Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 12:48 am

Kawan punya caring ngan family punya caring ibarat langit dan bumi la...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Tue Sep 15, 2009 9:32 am

Pijan wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:zaman skung dh berubah..semua nye dh ikot budaya barat...
bende2 mcm ni dh mnjadi kebiasaan bg mereka..
kalo dh pegnen baru tau..llki ni nk sedap je..bila dh bosan dtiggalkan..kalo dh pegnen..mula tuduh llki len yg wat..sbb x nk btaggungjawab..pompuan cmni,sape yg nk kawin ngn die nnt..
so,lu pikir la sndiri..

Salah sape?? Salah pompuan tu aa gak..sape suh bagi free camtu jer?? Nasib le kalau kene tinggal...

btol3..sape soh bg free kn..ade gak la..sorg bdk ni sco knal..bdk llki la..die wat cmni gak..die kate die tlalu syg kt awek die..die kate die wat awek die cm2 sbb die x nk awek die tgalkn die..
pompuan kalo dh kene x kn nk tgalkan llki 2 mcm 2 je kan...

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 11:24 am

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
Pijan wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:zaman skung dh berubah..semua nye dh ikot budaya barat...
bende2 mcm ni dh mnjadi kebiasaan bg mereka..
kalo dh pegnen baru tau..llki ni nk sedap je..bila dh bosan dtiggalkan..kalo dh pegnen..mula tuduh llki len yg wat..sbb x nk btaggungjawab..pompuan cmni,sape yg nk kawin ngn die nnt..
so,lu pikir la sndiri..

Salah sape?? Salah pompuan tu aa gak..sape suh bagi free camtu jer?? Nasib le kalau kene tinggal...

btol3..sape soh bg free kn..ade gak la..sorg bdk ni sco knal..bdk llki la..die wat cmni gak..die kate die tlalu syg kt awek die..die kate die wat awek die cm2 sbb die x nk awek die tgalkn die..
pompuan kalo dh kene x kn nk tgalkan llki 2 mcm 2 je kan...

Kencing kuat je kawan ko tuh... kalau dah tk nk kene tinggal, ko suruh aa kawan ko tu menikah cepat2. Bukan dengan pergi main dengan awek dia tuh... Semua kaki penipu jer nih..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Tue Sep 15, 2009 11:40 am

Pijan wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
Pijan wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:zaman skung dh berubah..semua nye dh ikot budaya barat...
bende2 mcm ni dh mnjadi kebiasaan bg mereka..
kalo dh pegnen baru tau..llki ni nk sedap je..bila dh bosan dtiggalkan..kalo dh pegnen..mula tuduh llki len yg wat..sbb x nk btaggungjawab..pompuan cmni,sape yg nk kawin ngn die nnt..
so,lu pikir la sndiri..

Salah sape?? Salah pompuan tu aa gak..sape suh bagi free camtu jer?? Nasib le kalau kene tinggal...

btol3..sape soh bg free kn..ade gak la..sorg bdk ni sco knal..bdk llki la..die wat cmni gak..die kate die tlalu syg kt awek die..die kate die wat awek die cm2 sbb die x nk awek die tgalkn die..
pompuan kalo dh kene x kn nk tgalkan llki 2 mcm 2 je kan...

Kencing kuat je kawan ko tuh... kalau dah tk nk kene tinggal, ko suruh aa kawan ko tu menikah cepat2. Bukan dengan pergi main dengan awek dia tuh... Semua kaki penipu jer nih..

x tau la..mmg la die nk nikah cpat..tp wit x de ma..cmner nk nikah..x kn nikah free je kot...
lantak la die kn..janji bahagia sudah..yg len 2..pndai la die mjawab nnt..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 11:57 am

dah tau duit takde sape suh gatal gi bercinta?? Kalau betul sayang sgt kat awek dia tuh, usaha la cari jalan kumpul duit nk kahwin...buat la keje siang malam...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Tue Sep 15, 2009 12:06 pm

macam-macam alasan...yg pompuan bg alsan xnak kawin free nak wat kenduri besar-besaran yang laki lak bg alasan xde duit.haha kalau mcm ni sampai tue la dok berzina.

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 12:09 pm

!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:macam-macam alasan...yg pompuan bg alsan xnak kawin free nak wat kenduri besar-besaran yang laki lak bg alasan xde duit.haha kalau mcm ni sampai tue la dok berzina.

Sape suh gi berzina?? Dah tau laki tu tkde duit nk buat kenduri besar besaran, blah je la cari yang lain..yang gatal gi kasi free kat dia tu buat ape?? Benda boleh dapat free, buat ape budak laki2 tu nk susah payah cari duit tuk buat kenduri lagi??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Tue Sep 15, 2009 12:13 pm

hahaha pijan tol 2...xkawin pon leh dpt wat pe kawin.
takut nanti berbaris lak anak xsah taraf...ape2 pon dlm soal ni pompuan gak yg rugi terlampau pemurah.

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 12:15 pm

Dalam soal ni pompuan le slalu kene tipu...mudah termakan pujuk rayu.. last last sekali kene tinggal camtu je la selalu...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Tue Sep 15, 2009 12:28 pm

2 la..salah pompuan gak..sape soh bg sesuka hati...
nnt dh pegnen baru nk myesal..
skung kes bdk sekolah pn dh byk dh..
bdk kecik pn dh tau pasal ni..
ape la nk jadi..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 12:31 pm

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:2 la..salah pompuan gak..sape soh bg sesuka hati...
nnt dh pegnen baru nk myesal..
skung kes bdk sekolah pn dh byk dh..
bdk kecik pn dh tau pasal ni..
ape la nk jadi..

Alah..benda ni nak setel senang jer.. cuma orang kite je yang takmo..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Tue Sep 15, 2009 12:32 pm

Pijan wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:2 la..salah pompuan gak..sape soh bg sesuka hati...
nnt dh pegnen baru nk myesal..
skung kes bdk sekolah pn dh byk dh..
bdk kecik pn dh tau pasal ni..
ape la nk jadi..

Alah..benda ni nak setel senang jer.. cuma orang kite je yang takmo..

nk settle cmner...mak bapak pn main biar je anak 2 sosial...

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Tue Sep 15, 2009 12:37 pm

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
Pijan wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:2 la..salah pompuan gak..sape soh bg sesuka hati...
nnt dh pegnen baru nk myesal..
skung kes bdk sekolah pn dh byk dh..
bdk kecik pn dh tau pasal ni..
ape la nk jadi..

Alah..benda ni nak setel senang jer.. cuma orang kite je yang takmo..

nk settle cmner...mak bapak pn main biar je anak 2 sosial...

Nak citer boleh tapi nanti kate ape la plak..malas aa citer.. fikir je la sendiri

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by DJ Mr Syafiq on Mon Sep 28, 2009 4:09 pm

tp kebiasaan lelaki mmg cm2 kegersangan seks untuk suka x pikir risiko nye

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by sherah_koala91 on Thu Oct 01, 2009 1:02 am

DJ Mr Syafiq wrote:tp kebiasaan lelaki mmg cm2 kegersangan seks untuk suka x pikir risiko nye



ni semua dlm diri individu uh sendiri.. sme ade iman kuat ke x nk lawan nafsu uh..

sherah_koala91
Budak U
Budak U

Posts : 208
Join date : 11/09/2009
Age : 25
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by DJ Mr Syafiq on Thu Oct 01, 2009 4:01 pm

kuat mesti kuat

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by sherah_koala91 on Thu Oct 01, 2009 6:22 pm

DJ Mr Syafiq wrote:kuat mesti kuat

lau layan nafsu uh mmg hancur n musnah n ilang lar maruah owg uh.. jd mesti kuat lar iman.. bnyk2 kan lar b'doa supaye kte dilindungi..

sherah_koala91
Budak U
Budak U

Posts : 208
Join date : 11/09/2009
Age : 25
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by DJ Mr Syafiq on Thu Oct 01, 2009 8:57 pm

tawu sapik owng mesjid wajib tuh wakaka

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by mawar on Sun Oct 04, 2009 12:50 pm

betul ckp kau org semua
nyesal tak guna dah
buah kalau dah kena tebuk, akan cepat busuk
sapa gi nak makan

mawar
baby
baby

Posts : 3
Join date : 04/10/2009

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by mawar on Sun Oct 04, 2009 1:08 pm

sesiapa yg rasa nak kahwin 2, mulai skrglah simpan duit
jgn nak harapkan org tua je

mawar
baby
baby

Posts : 3
Join date : 04/10/2009

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by babyqueen.. on Thu Oct 08, 2009 1:13 pm

sekarang ni bnda2 cm tu dh jadi macam rutin bebudak ni..dh tak tw dosa ngan pahala dh...dh ikut budaya barat...tgk je la pakaian bebudak skg, dh ikut stail cina punye pakaian..tersedah sana, tersedah cni...dr ctu ar bnda2 cm ni berlaku...isy..isy..isy..

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Thu Oct 08, 2009 1:21 pm

babyqueen.. wrote:sekarang ni bnda2 cm tu dh jadi macam rutin bebudak ni..dh tak tw dosa ngan pahala dh...dh ikut budaya barat...tgk je la pakaian bebudak skg, dh ikut stail cina punye pakaian..tersedah sana, tersedah cni...dr ctu ar bnda2 cm ni berlaku...isy..isy..isy..

Ala...mcm le yg pakai tudung tu tkde buat bende2 camni...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by babyqueen.. on Thu Oct 08, 2009 1:27 pm

pakai tudung tu pun bkn bleh caye pun..tah2 yg pakai tudung tu lagi teruk. baby de kwan la yg wt bnda2 cm ni harap kepala je bertutup tp semua tak lh pakai...tp yg baby tak puas ati tu org ramai sll pandg baik kat org yg pakai tudung, yg free hair tu semua je jahat kt mata org ramai...sedih kn..cz baby freehair n bnda tu berlaku kat baby...

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Pijan on Thu Oct 08, 2009 1:59 pm

babyqueen.. wrote:pakai tudung tu pun bkn bleh caye pun..tah2 yg pakai tudung tu lagi teruk. baby de kwan la yg wt bnda2 cm ni harap kepala je bertutup tp semua tak lh pakai...tp yg baby tak puas ati tu org ramai sll pandg baik kat org yg pakai tudung, yg free hair tu semua je jahat kt mata org ramai...sedih kn..cz baby freehair n bnda tu berlaku kat baby...

tau pun baby bende bende ni tkde kene mengene ngan cara pemakaian...seksi ke tudung ke,same je terjebak bende bende nih

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by babyqueen.. on Thu Oct 08, 2009 2:54 pm

ok pijan...tp mmg sedih ar ramai pompuan zaman skg yg dh hanyut..tp bertepuk sebelah tgn tak kn berbunyi tul tak...bnda ni tak lh gak slhkn kaum hawa, kaum adam pe kurangnya...dh tw blm kwin ngan awet tu jgn la nk rosakkn ank dara org tul tak?klu dh sangap sangat kwin ar cpt2...

babyqueen..
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 07/10/2009
Age : 30
Location : Seremban

Back to top Go down

Re: Cinta,mengapa wanita zaman sekarang sanggup memberi mahkota mereka pada kekasih hati??sedang kan hubungan cinta itu xsemestinya akan kekal..

Post by Sponsored content Today at 12:56 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum