa...nakal ni otaknye mereng sahaja..

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by nuwinzaaba on Fri Sep 04, 2009 11:21 am

wakakkakah sis... tqvm ter LOST japs... g pon xkenal sape nakal 2... hehe, haha mereng yer sis adoyai... beres2 je cuma pelik je psl xpaham... ok sis... peace hiks!!~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by nuwinzaaba on Fri Sep 04, 2009 11:26 am

Mr.Puaka wrote:
nuwinzaaba wrote:
!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:malaz dah aq nak cinte cyber ni...xde penyudahnye.
buang mase je..dulu org nasihat aq xpercaye sekarang padan muke.wakakakaka kat diri sendiri....
tp i'm ok...xde sedih2 sebab org yg xnak bukan kite so xperlu aq menyesal.

sbr kin... stiap yg blaku ade hikmah d sblknya 2... Tuhan bg kita menanges psl lps 2 dia nak bg kita gumbira... pcayala... mdh2an kin dpertemukan dgn jodoh yg bek, amin3x...!!~~Doa Senjata Paling Bguna~~

macam ada yg frust aje.. ye kut Shocked Shocked

haha puaka xpyh nak bgosip & bz body cni la... neh topik cinta siber... ko xpyh nk korek rhsia org la kang kurus pose 2 ntik muekekekke ampOOooon puaka!!~~Semoga Puasa Kali Ini Diterima Nya~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: CINTA CYBER

Post by Sponsored content Today at 12:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum