Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Salam Mengenal dan Nak Kenal

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by kraszbatu on Sun Sep 06, 2009 3:08 pm

Terlebih dulu nak ucapkan tahniah atas kewujudan FC ni. Dalam sekelip mata je dah maju dan best.

aku : lebih suka dipanggil krasz
aku : dok kat perak
aku : Aku koje kira duit orang
aku : dah kawin anak 3 wife masih maintain 1
aku : suka sangat bende2 gadget ni

kalau nak tau lebih tanya laaa.......................
soalan paling mantop aku krim hadiah.. (sempena bulan posa)

kraszbatu
Admin
Admin

Posts : 130
Join date : 24/08/2009
Location : ipoh

http://dkraszbatu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by tongkat warent on Sun Sep 06, 2009 3:13 pm

salam perkenalan gak dariku..arap dapat kongsi2 ilmu dengan kitorang semua..aku pun minat gak gadget2 ni.

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by selendang berduri on Sun Sep 06, 2009 3:27 pm

slamat2 kenal2 yob...hahahaha

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by nuwinzaaba on Sun Sep 06, 2009 3:35 pm

salam perkenalan gak... smoga dpt menceriakan lagik FC neh, mdh2an!!~~kejOr yeOp kejOr~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by Admin on Mon Sep 07, 2009 12:03 am

kraszbatu wrote:Terlebih dulu nak ucapkan tahniah atas kewujudan FC ni. Dalam sekelip mata je dah maju dan best.

aku : lebih suka dipanggil krasz
aku : dok kat perak
aku : Aku koje kira duit orang
aku : dah kawin anak 3 wife masih maintain 1
aku : suka sangat bende2 gadget ni

kalau nak tau lebih tanya laaa.......................
soalan paling mantop aku krim hadiah.. (sempena bulan posa)

wah bro ada hadiah ke?? best nye... ni yg teruja nak tanya pasal gedget ni... jap2 fikir soalan yg power2 tuk bro jawap kat section handphone and getget tuuuu...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by kraszbatu on Mon Sep 07, 2009 1:08 pm

cepat sblum stok kehabisan

kraszbatu
Admin
Admin

Posts : 130
Join date : 24/08/2009
Location : ipoh

http://dkraszbatu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by et0n on Mon Sep 07, 2009 2:03 pm

welcome bro..meriah2kan lagi forum ni..
wah bro krasz..siap nak bagi hadiah..su nak hadiah..

soalan:
-tema tahun ni warna apa?
-baby dah pandai apa?
-raya kat mana tahun ni?
-umo x bagi pon..tak kan rahsia kot
Wink

hehheee...nak suruh tanyekan..kan dah tanye mcm2
Laughing
dah kawin anak 3 wife
hehehehee..igt wife ada 3 tadi... Razz

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by Pelangi on Mon Sep 07, 2009 2:16 pm

sebaya la kita .
perghhh ader hadiah yek .

soklan
1. sapa lagi garang dgn anak
2. wife kuat membebel tak
3. anak lelaki ader berapa
4. sapa kuat merajuk
5. sapa selalu kena isi minyak kereta.



Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by kraszbatu on Mon Sep 07, 2009 3:14 pm

et0n wrote:welcome bro..meriah2kan lagi forum ni..
wah bro krasz..siap nak bagi hadiah..su nak hadiah..

soalan:
-tema tahun ni warna apa?
-baby dah pandai apa?
-raya kat mana tahun ni?
-umo x bagi pon..tak kan rahsia kot
Wink

hehheee...nak suruh tanyekan..kan dah tanye mcm2
Laughing
dah kawin anak 3 wife
hehehehee..igt wife ada 3 tadi... Razz

tahun ni tema carca merba
baby dah meniarap dan dah pandai tak kasi ayahnya On9 ngan aman
tahun ni seperti tahun2 dulu, raya kat kpg abg. (wife pun sekampung no hal)
umo 43 di terbalikkan...

soalan yg mencabar gak niii

kraszbatu
Admin
Admin

Posts : 130
Join date : 24/08/2009
Location : ipoh

http://dkraszbatu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by kraszbatu on Mon Sep 07, 2009 3:16 pm

Pelangi wrote:sebaya la kita .
perghhh ader hadiah yek .

soklan
1. sapa lagi garang dgn anak
2. wife kuat membebel tak
3. anak lelaki ader berapa
4. sapa kuat merajuk
5. sapa selalu kena isi minyak kereta.



org umah memang ada skit garang ngan anak... i pun ada skit takut (sayang sebenarnya)
wife jenis tak suka cakap banyak... diam kalu tanda marahnya ibarat spekok motor... wtach out laa
1 je....
anak no 1 kuat merajuk
i la selalu kena isi..


lagi mencabar minda...

kraszbatu
Admin
Admin

Posts : 130
Join date : 24/08/2009
Location : ipoh

http://dkraszbatu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by et0n on Mon Sep 07, 2009 3:25 pm

Pelangi wrote:sebaya la kita .
perghhh ader hadiah yek .

soklan
1. sapa lagi garang dgn anak
2. wife kuat membebel tak
3. anak lelaki ader berapa
4. sapa kuat merajuk
5. sapa selalu kena isi minyak kereta.



aduhh sis...lagi teror soalan sis..cam ni x dpt laa hadiah..ermmm...jap2 pikir lagi nak tanye soalan apa k

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by et0n on Mon Sep 07, 2009 3:32 pm

-nama penuh sapa...x kan krazs jek
-dah shoping raya ke blom?
-berape lama cuti raya?
- fav food pagi raya?
- wife x ajak forum kee?
-apa hobi bro selain bergaget ni..
-bila nak letak pic?
-bila nak anak ke 4?
-klu bab2 keja rumah..apa yg bro paling suka/rela buat?
-jika bro bukan pengira wang orang..bro sekarang adalah seorang?....
-apa rasa kekurangan yang ada di forum ni...

adoi...dah laa...bnyk pulak rasaye soalan...jawap laa dulu..
kalu ada org bating lagi...su soal lagi k..x sabo nak tggu hadiahd ari bro ni..(tolong sms alamat bro kat su k)
Wink

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by Pelangi on Mon Sep 07, 2009 3:38 pm

AMBOIIII
lawan tokey nie . hahahaha
nanti nak pk lagi soklan nie
nak hadiah nie.

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by Pijan on Mon Sep 07, 2009 3:43 pm

Pelangi wrote:AMBOIIII
lawan tokey nie . hahahaha
nanti nak pk lagi soklan nie
nak hadiah nie.

Gi pikir ape nk masak buka pose kang lagi baik la kak dari dok pening pale fikir soalan kat sini nih..dapat gak pahala nanti...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by Pelangi on Mon Sep 07, 2009 3:49 pm

Pijan wrote:
Pelangi wrote:AMBOIIII
lawan tokey nie . hahahaha
nanti nak pk lagi soklan nie
nak hadiah nie.

Gi pikir ape nk masak buka pose kang lagi baik la kak dari dok pening pale fikir soalan kat sini nih..dapat gak pahala nanti...

ishk.ishk.ishk
kat sini pon kau ader
bukan nak bagi soklan ari ni gak
awal lagi kalau nak masak pon
pahala bulan posa ni banyak
dari sahur tadi sis da collect pahala


Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by kraszbatu on Mon Sep 07, 2009 3:50 pm

Pijan wrote:
Pelangi wrote:AMBOIIII
lawan tokey nie . hahahaha
nanti nak pk lagi soklan nie
nak hadiah nie.

Gi pikir ape nk masak buka pose kang lagi baik la kak dari dok pening pale fikir soalan kat sini nih..dapat gak pahala nanti...

bro releks la jgn le jeles...
kata2 ko pun walau x de soalan aku consider gak laaa

kraszbatu
Admin
Admin

Posts : 130
Join date : 24/08/2009
Location : ipoh

http://dkraszbatu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by Admin on Mon Sep 07, 2009 3:50 pm

wah wanita2 ni.. sibuk nak hadiah... camtu ni dia soalan yg paling susah buat bro krazzz...

dalam banyak2 buah... buah apa yg pelik....

jawab laa kalau terrorrr... kalau tak dpt jawap hadiah jgn lupa pos...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by et0n on Mon Sep 07, 2009 4:01 pm

Pijan wrote:
Pelangi wrote:AMBOIIII
lawan tokey nie . hahahaha
nanti nak pk lagi soklan nie
nak hadiah nie.

Gi pikir ape nk masak buka pose kang lagi baik la kak dari dok pening pale fikir soalan kat sini nih..dapat gak pahala nanti...

apa laa pijan ni..
igt perempuan/surirumah ni asyik dok kena masak jek kee...
patut laa wife dia x leh berforum/berchating..
nanti x de sapa nak masak kee...
Laughing

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by Pijan on Mon Sep 07, 2009 4:06 pm

et0n wrote:
Pijan wrote:
Pelangi wrote:AMBOIIII
lawan tokey nie . hahahaha
nanti nak pk lagi soklan nie
nak hadiah nie.

Gi pikir ape nk masak buka pose kang lagi baik la kak dari dok pening pale fikir soalan kat sini nih..dapat gak pahala nanti...

apa laa pijan ni..
igt perempuan/surirumah ni asyik dok kena masak jek kee...
patut laa wife dia x leh berforum/berchating..
nanti x de sapa nak masak kee...
Laughing

Kitorang beli je kat pasar ramadhan...masing2 sibuk keje...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by kraszbatu on Mon Sep 07, 2009 4:13 pm

et0n wrote:-nama penuh sapa...x kan krazs jek
-dah shoping raya ke blom?
-berape lama cuti raya?
- fav food pagi raya?
- wife x ajak forum kee?
-apa hobi bro selain bergaget ni..
-bila nak letak pic?
-bila nak anak ke 4?
-klu bab2 keja rumah..apa yg bro paling suka/rela buat?
-jika bro bukan pengira wang orang..bro sekarang adalah seorang?....
-apa rasa kekurangan yang ada di forum ni...

adoi...dah laa...bnyk pulak rasaye soalan...jawap laa dulu..
kalu ada org bating lagi...su soal lagi k..x sabo nak tggu hadiahd ari bro ni..(tolong sms alamat bro kat su k)
Wink

nama penuh jap ambik ic ..
lum lagi laa shopping raya..
cuti raya seminggu tapi boss lum approve, boss x bagi doktor gerenti bagi cuti
lemang ngan redang tok
wife dia layan ym , facebook je ( nak monitor laki dia la tuu)
round2 naik motor ex5 standard ngan anak..
seeder letak pic , baru i letak
dalam 2 tahun lagi. ( org umah no 2 x nak tanye ke)
sidai baju dan gosok baju sekolah anak
ahli sukan la kot..
homepage agak suram, kalu boleh homepage tu tambah skit berita2 terkni ke atau sedikit grafik...

berpeluh gak niii

kraszbatu
Admin
Admin

Posts : 130
Join date : 24/08/2009
Location : ipoh

http://dkraszbatu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by kraszbatu on Mon Sep 07, 2009 4:16 pm

Admin wrote:wah wanita2 ni.. sibuk nak hadiah... camtu ni dia soalan yg paling susah buat bro krazzz...

dalam banyak2 buah... buah apa yg pelik....

jawab laa kalau terrorrr... kalau tak dpt jawap hadiah jgn lupa pos...

alamak satu soalan tapi cukup menguji...

buah apa yer .....


talian hayat ada x ?

kraszbatu
Admin
Admin

Posts : 130
Join date : 24/08/2009
Location : ipoh

http://dkraszbatu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by Admin on Mon Sep 07, 2009 4:39 pm

takde2... no talian hayat...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by et0n on Mon Sep 07, 2009 5:11 pm

buah pelik adalah buah yang dianggap pelik Razz

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by kraszbatu on Mon Sep 07, 2009 5:12 pm

pelik jugak la soalan buah nii

kraszbatu
Admin
Admin

Posts : 130
Join date : 24/08/2009
Location : ipoh

http://dkraszbatu.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by aL_BeLLa on Mon Sep 07, 2009 5:16 pm

adess pelik tapi benor wahkaka...

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Salam Mengenal dan Nak Kenal

Post by Sponsored content Today at 2:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum