Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


The Final Destination 4

View previous topic View next topic Go down

The Final Destination 4

Post by zis on Fri Sep 04, 2009 10:10 am


(source: http://www.gsc.com.my/ )


The story kicks off when a teenager's premonition of a deadly racecar crash spares his life and those of a few lucky others. But death continues to stalk those who escaped it. 
(Source: Warner Brothers)

ahakzzz..here i come again..hehe..crita ni zis tgk smlm lepas berbuka..berbuka pon cepat2 je telan nasik sebab nak tgk crita ni..haha
critanya macam ni..ada 4 orang remaja ni..kapel laa..dorang gi tgk perlumbaan kreta..pastu salah sorang daripada dorang ni..si hero ni..di macam dapat tgk kejadian masa depan..kejadian kematian yg ngeri laa..mula2 dia ingat apa..skali tgk benda tu btol2 happen..kawan2 dia pon mula2 tak percaya cakap dia..so dia tunjukkan bukti dengan mengatakan apa benda yg akan berlaku lepas tu..n benda tu btol2 berlaku..baru la kawan2 dia percaya..pastu dia terus bawak kawan2 dia lari dari stadium tu..dorang sampai je ke luar..mmg btol2 stadium tu meletup..so dorang 4 ni n beberapa orang lain yg sepatutnya mati dalam nahas tu berjaya teruskan idop..so di sini lah cerita ini bermula..jeng jeng jeng..
so persoalannya..adakah dorang suma akan terus idop? macam manakah dorang nak melarikan diri? sapakah yg akan mati seterusnya? adakah dorang berjaya mengungkap misteri supaya dorang buleh terus idop? adakah semuanya terselamat ataupon semuanya mati? macam mana dorang mati? hehe..jommmmmm kita menyelamatkan diri ke wayang..haha
akhir kata dari zis.. "WHO'S DIE NEXT?"

RATING: zis kasi 4 per 5 bintang laa cerita ni..mmg ganas gila laa..warning kepada ibu2 mengandung n kanak2..jgn dibawak tgk crita ni..n kepada yg lemah semangat pon jgn laa nak jadi hero tgk crita ni..hehe..mmg dahsyat sebab nampak real giler..nasib tak giler je..hehe

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by Mr.Puaka on Fri Sep 04, 2009 10:18 am

Zis setiap pagi mesti merasmikan sessi pilem terkini, nampaknya layak sy gelarkan zis sebagai " Tegar Pawagam".

Berbalik kpd filem yg saudara tonton, sy rasa cukup jeles dgn saudara kerana setiap filem yg saya set kan dlm kepala otak saudara merasmikan terlebih dahulu.

Apa pun sy ucapkan terima kasih kerana saudara berkongsi disini.
apesal smua pilem aku nak tgk ko aje sampai dulu! Sad

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by et0n on Fri Sep 04, 2009 10:24 am

entah kenapa erkk..ceta2 final destination 1,2 3 atau pon 4..mmg tak suka n tak leh trima ceta2 cam ni..
even bagi rm100 pon belom tentu nak tgok..
ceta2 final ni mengganggu jiwa laaa...
dah lah i ni sensetif..
I love you

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by cikmie on Fri Sep 04, 2009 10:27 am

isk kalau tak aku org pertama..

apakan daya...
masa tak akan kembali,...
demam tak lega lagi..
esok lusa boleh pergi...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by Mr.Puaka on Fri Sep 04, 2009 10:30 am

et0n wrote:entah kenapa erkk..ceta2 final destination 1,2 3 atau pon 4..mmg tak suka n tak leh trima ceta2 cam ni..
even bagi rm100 pon belom tentu nak tgok..
ceta2 final ni mengganggu jiwa laaa...
dah lah i ni sensetif..
I love you

sebab ko lemah semangat, filem2 mcm ni ada babak-babak putus kepala, putus badan, putus mcm2 la.. mmg tragik gila la pendek kata cara-cara kematian dorang. Twisted Evil

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by zis on Fri Sep 04, 2009 10:33 am

Mr.Puaka wrote:Zis setiap pagi mesti merasmikan sessi pilem terkini, nampaknya layak sy gelarkan zis sebagai " Tegar Pawagam".

Berbalik kpd filem yg saudara tonton, sy rasa cukup jeles dgn saudara kerana setiap filem yg saya set kan dlm kepala otak saudara merasmikan terlebih dahulu.

Apa pun sy ucapkan terima kasih kerana saudara berkongsi disini.
apesal smua pilem aku nak tgk ko aje sampai dulu! Sad
ahakzzz...sebab melawat panggung wayang adalah aktiviti wajib yg dilakukan setiap hari..haha..lagipon kat tab browser zis ni mmg dah ready website MBO n GSC..so..mmg zis always update crita tu..mmg takkan terlepas pandang lah..melainkan cerita tu takde kat melaka je..haha..buleh dikatakan setiap hari zis tgk wayang..melainkan suma crita kat wayang tu dah tgk baru la zis tak pergi wayang..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by she_ashiela on Sat Sep 05, 2009 3:58 am

waa..syok cite ni..best ....she layan cite ni sorg2 kat klcc...hahah....masih terbayang lg....daging2 manusia....hati..limpah..pedal...ape lg yerk....huhuhuhu...nak layan lg cite ni mingu depan...syokkk

she_ashiela
Budak Tadika
Budak Tadika

Posts : 18
Join date : 05/09/2009
Age : 32
Location : JayBee ~~~ AmPunk

http://www.facebook.com/she.ashiela

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by Mr.Puaka on Sat Sep 05, 2009 8:30 am

she_ashiela wrote:waa..syok cite ni..best ....she layan cite ni sorg2 kat klcc...hahah....masih terbayang lg....daging2 manusia....hati..limpah..pedal...ape lg yerk....huhuhuhu...nak layan lg cite ni mingu depan...syokkk

pegi KLCC tk ajak pun, padahal umah puake dgn KLCC dkt aje.. len kali calling2 la.. leh kenal2.. Embarassed

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by nuwinzaaba on Sat Sep 05, 2009 10:24 am

bes gak baca pe yg zis tls ttg citer neh... smlm p tgk wyg citer Orphan bes gak, kejam & seram amat... ari neh leh try p tgk citer neh lak r... hahaahaha dh jangkit ngan zis jd gla wayang neh, btw tq zis krana bkongsi ape yg anda dh lihat ngeeee, nti jgn lupa g tgk bnyk2 g film len ek, pas2 zis gtau bawoo win try haha!!~~Wayang Kita~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by she_ashiela on Sat Sep 05, 2009 12:41 pm

she pon gile wayang gak ni...tapi yg tak bestnyer tgk wayang bulan ni..tak leh mkn pop corn....menyirap je darah tgk org yg bukan islam dok mkn kat sebelah she...adoiiii..poke....she memang slalu g klcc la...slalunyer seminggu skali she mesti tgk wayang..lantak la...cite tu she dh tgk pon...seminggu skali......hahahahah

she_ashiela
Budak Tadika
Budak Tadika

Posts : 18
Join date : 05/09/2009
Age : 32
Location : JayBee ~~~ AmPunk

http://www.facebook.com/she.ashiela

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by cikmie on Sat Sep 05, 2009 12:51 pm

adah seminggu aku tak jejak wayang..mesti awek jual tiket tuh tertana2 mana la abghensem nih tak mai lagi..dia mesti merindui aku..ngeee....arini demam lega..esok leh pi tgk wayang......

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by selendang berduri on Sun Sep 06, 2009 3:42 pm

zis wrote:
Mr.Puaka wrote:Zis setiap pagi mesti merasmikan sessi pilem terkini, nampaknya layak sy gelarkan zis sebagai " Tegar Pawagam".

Berbalik kpd filem yg saudara tonton, sy rasa cukup jeles dgn saudara kerana setiap filem yg saya set kan dlm kepala otak saudara merasmikan terlebih dahulu.

Apa pun sy ucapkan terima kasih kerana saudara berkongsi disini.
apesal smua pilem aku nak tgk ko aje sampai dulu! Sad
ahakzzz...sebab melawat panggung wayang adalah aktiviti wajib yg dilakukan setiap hari..haha..lagipon kat tab browser zis ni mmg dah ready website MBO n GSC..so..mmg zis always update crita tu..mmg takkan terlepas pandang lah..melainkan cerita tu takde kat melaka je..haha..buleh dikatakan setiap hari zis tgk wayang..melainkan suma crita kat wayang tu dah tgk baru la zis tak pergi wayang..haha
lepas ni ape2 movie bru tnye zis aje la...hahahha senang x yah bce kat paper or tgok the makin of...zis ley story kat sini Razz

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by selendang berduri on Sun Sep 06, 2009 3:44 pm

Mr.Puaka wrote:
she_ashiela wrote:waa..syok cite ni..best ....she layan cite ni sorg2 kat klcc...hahah....masih terbayang lg....daging2 manusia....hati..limpah..pedal...ape lg yerk....huhuhuhu...nak layan lg cite ni mingu depan...syokkk

pegi KLCC tk ajak pun, padahal umah puake dgn KLCC dkt aje.. len kali calling2 la.. leh kenal2.. Embarassed
puaka nty if kitorg ke klcc(tempat wajib tgok movie)....kitorg rojer2 la ek....ala lupe lak puaka sila tggalkan no tepon anda...senang nak buat rombgan serang TGV nty lol!

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by she_ashiela on Sun Sep 06, 2009 5:54 pm

waaa..betol...klcc tu tempat wajib utk tgk wayang.....leh wat rombongan pecah masok tgv..hahahahah

she_ashiela
Budak Tadika
Budak Tadika

Posts : 18
Join date : 05/09/2009
Age : 32
Location : JayBee ~~~ AmPunk

http://www.facebook.com/she.ashiela

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by nuwinzaaba on Sun Sep 06, 2009 6:04 pm

Suka gak tgk film neh... dh p tgk smlm zis... tqvm gtau bunga2 citer dia ek hahaha.. suka ending cite neh... akhirnya semua mati muekekeke!!mati ikot giliran, bawoo adil ahaks... cara kematian mmg ganas sey, scary huhu tapi saspen dia 2 yg wat cite neh btmbh bes... sape yg xp tgk g silalah krna xrugi la bayo tiket wayang psl mmg bbaloi2 ahaks...tapi cite orphan lagik best, ngeri amat ngeeee, dua2 cite neh BEST!!~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by tongkat warent on Sun Sep 06, 2009 6:08 pm

citer final destination 3 best..x tau lak kuar yg ke 4..kena tengok ni..tq zis sebab pomot..pasni zis leh mintak komesen kat tokey wayang sbb pomot citer ni kat forum..ekekekek

lol!

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by zis on Mon Sep 07, 2009 10:11 am

tongkat warent wrote:citer final destination 3 best..x tau lak kuar yg ke 4..kena tengok ni..tq zis sebab pomot..pasni zis leh mintak komesen kat tokey wayang sbb pomot citer ni kat forum..ekekekek

lol!
ahakzzz..tu la pasal..bukan kat forum ni je..suma forum zis join suma zis akan siarkan laporan..ada la jugak menabur bakti dan jasa kat forum..haha..tapi tu lah..zis terpikir gak benda ni..rasa nak gi mintak komisen la kat taukey wayang sebab dah tulun dorang promote..haha..ada sesapa taukey wayang tak kat sini? kasi laa zis skit..tak banyak 50-50 pon buleh..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by tongkat warent on Mon Sep 07, 2009 10:31 am

tapi bagus jugak ko post pasal filem kat forum ni zis..sekurangnya sapa2 yg nak tgk wayang leh tau serba sedikit ttg citer 2 sebelum mnyesal menonton pasal x best.. Laughing

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by zis on Mon Sep 07, 2009 11:32 am

ahakzzz..mmg itulah pon tujuannya pon..hehe..buleh la dijadikan sebagai sumber rujukan dulu..hehe..tak la buang duit gi tgk wayang crita tak best kan? hehe

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by tongkat warent on Mon Sep 07, 2009 11:35 am

biarla zis rugi sorang2 sbb tonton cite x best...wakakakakak...apa citer pon ko layan zis patu post kat cni.. Laughing

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by zis on Mon Sep 07, 2009 11:43 am

ahakzzz..
tak kisah..sebab zis mmg suka dating kat wayang..haha..bukan apa2..sebab kadang2 tu tak tau nak gi mana..so daripada buang masa lepak tak tentu hala..baik gi tgk wayang..buleh gak menghiburkan hati..hehe
tgk je lah wayang apa yg ada..kalo best..best laa..tapi kalo tak best..nasib laa kena sumpah seranah..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by tongkat warent on Mon Sep 07, 2009 11:49 am

wahh...suka ea dating kat pangung wayang..maklumla gelap..(hello)..ni mesti port kat belakang belakang kan??ekekekeke.....zis wat cadangan kat pangung 2 kalau citer x best leh dapat balik duit kita 50 peratus..hahahah

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by zis on Mon Sep 07, 2009 11:58 am

tongkat warent wrote:wahh...suka ea dating kat pangung wayang..maklumla gelap..(hello)..ni mesti port kat belakang belakang kan??ekekekeke.....zis wat cadangan kat pangung 2 kalau citer x best leh dapat balik duit kita 50 peratus..hahahah
ahakzzz..haha..tu aktiviti ketika muda mudi dulu (SHH) (HEHE) takde laa..haha..masok wayang sebab nak tgk wayang..kalo nak buat wayang..masok hotel (HEHE) tapi zis mmg slalu pilih seat2 kat blakang kalo hall yg kecik laa..kira seat A n B tu orait laa untuk hall kecik ni..untuk hall medium plak..zis akan pilih seat C or seat D..n untuk yg hall large plak..zis amik seat E or seat F..hehe..dulu zis suka seat yg kat hujung2 jalan tu..sebab senang nak kluar..tapi skarang zis suka kat tengah2 sebab nak konker cerita..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by tongkat warent on Mon Sep 07, 2009 12:10 pm

kagum aku ngan zis ni..sampai nombor seat pon hafal...mmg benar bak kata puaka,,,zis ni tegar wayang..hahah..tol 2 dari wat aktiviti tak berfaedah seperti merempit baik tgk wayang kan zis.mana tau suatu hari nnti zis lak bukak pangung wayang..leh tgk free Laughing

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: The Final Destination 4

Post by Sponsored content Today at 10:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum