Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

View previous topic View next topic Go down

lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by jahat on Sat Sep 05, 2009 1:33 pm

LELAKI ITU SUSAH…
1.Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu jatuh cinta kepadanya.
Jika tidak, kamu akan dianggapnya sombong.
2. Jika kamu berpakaian cantik, dia fikir kamu sedang cuba untuk menggodanya.
Jika tidak, dia kata kamu kekampungan.
3. Jika kamu berdebat dengannya, dia kata kamu keras kepala.
Jika kamu berdiam diri, dia kata kamu tak ada IQ tinggi.
4. Jika kamu lebih pintar daripada dia, dia akan jatuh air muka.
Jika dia yang lebih pintar, dia bilang hebat.
5. Jika kamu tidak cinta padanya, dia akan cuba mendapatkanmu bermati-matian.
Jika kamu mencintainya, dia akan cuba untuk meninggalkanmu.
6. Jika kamu beritahu dia masalahmu, dia kata kamu menyusahkan.
Jika tidak, dia tuduh kamu tidak mempercayainya.
7. Jika kamu cerewet padanya, dia anggap kamu seperti seorang pengasuh .
Jika dia yang cerewet pada kamu, itu kerana dia mengambil berat.
8. Jika kamu mungkir janji kamu, kamu tidak boleh dipercayai.
Jika dia yang ingkari janjinya, dia melakukannya kerana terpaksa.
9. Jika kamu menyakitinya, kamu sangat kejam.
Jika dia yang menyakitimu, itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar
untuk dijaga hati.

10.
Jika kamu mengirimkan ini pada lelaki-lelaki, mereka pasti bersumpah semua
ini tidak benar.

bace jer..layannn..zass
What a Face What a Face What a Face

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Sat Sep 05, 2009 1:48 pm

tol 2 jahat...lelaki memang ego.
bile kite dah mule suke,die akan sedaye upaye meninggalkan kite.
ape2 pon layan jerrrr

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by Pijan on Sat Sep 05, 2009 1:49 pm

!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:tol 2 jahat...lelaki memang ego.
bile kite dah mule suke,die akan sedaye upaye meninggalkan kite.
ape2 pon layan jerrrr

tu le ko, bile ade india suke kat ko, ko lak jual mahal...susah x2....

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by jahat on Sat Sep 05, 2009 1:51 pm

hahaha
klu bab 2 bro
bia ikin sndiri yg jawab
bounce bounce

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by Pelangi on Sat Sep 05, 2009 1:58 pm

jangan lah ader ego dalam perhubungan .
give and take kan elok

sebenar nyer ada perasaan tapi nak tengok sapa yang mula kan dulu.
senang jerk nak urus kan orang lelaki nie.
tak de la susah pon...



Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by jahat on Sat Sep 05, 2009 2:00 pm

Pelangi wrote:jangan lah ader ego dalam perhubungan .
give and take kan elok

sebenar nyer ada perasaan tapi nak tengok sapa yang mula kan dulu.
senang jerk nak urus kan orang lelaki nie.
tak de la susah pon...


kata2 dari seorg yg berpengalaman
chaiyok2
Very Happy Very Happy

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by tongkat warent on Sat Sep 05, 2009 2:05 pm

!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:tol 2 jahat...lelaki memang ego.
bile kite dah mule suke,die akan sedaye upaye meninggalkan kite.
ape2 pon layan jerrrr
perempuan pon ada egonya jugak..yang penting sikap faham memahami antara satu sama lain..kita paham apa yang pasangan kita nak..2 yg penting..klu x de kesefahaman tak guna gak.. Very Happy

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by jahat on Sat Sep 05, 2009 2:30 pm

hahaha
betol2
pasni kne carik info psl pmpn lak
baru adil
Laughing Laughing

_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by Pelangi on Sat Sep 05, 2009 3:33 pm

lagi satu kau bukak topik
KELEMAHAN LELAKI DAN PEREMPUAN.
sunny sunny sunny

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by hafiz_mivec88 on Sat Sep 05, 2009 4:36 pm

wah terasa aku,,ada ckit2 tue

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: lelaki itu susah..maybe ade yg btul..try bace

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum