Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Kesian Abby Abadi

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by jacksperow on Wed Sep 09, 2009 12:05 pm

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
jacksperow wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
jacksperow wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:bella jd mangsa plak ari ni..wakakakaka..
ape la ko ni sco....wakakakaka...

haha..aku dh insaf dh..tp kenakalan aku ade lg...
jap g aku bg nasihat kate aku fire attack ko...
adess..malas aku nak cakap ape2...
kalau salah aku push je...kalau aku salah korang jangan lupa push aku plak...
aku kena hati2 ni..jangan bg korang push aku...

ko mmg byk wat salah kt cb kn...emmm...
kalo aku de wat salah push jelah...aku ni mmg nakal..
salu kene marah ngn tunang aku...
ni ape kes libatkan tunag ko plak?
hemm...aku dah insaf la..dulu memang la..
tapi ape2 pun push ja aku...aku suka perbaiki diriku ini..
aku just musafir hina dimuka bumi ni..
kadang2 tak lari dari wat dosa..(bukan kadang2,hari2)...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by aL_BeLLa on Wed Sep 09, 2009 12:07 pm

jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:menyampah aku tgk si memey tuh.ish3,kesian abby npe la org slalu nk sakitkan hati die?norman pun satu tak bagitau yang die nk bawak memey sekali.Tak paham la aku dengan laki2 nih
asal plak ko nak mnyampah??
kalau jadi kat ko baru ko tau...
patutnya ko amik iktibar dari kisah mereka..
bukan dok kutuk2 depa...adess..

adess,yg hang nk marah aku ni pesal??Hang ni cam xske je aku kutuk si memey tuh,hang ske kat memey ke??.Insyallah moga2 bende ni dijauhkan dariku!!!amin.

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Wed Sep 09, 2009 12:14 pm

aL_BeLLa wrote:
jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:menyampah aku tgk si memey tuh.ish3,kesian abby npe la org slalu nk sakitkan hati die?norman pun satu tak bagitau yang die nk bawak memey sekali.Tak paham la aku dengan laki2 nih
asal plak ko nak mnyampah??
kalau jadi kat ko baru ko tau...
patutnya ko amik iktibar dari kisah mereka..
bukan dok kutuk2 depa...adess..

adess,yg hang nk marah aku ni pesal??Hang ni cam xske je aku kutuk si memey tuh,hang ske kat memey ke??.Insyallah moga2 bende ni dijauhkan dariku!!!amin.

2 la pasal bella..aku pn kene gak smlm..die attack aku smpai aku nangis ...

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by aL_BeLLa on Wed Sep 09, 2009 12:15 pm

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
aL_BeLLa wrote:
jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:menyampah aku tgk si memey tuh.ish3,kesian abby npe la org slalu nk sakitkan hati die?norman pun satu tak bagitau yang die nk bawak memey sekali.Tak paham la aku dengan laki2 nih
asal plak ko nak mnyampah??
kalau jadi kat ko baru ko tau...
patutnya ko amik iktibar dari kisah mereka..
bukan dok kutuk2 depa...adess..

adess,yg hang nk marah aku ni pesal??Hang ni cam xske je aku kutuk si memey tuh,hang ske kat memey ke??.Insyallah moga2 bende ni dijauhkan dariku!!!amin.

2 la pasal bella..aku pn kene gak smlm..die attack aku smpai aku nangis ...

adess pe masalah si jack nih,kate dh insap siap wt post mintak maaf agi tuh,pe masalah ko jack???

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by jacksperow on Wed Sep 09, 2009 12:23 pm

aL_BeLLa wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
aL_BeLLa wrote:
jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:menyampah aku tgk si memey tuh.ish3,kesian abby npe la org slalu nk sakitkan hati die?norman pun satu tak bagitau yang die nk bawak memey sekali.Tak paham la aku dengan laki2 nih
asal plak ko nak mnyampah??
kalau jadi kat ko baru ko tau...
patutnya ko amik iktibar dari kisah mereka..
bukan dok kutuk2 depa...adess..

adess,yg hang nk marah aku ni pesal??Hang ni cam xske je aku kutuk si memey tuh,hang ske kat memey ke??.Insyallah moga2 bende ni dijauhkan dariku!!!amin.

2 la pasal bella..aku pn kene gak smlm..die attack aku smpai aku nangis ...

adess pe masalah si jack nih,kate dh insap siap wt post mintak maaf agi tuh,pe masalah ko jack???
adess ape masalah aku ko tanya???
aku cuma nak nasihatkan ko je...
sco pun aku nasihat sebagai seorg kawan..
bukan aku tuduh korang macam2...
cuba ko pikir,pada ko duk kutuk2 memey tu ape ko dapat???
kalau ko amik iktibar dari kisah depa tu ape yg ko dapat??
mana lg bagus,kutuk ke amik iktibar???
(barangsiapa menutup aib seseorg didunia,nescaya allah akan tutup aibnya diakhirat)
so pikir2 kan lah...just nasihat..terpulang pada ko nak terima ke tak...tepuk dada tanya iman...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by aL_BeLLa on Wed Sep 09, 2009 12:27 pm

jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
aL_BeLLa wrote:
jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:menyampah aku tgk si memey tuh.ish3,kesian abby npe la org slalu nk sakitkan hati die?norman pun satu tak bagitau yang die nk bawak memey sekali.Tak paham la aku dengan laki2 nih
asal plak ko nak mnyampah??
kalau jadi kat ko baru ko tau...
patutnya ko amik iktibar dari kisah mereka..
bukan dok kutuk2 depa...adess..

adess,yg hang nk marah aku ni pesal??Hang ni cam xske je aku kutuk si memey tuh,hang ske kat memey ke??.Insyallah moga2 bende ni dijauhkan dariku!!!amin.

2 la pasal bella..aku pn kene gak smlm..die attack aku smpai aku nangis ...

adess pe masalah si jack nih,kate dh insap siap wt post mintak maaf agi tuh,pe masalah ko jack???
adess ape masalah aku ko tanya???
aku cuma nak nasihatkan ko je...
sco pun aku nasihat sebagai seorg kawan..
bukan aku tuduh korang macam2...
cuba ko pikir,pada ko duk kutuk2 memey tu ape ko dapat???
kalau ko amik iktibar dari kisah depa tu ape yg ko dapat??
mana lg bagus,kutuk ke amik iktibar???
(barangsiapa menutup aib seseorg didunia,nescaya allah akan tutup aibnya diakhirat)
so pikir2 kan lah...just nasihat..terpulang pada ko nak terima ke tak...tepuk dada tanya iman...

wah pedas suggh ayat jack nih!!ape2 je la jack,aku phm ko nk menang!!Razz
dh aku mls nk gado2 ngan ko

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by jacksperow on Wed Sep 09, 2009 12:30 pm

adess bella(aku paham ko nak menang)
ni bukan soal sape nak menang ke tak....ni benda yg betul,
aku just sampaikan kat ko je...
ko kawan aku jadi salahkah aku menasihatimu sebagai seorang kawan???aku tak gaduh ngan ko la...aku ade terkasar bahasa aku mntak maaf bella...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Wed Sep 09, 2009 12:32 pm

jacksperow wrote:adess bella(aku paham ko nak menang)
ni bukan soal sape nak menang ke tak....ni benda yg betul,
aku just sampaikan kat ko je...
ko kawan aku jadi salahkah aku menasihatimu sebagai seorang kawan???aku tak gaduh ngan ko la...aku ade terkasar bahasa aku mntak maaf bella...

ape kes nih..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Wed Sep 09, 2009 12:32 pm

jacksperow wrote:adess bella(aku paham ko nak menang)
ni bukan soal sape nak menang ke tak....ni benda yg betul,
aku just sampaikan kat ko je...
ko kawan aku jadi salahkah aku menasihatimu sebagai seorang kawan???aku tak gaduh ngan ko la...aku ade terkasar bahasa aku mntak maaf bella...

ape kes nih..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by jacksperow on Wed Sep 09, 2009 12:39 pm

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
jacksperow wrote:adess bella(aku paham ko nak menang)
ni bukan soal sape nak menang ke tak....ni benda yg betul,
aku just sampaikan kat ko je...
ko kawan aku jadi salahkah aku menasihatimu sebagai seorang kawan???aku tak gaduh ngan ko la...aku ade terkasar bahasa aku mntak maaf bella...

ape kes nih..
kes ditutup...
hakim sakit perut..cirit birit...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by aL_BeLLa on Wed Sep 09, 2009 1:05 pm

jacksperow wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
jacksperow wrote:adess bella(aku paham ko nak menang)
ni bukan soal sape nak menang ke tak....ni benda yg betul,
aku just sampaikan kat ko je...
ko kawan aku jadi salahkah aku menasihatimu sebagai seorang kawan???aku tak gaduh ngan ko la...aku ade terkasar bahasa aku mntak maaf bella...

ape kes nih..
kes ditutup...
hakim sakit perut..cirit birit...

aku maafkan ko!! dh case close

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by jacksperow on Thu Sep 10, 2009 6:51 pm

close je la topic2 camni...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by Joe on Sun Sep 13, 2009 1:48 pm

jacksperow wrote:close je la topic2 camni...



hahaha
da nk close ke topic ni
rmai lgi nk org tgok
wwakakakkak

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by jacksperow on Sun Sep 13, 2009 2:18 pm

Joe wrote:
jacksperow wrote:close je la topic2 camni...



hahaha
da nk close ke topic ni
rmai lgi nk org tgok
wwakakakkak
ala tengok bule tapi tak leh post komen la...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by Joe on Sun Sep 13, 2009 3:41 pm

hahah bajang

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by hafiz_mivec88 on Sun Sep 13, 2009 3:52 pm

korang nie bkan dok cte pasal topic..dah lari topik da nie

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Kesian Abby Abadi

Post by Sponsored content Today at 12:34 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum