Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by zis on Fri Sep 11, 2009 10:41 am

Pelangi wrote:sis selalu kena himpit tapi sis lawan balik.



ahakzzz..lawan balik? pelangi himpit balik benda tu ke? (HEHE)

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Fri Sep 11, 2009 10:44 am

Pelangi wrote:sis selalu kena himpit tapi sis lawan balik.



cmner nk lwan balik sis...bace ayat pn x jalan la...
yg heran 2..bile dk ok..x lame kite pejamkan mate dia datang balik..
tanda2 nye telinga mula bunyi berdesing..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by Pelangi on Fri Sep 11, 2009 10:47 am

kau tido kat mana nie. tido tu basuh la kaki
satu lagi kau cari taik besi bawak tido.
letak yassin bawah bantal ke.
lagi elok baca surah sebelum tido.

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by zis on Fri Sep 11, 2009 10:47 am

ahakzzz..
zis slalu pasang mp3 al-quran kat dalam bilik zis..kadang2 masa study dulu tu..sambil baring2 baca buku tu..zis pasang laa mp3 al-quran guna laptop ni..siap pakai woofer lagi..hehe..maybe buleh laa kasi "tenang" skit bilik tu selain daripada menenangkan jiwa kita sendiri.. (PCE)

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Fri Sep 11, 2009 10:49 am

Pelangi wrote:kau tido kat mana nie. tido tu basuh la kaki
satu lagi kau cari taik besi bawak tido.
letak yassin bawah bantal ke.
lagi elok baca surah sebelum tido.

tiap2 mlm sblm tido sco basuh kaki...
sblm tido sco bace ayat2 & mengucap dlu..
dlu sco tdo bilik dpan..skung kene pndah dok bilik blkg...
adik sco kate bilik ni cm seram je..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by Pelangi on Fri Sep 11, 2009 10:56 am

pagar balik la rumah tu dik. tanya la orang yang lebih tua.
selalu org berubat buat ngan garam.

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Fri Sep 11, 2009 10:58 am

Pelangi wrote:pagar balik la rumah tu dik. tanya la orang yang lebih tua.
selalu org berubat buat ngan garam.

skung dh pagar dh umah 2...
akak ipar sco salu kene histeria kt umah sco...
tp skung dh x de dh..dh pagar dh umah ni...
cume kene himpit 2 ade la kadang2..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by jacksperow on Fri Sep 11, 2009 11:14 am

aku penah kick antu...tapi antu yg mnyama kacau aku time aku duk asrama dulu...amik ko,sapo suh kacau aku tidur...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by jacksperow on Fri Sep 11, 2009 11:15 am

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
Pelangi wrote:pagar balik la rumah tu dik. tanya la orang yang lebih tua.
selalu org berubat buat ngan garam.

skung dh pagar dh umah 2...
akak ipar sco salu kene histeria kt umah sco...
tp skung dh x de dh..dh pagar dh umah ni...
cume kene himpit 2 ade la kadang2..
ko wat pagar cam penjara sco...pastu taruh kaca atas2 tu,lilit ngan dawai...
komfom antu tu takleh masuk...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Fri Sep 11, 2009 11:56 am

jacksperow wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
Pelangi wrote:pagar balik la rumah tu dik. tanya la orang yang lebih tua.
selalu org berubat buat ngan garam.

skung dh pagar dh umah 2...
akak ipar sco salu kene histeria kt umah sco...
tp skung dh x de dh..dh pagar dh umah ni...
cume kene himpit 2 ade la kadang2..
ko wat pagar cam penjara sco...pastu taruh kaca atas2 tu,lilit ngan dawai...
komfom antu tu takleh masuk...

ade ke cm2..2 tok pagar jgn masuk pencuri ade la...

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by jacksperow on Fri Sep 11, 2009 12:18 pm

ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
jacksperow wrote:
ScOrPiO GuRlZzzz wrote:
Pelangi wrote:pagar balik la rumah tu dik. tanya la orang yang lebih tua.
selalu org berubat buat ngan garam.

skung dh pagar dh umah 2...
akak ipar sco salu kene histeria kt umah sco...
tp skung dh x de dh..dh pagar dh umah ni...
cume kene himpit 2 ade la kadang2..
ko wat pagar cam penjara sco...pastu taruh kaca atas2 tu,lilit ngan dawai...
komfom antu tu takleh masuk...

ade ke cm2..2 tok pagar jgn masuk pencuri ade la...
wakakkakakakaka ko test la buat..kira peckage la...antu ngan pencuri...
wakakkkakakakakkakak

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by Mr.Puaka on Sat Sep 12, 2009 6:47 am

Apa la korang ni pagar la ape la... sebab kena tindih masa tido, salah satunya korang tido tk baca doa.. lagi-lagi korang baru pulang dari tmpt yang mmg meragukan, contoh macam disko ke ape ke.. dlm tu kan banyak hantu.. ehehehe

Jadi utk mengelakkan kena tindih, adalah lebih baik amalkan petua-petua yang diberikan oleh org-org tua kita.. apa pun yang penting jgn lupa baca doa sebelum tido.

InsyaAllah masalah ditindih oleh hantu tidak akan berulang, kecuali yang dh kahwin tu ttp akan alami masalah ditindih suami itu tk dpt lari la.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 7:18 am

wakakakkakakakak...gila ko yb...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by mroasis on Sat Sep 12, 2009 7:19 am

kene tindih time tido ni benda biase je.. kalo korang bukak kasyaf korang, korang leh tengok ape yg tindih :p badan besa2, bebulu2.. statik. orang kate antu raye.. tapi sampai skang para ilmuan tak tau lagi ape motif die tindih orang mase tido.. huahuaha..

mroasis
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 111
Join date : 27/08/2009
Age : 21
Location : Holy Land Marijoa

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 7:23 am

wakakkakak...kalau badan besar berbulu aku tau sapa..
itulah cikmie...wakakakkakaka...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by Mr.Puaka on Sat Sep 12, 2009 7:28 am

mroasis wrote:kene tindih time tido ni benda biase je.. kalo korang bukak kasyaf korang, korang leh tengok ape yg tindih :p badan besa2, bebulu2.. statik. orang kate antu raye.. tapi sampai skang para ilmuan tak tau lagi ape motif die tindih orang mase tido.. huahuaha..

Aku pun biasa alami kena tindih ni, tapi tu pun ketika badan betul2 terlalu penat.. pendek kata tk mandi tk ape terus tido.. kira badan mcm tk bersih kita tido..

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 7:31 am

[quote="Mr.Puaka"]
mroasis wrote:kene tindih time tido ni benda biase je.. kalo korang bukak kasyaf korang, korang leh tengok ape yg tindih :p badan besa2, bebulu2.. statik. orang kate antu raye.. tapi sampai skang para ilmuan tak tau lagi ape motif die tindih orang mase tido.. huahuaha..

Aku pun biasa alami kena tindih ni, tapi tu pun ketika badan betul2 terlalu penat.. pendek kata tk mandi tk ape terus tido.. kira badan mcm tk bersih kita tido.. [/quote
adess cikmie ni..suka tindih org la..nasib ko tak tindih aku...wakakakakkaka

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by DJ Mr Syafiq on Sat Sep 12, 2009 11:59 am

hah hantu2 x abz hantu zaman skunk mne ader hantu

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 12:02 pm

DJ Mr Syafiq wrote:hah hantu2 x abz hantu zaman skunk mne ader hantu
zaman skang mane ade hantu?
adess beliau ni umo bape ha?
hantu tu syaitan la..syaitan tu wujud...jadi antu tu wujud gak la...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by zis on Sat Sep 12, 2009 3:00 pm

Mr.Puaka wrote:
mroasis wrote:kene tindih time tido ni benda biase je.. kalo korang bukak kasyaf korang, korang leh tengok ape yg tindih :p badan besa2, bebulu2.. statik. orang kate antu raye.. tapi sampai skang para ilmuan tak tau lagi ape motif die tindih orang mase tido.. huahuaha..

Aku pun biasa alami kena tindih ni, tapi tu pun ketika badan betul2 terlalu penat.. pendek kata tk mandi tk ape terus tido.. kira badan mcm tk bersih kita tido..
ahakzzz..ni mesti puaka slalu gi disco kan..sebab zis baca statement sapa ntah yg sebelum ni cakap salah satu sebab kena tindih ni sebab pergi ke tempat2 yg mencurigakan contohnya disco..haha

zis
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 283
Join date : 31/08/2009

http://zisdixie.ucoz.com

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by hafiz_mivec88 on Sat Sep 12, 2009 3:04 pm

klu dah kena tindih menjerit kuat2 pn x de org dgr

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by RarainKampunG on Sat Sep 12, 2009 6:20 pm

byk kli da ak nmpk..
tp bile nmpk jin ke antu ke setan ke...ak bce lar ayt2 ak..
sbnrnyer..bnde nie ta kaco kite klo kite pOn ta kaco diorg..

RarainKampunG
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 282
Join date : 24/08/2009
Age : 24
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by Joe on Sat Sep 12, 2009 6:22 pm

penah gak tgok
tpi wat tak thu la...

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by hafiz_mivec88 on Sat Sep 12, 2009 6:22 pm

adoi,,ape ade hal,,nampak hantu wat2 pengsan suda wakakka

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by aL_BeLLa on Sat Sep 12, 2009 6:38 pm

hafiz_mivec88 wrote:adoi,,ape ade hal,,nampak hantu wat2 pengsan suda wakakka

asl xmati terus!!

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Hantu,apa pengalaman korang tentang benda nie

Post by Sponsored content Today at 11:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum