Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

View previous topic View next topic Go down

Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by aL_BeLLa on Tue Sep 08, 2009 2:38 pm

selamat pagi,petang dan malam sume~~

hari ni aku tibe2 je dpt mimpi mengarut yg wt aku rase cam nk bagi pemampar je kat kucing aku.korg tau pe mimpi aku ari nih??mmg la korg xtau sbb aku xcite agi wahkakaka.Alkesah!!! cite ni bermule di tengah sungai congkak.aku tengah sdp2 je berendam tibe2 de 1ekor kucing aku sibuk je mengacau xtentu hale.Den ckp la kat binatang tuh"wt pe kau dtg menyibuk nih,kau bkn xsuke kat air ke?sat agi kau tibe2 cakar muke aku mumpuis aku nnti" urm dgn muke selumbur die jawab"Ade aku kesah??cak cak cak." adess agak kurg ajar ye jwpan tuh.aku soal baek2 die wt cam Azwan Ali lak.aku pun jwb la blk"aku mmg xkesah!!!kau bkn xbulih cakap ke? ni spesis binatang ape ni bulih cakap?" die pn cakap la"wey manusia,sudah2 la berendam dlm air nih,ekau dh la lambat pergi skula baek kau bangun siap2,bagi aku makan skrg" Dengan Kuasa Ilahi aku dgn tibe2 je bgn dari tido,aku tgk jam "Ya Allah dh pukul 12.00 tengah hari,aku dh terlepas ke skula nih,adess ni sume pasal kau la kucing hampeh!! kalo kau xde kat dlm mimpi td dh lame aku leh bangun awal.Ni sbb nk lyn kau la!!" Urm ape agi aku pun turun bwh tgk tv jap.Pastu tibe2 je kucing aku tu sergah bagaikan nk wt aku kene serangan jantung je.Aishhh sabo je la,mak aku pun bising2"Bella,g bagi makanan kat kucing tuh,die lom mkn agi" aishhh mmg sengal tol la,kucing aku ni cam tau2 je pe aku mimpi semlm hadoiiii.aku pun pe agi bagi la mkn kek kucing tuh.

~~End

p/s=Tu cito aku,korg xde mimpi mengarut ke yang wt korg sume nk hentak seseorg??Wahkaka... Twisted Evil


Last edited by aL_BeLLa on Tue Sep 08, 2009 3:05 pm; edited 1 time in total

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by pahlawan007 on Tue Sep 08, 2009 2:51 pm

apa yang hang taip ni, sepatah aram aku tak paham Rolling Eyes

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by tongkat warent on Tue Sep 08, 2009 3:05 pm

menda la post ko ni bella.. Mad

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by aL_BeLLa on Tue Sep 08, 2009 3:06 pm

pahlawan007 wrote:apa yang hang taip ni, sepatah aram aku tak paham Rolling Eyes

sory la,aku tulis bahase taik skit!!wahkaka..ni aku dh betulkan..

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Tue Sep 08, 2009 4:14 pm

terpinge-pinge jap...

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by et0n on Tue Sep 08, 2009 4:25 pm

Neutral apa masalah dia ni?

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Tue Sep 08, 2009 4:25 pm

ape hang dok merepek nih..x paham la..cm cite dongeng je..

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by cikmie on Tue Sep 08, 2009 9:10 pm

dia nih tak cukup makan sahur td..tuh yg angin gila naik pala..wakakak

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by tongkat warent on Tue Sep 08, 2009 9:27 pm

x pe bella lain kali post topik yg best..satu percubaan yg bagus..kita patut ucapkan tahniah kepada dia sbb join forum..umur baru 13 tu biasa la x tau lg psl forum

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by selendang berduri on Tue Sep 08, 2009 10:33 pm

wakakka 1 pon x pham

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by hafiz_mivec88 on Tue Sep 08, 2009 10:36 pm

kwan2 jgan ler kondem dia,,cian dia nie,,bdak baru belajar berforum tue..wakakakaka

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by pahlawan007 on Wed Sep 09, 2009 12:54 am

pening jap campur biol jap pala otak den baca ni, tapi masih dalam proses utk memahami ni....

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by DJ Mr Syafiq on Thu Sep 10, 2009 9:35 pm

away sat cari meaning yg bella post niy

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: Mimpi mengarut yang menyebabkan nk bagi pemampar!!!

Post by Sponsored content Today at 2:57 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum