Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Tanda-tanda lelaki itu suami orang

View previous topic View next topic Go down

Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by jahat on Fri Sep 04, 2009 6:54 pm

1. Bila berbual dengan anda matanya tidak memandang wajah atau muka anda kerana takut pembohongannya dikesan.
2. Ketika sedang berjalan-jalan dengan anda matanya liar
memerhatikan sekeliling kerana dia khuatir terserempak dengan
rakan-rakan isterinya atau saudara mara.

3. Jarang mengajak anda makan di tempat terbuka untuk menjaga line dengan makan di tempat-tempat yang sulit dan tersembunyi.
4. Sukar untuk menghubungi telefon bimbitnya kerana sering tidak
dapat dihubungi kerana sebenarnya dia menggunakan 2 atau 3 talian (sim
card) dan anda hanya mempunyai nombor talian yang dikhaskan untuk
menggatal.

5. Sama sekali tidak akan mengajak anda datang ke rumahnya untuk bertemu kedua orang tuanya.
6. Dalam keretanya ada tanda-tanda kehadiran budak kecil seperti
anak patung, selipar, puting ataupun tompok-tompok berbau susu di
kusyen kereta.

7. Bila bersembang tentang rahsia wanita, pengetahuannya
luarbiasa kerana dia sendiri pernah tinggal serumah, sebilik dan
sekatil dengan wanita.

8. Tahap kemiangan dan kegatalannya melampau, mungkin kerana
terlalu di kongkong oleh ieterinya. Bila memandang tubuh anda, matanya
menakutkan (tafsir sampai ke dalam kata orang tua).

9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga oleh isteri mithali yang baik dan setia di rumah.
10. Bila telefon bimbitnya berbunyi, dia akan pergi ke tempat
yang agak jauh dari anda untuk menjawabnya atau jika di dalam kereta
dia akan membiarkan telefon berbunyi tanpa menjawabnya selepas melihat
nombor yang terpapar di screen kerana yang menelefonnya adalah
isterinya.

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by Admin on Fri Sep 04, 2009 6:57 pm

nape ciri2 ni semua da kat jahat?

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by jahat on Fri Sep 04, 2009 7:01 pm

Admin wrote:nape ciri2 ni semua da kat jahat?
uiui
ciri ape plak neh
kn ciri2 neh ade kt lu bro
wakakakakkak

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by selendang berduri on Fri Sep 04, 2009 10:38 pm

wkakaka bro kne balik...lau bini orang cmne lak?..keadaan same gak ke?....erk..kat mne aku bce info ni

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by Admin on Sat Sep 05, 2009 12:48 am

selendang berduri wrote:wkakaka bro kne balik...lau bini orang cmne lak?..keadaan same gak ke?....erk..kat mne aku bce info ni

AMy mana ada baca kat mana2 dia tulis tu sbb dia la laki org.. hehhee Razz

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by zam@yakut on Sat Sep 05, 2009 1:05 am

9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga oleh isteri mithali yang baik dan setia di rumah.

dey vanadey wadey venici poodah
Banyak tertarik juga kalu sama ini statement
Karamunsing karamunsing..
perut saye banyak boroi juga kalu..

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by cikmie on Sat Sep 05, 2009 1:13 am

zam@yakut wrote:9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga oleh isteri mithali yang baik dan setia di rumah.

dey vanadey wadey venici poodah
Banyak tertarik juga kalu sama ini statement
Karamunsing karamunsing..
perut saye banyak boroi juga kalu..

perut saya pon boroi gak...hehehhe

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by pahlawan007 on Sat Sep 05, 2009 2:20 am

jahat dapat fakta ni dari pengalaman ke??

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Sat Sep 05, 2009 10:56 am

perot yg boroi leh jadi dijage oleh ibu2 mithali...

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by jacksperow on Sat Sep 05, 2009 10:59 am

APE MASALAH NYE NGAN SUAMI ORG TU???BUKAN SUAMI KO..SUAMI ORG...ADESS...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by nuwinzaaba on Sat Sep 05, 2009 11:06 am

Kebanyakan tanda2 dia 2 suami org yg aku tau, bnyk nipu la, kelentong sana kelentong cni psl nk mlpskan drik & akhirnya dia tjerat sndrik dgn kebodohan yg dia cipta 2 ahaks... sengal je org gni hehe ampOoon... sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tnh jua kan, hehe kita tgk sape yg kena kuikuikui!!~~Jaga Isteri & Ank2 Lagik Afdhal~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by jacksperow on Sat Sep 05, 2009 11:19 am

NO KOMEN...ISTERI AKU PUN TAK TERJAGA...EH AKU ADE ISTERI KE???

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by jahat on Sat Sep 05, 2009 11:40 am

zam@yakut wrote:9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga oleh isteri mithali yang baik dan setia di rumah.

dey vanadey wadey venici poodah
Banyak tertarik juga kalu sama ini statement
Karamunsing karamunsing..
perut saye banyak boroi juga kalu..
hahaha
yaka
lupa plak
Surprised Surprised Surprised

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by jahat on Sat Sep 05, 2009 11:42 am

pahlawan007 wrote:jahat dapat fakta ni dari pengalaman ke??
agagagaga
pengalaman???
erk
saya bukan laki org
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by jahat on Sat Sep 05, 2009 11:43 am

cikmie wrote:
zam@yakut wrote:9. Perutnya buncit atau boroi kerana makan dan minumnya dijaga oleh isteri mithali yang baik dan setia di rumah.

dey vanadey wadey venici poodah
Banyak tertarik juga kalu sama ini statement
Karamunsing karamunsing..
perut saye banyak boroi juga kalu..

perut saya pon boroi gak...hehehhe
sory2
lpe lak psl bab pewot 2
Razz Razz Razz

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by jacksperow on Sat Sep 05, 2009 11:45 am

CIKMIE RAJA MISAI TU BOROI GAK...KIRA DIA TU LAKI ORG GAK KE???

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by jahat on Sat Sep 05, 2009 11:47 am

nuwinzaaba wrote:Kebanyakan tanda2 dia 2 suami org yg aku tau, bnyk nipu la, kelentong sana kelentong cni psl nk mlpskan drik & akhirnya dia tjerat sndrik dgn kebodohan yg dia cipta 2 ahaks... sengal je org gni hehe ampOoon... sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tnh jua kan, hehe kita tgk sape yg kena kuikuikui!!~~Jaga Isteri & Ank2 Lagik Afdhal~~
yg 2 pon ade ciri2 gak 2
lpe lak na tulis bab 2
wakakakakak
Very Happy Very Happy Very Happy

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by jacksperow on Sat Sep 05, 2009 11:49 am

CIKMIE RAJA MISAI TU KAKI KELENGTOG,KAKI BANGKU,KAKI BOTOL,KAKI BESI,KAKI AYAM...KIRA MEMANG DIA SUAMI ORG LA NI..OK2 AKU PAHAM.,...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by selendang berduri on Sun Sep 06, 2009 1:22 am

cikmie lau laki org mne dia nak ngaku...tetp ckap single poreber gak....kunun2 nak seng ngurat awek lah tuh....byak lak respon pasal boroi neh.... :p

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by tongkat warent on Sun Sep 06, 2009 1:30 am

kalau nak butiran lebih terperinci leh la mintak no ic laki 2 pastu cek kat jabatan agama islam..tu pun kalau dia kawin secara sah kat malaysia la..hehe..ciri sipenipu ni kadang2 kita leh cam melalu perilaku dia.fakta yg dihuraikan jahat 2 ada benarnya gak 2..

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Tanda-tanda lelaki itu suami orang

Post by Sponsored content Today at 12:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum