Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by ejam241 on Sun Sep 06, 2009 11:07 am

harap sangat pandangan korang tentang hal ni

ejam241
Budak Tadika
Budak Tadika

Posts : 21
Join date : 04/09/2009
Age : 28
Location : balakong

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by aL_BeLLa on Sat Sep 12, 2009 1:44 am

ala biase la tuh,budak otak yg sengget camtu la
xpikir masak2 nk buat.
bile dh pregnent mula la nk suh laki tuh bertanggugngjawab la,
gugurkan la,nk bunuh diri la
mcm2 hal tol.bile wt xnk lak pikir yg bende tu akan menjejaskan perkara sekeliling korg.
but kalu bende nk jadi nk wt camne kan?
Masalah korg,korg la selesaikan
org sekeliling just tolong ape yg patut je

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by krew4eva on Sat Sep 12, 2009 2:54 am

1)kurgnyer didikan agama

2)nk kasi bf diorg stay ngan diorg (mksdnyer nk prevent bf diorg drpd men kayu 3 la)..

krew4eva
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 58
Join date : 06/09/2009

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by sherah_koala91 on Sat Sep 12, 2009 11:28 am

hmm.. pasal nii ea.. prempuan ni ea.. x yah cri jauh2.. kwn2 ira bnyk yg mcm ni.. ni semua bermule dr tmpt yg x rmai owg.. berdua-dua an.. pastu mule lar cium mulut.. pastu ajak dtg umah.. bermule penyerahan mahkota ni untuk pkwe dierang x lari n m'harapkan pkwe die lebh syg kat die.. lg satu kwn ira ckp kalau bg.. hubungan mesti b'panjangan.. sbb dh terikat.. ade kwn ira ckp.. nk putus pun tkt.. tkt boy die sebarkan gmbr ke video kat owg.. so scare x langsung.. panjang lar kan hubungan uh.. lg satu ira rse.. parents kne bg limit tuk ank2 mreka kuar mlm.. mlm lar dierang ni brani..

sherah_koala91
Budak U
Budak U

Posts : 208
Join date : 11/09/2009
Age : 25
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 11:31 am

senang ja jawapan...dah wanita tu sengal...tak pikir dosa pahala..tak takut bala allah,tak takut azab api neraka,sebab tak nampak depan mata...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by sherah_koala91 on Sat Sep 12, 2009 11:36 am

budak2 ni semua nk keseronokkan.. prempuan2 yg mcm ni kebnykkan akan menyesal bler dh khwin t.. die akan rse serba slh pade suami die t.. nyesal kemudian dh x gne...

sherah_koala91
Budak U
Budak U

Posts : 208
Join date : 11/09/2009
Age : 25
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 11:41 am

sherah_koala91 wrote:budak2 ni semua nk keseronokkan.. prempuan2 yg mcm ni kebnykkan akan menyesal bler dh khwin t.. die akan rse serba slh pade suami die t.. nyesal kemudian dh x gne...
guna lg...bila mati baru mnyesal baru tak guna...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by sherah_koala91 on Sat Sep 12, 2009 11:46 am

ha ah ek.. hehe x terpk smpai ctu.. haha

sherah_koala91
Budak U
Budak U

Posts : 208
Join date : 11/09/2009
Age : 25
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 11:53 am

sherah_koala91 wrote:ha ah ek.. hehe x terpk smpai ctu.. haha
tadi tak terpikir,skang dah terpikir?

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Sat Sep 12, 2009 12:04 pm

pompuan bodo je wat mcm 2...kalau laki 2 dpt ape yg die nk wt pe kawin.senang2 je die nk tigalkn pompuan 2 sebab die xrugi pe2...kalau hubugan berpanjangn tp xsmpai ke jinjang pelamin wat pe nak kekalkn buang mase je.
BIAR LAKI RUGI KAPEL NGN KT TP JGN KITE YG RUGI SEBAB LAKI 2 AMBL BUKAN DUIT KITE TP HARGE DIRI DN MARUAH KT SEBAGAI POMPUAN.

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by sherah_koala91 on Sat Sep 12, 2009 12:06 pm

kak ikin ira sokong sgtt..... btul uh kak ikin...

sherah_koala91
Budak U
Budak U

Posts : 208
Join date : 11/09/2009
Age : 25
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by cikmie on Sun Sep 13, 2009 10:22 am

hahah..pompuan jer komen sini..ok la pakai pic pompuan leh la buat muka tak malu..ahahah..betol2...lagipon dunia skrg nih dah tua..akhir zaman..kalau tak Allah tak cipta neraka la...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by nakal on Mon Sep 14, 2009 4:27 pm

Menda ni dah jadi trend. Tuk pompuan yg camtu ni ucapan aku tuk kau. Amerika la demo!

nakal
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 79
Join date : 27/08/2009

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by DJ Mr Syafiq on Mon Sep 14, 2009 4:33 pm

cinte cinte tuh jer yg kowng taw mane2 yg skull tuh baja dulu yg dah keje mmg harus untuk mereka cari cinta yg skul2 niy da gatai2 baja pepandai cari somi yg alim

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Mon Sep 14, 2009 5:10 pm

zaman skung dh berubah..semua nye dh ikot budaya barat...
bende2 mcm ni dh mnjadi kebiasaan bg mereka..
kalo dh pegnen baru tau..llki ni nk sedap je..bila dh bosan dtiggalkan..kalo dh pegnen..mula tuduh llki len yg wat..sbb x nk btaggungjawab..pompuan cmni,sape yg nk kawin ngn die nnt..
so,lu pikir la sndiri..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Mon Sep 14, 2009 11:53 pm

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:zaman skung dh berubah..semua nye dh ikot budaya barat...
bende2 mcm ni dh mnjadi kebiasaan bg mereka..
kalo dh pegnen baru tau..llki ni nk sedap je..bila dh bosan dtiggalkan..kalo dh pegnen..mula tuduh llki len yg wat..sbb x nk btaggungjawab..pompuan cmni,sape yg nk kawin ngn die nnt..
so,lu pikir la sndiri..

Salah sape?? Salah pompuan tu aa gak..sape suh bagi free camtu jer?? Nasib le kalau kene tinggal... Laughing

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by aL_BeLLa on Tue Sep 15, 2009 12:04 am

Pijan wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:zaman skung dh berubah..semua nye dh ikot budaya barat...
bende2 mcm ni dh mnjadi kebiasaan bg mereka..
kalo dh pegnen baru tau..llki ni nk sedap je..bila dh bosan dtiggalkan..kalo dh pegnen..mula tuduh llki len yg wat..sbb x nk btaggungjawab..pompuan cmni,sape yg nk kawin ngn die nnt..
so,lu pikir la sndiri..

Salah sape?? Salah pompuan tu aa gak..sape suh bagi free camtu jer?? Nasib le kalau kene tinggal... Laughing

ehem2,kalu hang tuttt.. ngan awek hang pastu die pegnent hang nk tgglkan ke??
or hang nk bertanggungjawab???
hehe...
jawab2

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 12:08 am

Sori...aku tak layan soalan2 yang berbentuk "kalau" nih...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by aL_BeLLa on Tue Sep 15, 2009 12:09 am

Pijan wrote:Sori...aku tak layan soalan2 yang berbentuk "kalau" nih...

ok kite xdulikan kalau tuh!!
hehe..
biar bende tu betol amacam??
aku just nk tau answer ko je

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 12:26 am

aL_BeLLa wrote:
Pijan wrote:Sori...aku tak layan soalan2 yang berbentuk "kalau" nih...

ok kite xdulikan kalau tuh!!
hehe..
biar bende tu betol amacam??
aku just nk tau answer ko je

Nak jawab mcmana jika soalan yang diberi berbentuk kalau?? Anyhow.disebabkan anda nak gak tahu jawapan dari saya..kalau dah terlanjur tu adalah lebih baik bertaubat dan bertanggungjawab atas apa pun yang bakal terjadi...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by aL_BeLLa on Tue Sep 15, 2009 12:29 am

urm itu la yg saye mahu tahu dari anda!!
sbb di dlm pale otak nih tgh pikir...
anda nih jenis yg baguih ke x...
urm just that pijan!!
now kejar topic tuh...

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 12:34 am

aL_BeLLa wrote:urm itu la yg saye mahu tahu dari anda!!
sbb di dlm pale otak nih tgh pikir...
anda nih jenis yg baguih ke x...
urm just that pijan!!
now kejar topic tuh...

Ler...kan lebih baik kalau kita fikirkan sal diri kita sendiri dari dok sibuk fikir sal orang lain??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by aL_BeLLa on Tue Sep 15, 2009 12:38 am

ok la pijan...
but kadang2 kite jgn selfish sgt...
jgn terlalu pentingkan diri sendiri...
sbb org lain pun kite kene fikir gak...
die camne,ok xdie,sihat x,dh mkn ke x...
terpulang la die nk ckp kite ni terlalu buzy body ke x...
kalu kite ni terlalu care pasl seseorg tu nk wt cam ne
itulah diri kite..
kalu die kate xske ape kite wt kat die..
ckp je,org tu akan bersikap open mind...
die akan terima ape yg org tu ckp...

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 12:43 am

emmm....tak nak la...baik fikir bab diri sendiri ngan keluarga lebh manfaat dari fikir sal kawan nih... Asik kite je nk fikir sal kawan, kawan ade ke igt kat kite nih??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by aL_BeLLa on Tue Sep 15, 2009 12:45 am

tol jugak ape yg ko ckp tuh...
ade baik ye kite fikirkan diri sendiri dan keluarga...
terpulang la,ni keputusan ko...
tpi ko kene ingat setiap kwn yg kite pilih tuh
ade yg selalu caring pasl kite sendri..
cube la ko cari spe..
kalu xde..
maybe suatu ari nnti ko akan jumpe gak...
xsemesti ye pompan k..

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Sponsored content Today at 2:13 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum