Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


INSURANS PILIH KASIH...

View previous topic View next topic Go down

INSURANS PILIH KASIH...

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Fri Sep 04, 2009 5:29 pm

tajuk pon dah lain mcm...kalau korang nk tau cite sile bace atikel ni.
ramai yang dah tau ins sekarang tgh prob sume company insuran tgh berebut-rebut nak naikkan harge mcm2 syarat yang dorang kenekan sampai kete lebih 20 thn pon dorang xnak trime kalau bawah 20 thn kne f party.tp yang ikin maksubkan ins ni A yang lain ikin xmo komen sbb masih ok ag dari segi harge.tiap2 kali meting mesti ikin pening pale dengan syarat2 dorang dan kite lak nk terangkan pade orang bawahan kite.setahun 3 kali company A ni tukar syarat2 dari segi loading,umo pemandu,umo kenderaan,cc,tahun,dan nilai.nak wat kire2 rase nk pecah otak.....nasib baek ade cb leh gak tenang2.
kes print pending kete umo 20 keatas memang bayak nak kene settlekan kejap tu jugak kadang2 kesian bile dapat call merayu-rayu mintak kes print pending tu lepas.
berbalik pade topik diatas kes print pending melibatkan kenderaan 20 thn keatas kalau pemiliknye cine boleh lepas lak.. affraid umo kenderaan 25 thn, mcm mne leh lepas.kami yang mohon ibu pejabat lepas kes prind pending kenderaan melayu mcm2 alasan.
kalau syarat ketat so adillah pade semue jangan pilih bangse.mentang2 org kuat ins ni cine senang2 dorang pilih kasih. Evil or Very Mad
alasan xnak trime kete lame sebab bayak eksiden tapi kenderaan bru pon eksiden gak..kerajaan lak dari dulu nak debat sal insurans tp smpai sekrang senyap je..yang jadi mangse rakyat Evil or Very Mad

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum