Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


2 Ahli Parlimen BN Johor Sertai PKR 10 Malam Ini?

View previous topic View next topic Go down

2 Ahli Parlimen BN Johor Sertai PKR 10 Malam Ini?

Post by Admin on Sun Sep 06, 2009 1:30 pm

MAJLIS AKHIRNYA KU TEMUI KEBENARAN

6/9/2009 - AHAD (10.00mlm)
Pidato Khas Ramadhan
N0.6,Pekan Parit Sulong,Batu Pahat,Johor.
Dato' Seri Anwar Ibrahim
Dato' Chua Jui Meng
Sdr Hasmi Hashim

Pengumuman rasmi dijangka akan dibuat oleh Dato Seri Anwar Ibrahim jam 10 malam ini...

Sama-samalah kita nantikan siapa antara mereka yang akan melompat meninggalkan kapal yang karam malam ini

P142 Labis MCA - Chua Tee Yong (anak Chua Soi Lek)
P144 Tangkak MCA - Goh Tee Tee
P148 Ayer Itam MCA - Wee Ka Siong
P149 Parit Yaani MCA - Ng See Tiong
P150 Penggaram MCA - Koh Chee Chai
P152 Kluang MCA - Hou Kok Chung


SUMBER DARI BLOG UMNO JOHOR

"Terdapat beberapa sumber menyatakan Anwar Ibrahim akan
melawatsebuah daerah di utara Johor pada akhir bulan ini atau awal
bulanhadapan.Lebih menggusarkan daerah terbabit terdapat 2 ahli
parlimenyang kedua-duanya bukan daripada Umno. Salah seorang
daripadanya anakkepada seorang pemimpin tertinggi yang baru di pecat
dari partikomponen BN Ada kemungkinan Anwar akan mengumumkan sesuatu
padalawatannya itu. Adakah negeri Johor mula membuka ruang kepada PKR?
Sepertimana
kebimbangan yang dinyatakan DS Najib, pergolakan dalamanparti komponen
BN memungkinkan menjejaskan BN. Tentunya parti komponenBN boleh beralih
arah menyertai parti pembangkang pada bila-bilamasa.Namun Umno sebagai
tunjang komponen BN yang berjuang selama iniuntuk mengekalkan BN
sebagai parti pemerintah.
Dalam masaUmno sudah membuat pelbagai
transformasi untuk menarik hati rakyat,janganlah pula sikap parti
komponen mengagalkan usaha tersebut!"


SUMBER DARI AMK PARIT SULONG

KekuatanPakatan Rakyat
terutamanya PKR kini nampaknya semakin bertambah. Iaberikutan semakin
ramai pemimpin BN bertindak menyertai parti itu.Terbaru, bekas Menteri
Kesihatan dan Ahli Parlimen Bakri (Johor) iaitu
Datuk Chua Jui Meng.Kemasukan
Chua ke dalam PKR memberi tekanan dan tamparan yang cukuphebat buat BN.
Tambahan pula Chua dilihat salah seorang pemimpin MCAdan kerajaan yang
lebih neutral dalam menangani isu-isu rakyat. Malah,beliau juga
mempunyai wawasan yang jelas terhadap rakyat, hinggaditendang dari
pemilihan agung MCA baru-baru ini. Kekalahan beliau,merupakan satu
tekanan buat MCA dan keretakan jelas terlihat di sanasini. Kekuatan
Chua Jui Meng terus menyemarakkan api perjuangan rakyatterutamanya kaum
Cina di negara ini. Parti terbesar kaum Cina itukembali dikejutkan
dengan berita panas baru-baru ini. Ia berikutantindakan lembaga displin
parti memecat Timbalan Presidennya iaitu
Datuk Chua Soi Lek.Pemecatan
Chua yang juga bekas Menteri Kesihatan itu jelas sekali bakalmengundah
padah yang besar buat parti tersebut. Ini kerana terdapatlaporan yang
bertiup kencang di Johor sekarang ini, bahawa terdapat duaorang Ahli
Parlimen BN dari negeri itu bakal meninggal pakatan karatbiru itu dan
bertindak menyertai Pakatan Rakyat (PKR).




MARI KITA LIHAT SIAPAKAH 2 AHLI PARLIMEN BN TERSEBUT JAM 10 MALAM INI

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: 2 Ahli Parlimen BN Johor Sertai PKR 10 Malam Ini?

Post by tongkat warent on Sun Sep 06, 2009 1:38 pm

harap benar bagai dikata..maklumlah macam2 cara boleh dilakukan Bn untuk menghalang benda ni berlaku..harap lebih ramai ahli parlimen bn menyertai PR

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: 2 Ahli Parlimen BN Johor Sertai PKR 10 Malam Ini?

Post by Admin on Sun Sep 06, 2009 1:39 pm

Johor ni kubu kuat BN ... tapi mcm2 leh jadi sbb CHua SOi Lek dah kena tendang dari MCA..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: 2 Ahli Parlimen BN Johor Sertai PKR 10 Malam Ini?

Post by Mr.Puaka on Mon Sep 07, 2009 1:15 am

dh kol 12 malam ni? ada sambungan tk kisah ini? tolong postingkan sambungan dan kesudahannya.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: 2 Ahli Parlimen BN Johor Sertai PKR 10 Malam Ini?

Post by Pijan on Mon Sep 07, 2009 2:13 am

Sumber pun dari blog UMNO Johor..apelah yang boleh diharapkan dari UMNO ni melainkan kelentong jer...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: 2 Ahli Parlimen BN Johor Sertai PKR 10 Malam Ini?

Post by Mr.Puaka on Mon Sep 07, 2009 8:48 am

Kebenaran apa yg dibawa oleh Anwar Ibrahim ini? Berapa banyak kelentong lagi dia nak buat selepas ini? Hari tu janji nak amik alih kerajaan pun sampai skrg tk amik alih lagi.. sapa kelentong sapa?

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: 2 Ahli Parlimen BN Johor Sertai PKR 10 Malam Ini?

Post by Pijan on Mon Sep 07, 2009 11:58 am

Mr.Puaka wrote:Kebenaran apa yg dibawa oleh Anwar Ibrahim ini? Berapa banyak kelentong lagi dia nak buat selepas ini? Hari tu janji nak amik alih kerajaan pun sampai skrg tk amik alih lagi.. sapa kelentong sapa?

Bila plak Anwar Ibrahim kata ada nak buat kejutan?? takde pun dalam blog dia tulis ade nak buat kejutan?? Blog UMNO Johor je yang kate Anwar Ibrahim nak buat kejutan...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: 2 Ahli Parlimen BN Johor Sertai PKR 10 Malam Ini?

Post by Admin on Mon Sep 07, 2009 5:48 pm

hehehe.. kejutan takde,,, topic lock

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: 2 Ahli Parlimen BN Johor Sertai PKR 10 Malam Ini?

Post by Sponsored content Today at 12:36 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum