Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Purata Lelaki & Wanita Yang Tidak Seimbang Mengakibatkan Krisis

View previous topic View next topic Go down

Purata Lelaki & Wanita Yang Tidak Seimbang Mengakibatkan Krisis

Post by nuwinzaaba on Tue Sep 08, 2009 3:51 pm

Hahahahaha ni isu panas. Kerana ramai lelaki mati merempit, drug addicts n so on maka bilangannya adalah semakin berkurangan berbanding dengan golongan perempuan. Ini telah mengakibatkan krisis yang kritikal. Di bawah ini di sertakan senario yang berlaku:-

1. Berebut lelaki - semakin banyak kejadian berebut lelaki terjadi dari golongan bawahan sehingga lah ke golongan artis dan juga VIP. Semakin ramai yang kawin dan semakin ramai yang cerai berai....

2. Proses mengayat perempuan mengambil masa yg singkat - kerana phobia tidak laku kebanyakan perempuan terlalu mudah menyerah di waktu muda/ remaja mereka sehinggakan apabila mereka sudah dewasa sesalan itu di bawa bersama sehinggakan kehilangan keyakinan untuk bersama atau mencari pasangan hidup.

3. Terlalu mudah jatuh cinta - kerana spesis lelaki yang sihat semakin sedikit maka perempuan sememangnya mudah jatuh cinta. Erm baru dua tiga hari kenal dah jatuh cinta???

Ada lagi ker? cukup la nanti berasap lak site ni... sila2lah tambah. wakakakakaka tingkatkan prestasi dan kurangkan kontroversi. So kepada yang terasa ini bukan hinaan cuma diskusi kerana rase prihatin kepada senario semasa...!!~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: Purata Lelaki & Wanita Yang Tidak Seimbang Mengakibatkan Krisis

Post by pahlawan007 on Tue Sep 08, 2009 4:02 pm

Sokong stamen win tu oleh sebab itu jgn cari orang bujang maka carilah laki orang yang tentu terbukti bebas dari penyakit kelamin yang berbahaya dan bebas drug dan penyakit berjangkit yang lain serta dah tinggalkan aktiviti merempit ni. Ada ke laki orang yang keluar merempit lagi la ni??

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: Purata Lelaki & Wanita Yang Tidak Seimbang Mengakibatkan Krisis

Post by tongkat warent on Tue Sep 08, 2009 4:15 pm

pahlawan007 wrote:Sokong stamen win tu oleh sebab itu jgn cari orang bujang maka carilah laki orang yang tentu terbukti bebas dari penyakit kelamin yang berbahaya dan bebas drug dan penyakit berjangkit yang lain serta dah tinggalkan aktiviti merempit ni. Ada ke laki orang yang keluar merempit lagi la ni??
ramai isteri2 yg marah dengan statement pahlawan ni hehe..

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Purata Lelaki & Wanita Yang Tidak Seimbang Mengakibatkan Krisis

Post by et0n on Tue Sep 08, 2009 4:30 pm

ermm..macam mana nak komen yerk..(hmm)

actually ni ikut individu tu sendiri laaa..

lagi pon kita kena berbalik pada hakiki..ketentuan Qada dan Qadar..Jodoh pertemuan Allah Swt yg tentukan..

Klu dah kata jodohnya dengan suami org...nak salahkan sapa yerk??


et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Purata Lelaki & Wanita Yang Tidak Seimbang Mengakibatkan Krisis

Post by Pelangi on Tue Sep 08, 2009 5:27 pm

et0n wrote:ermm..macam mana nak komen yerk..(hmm)

actually ni ikut individu tu sendiri laaa..

lagi pon kita kena berbalik pada hakiki..ketentuan Qada dan Qadar..Jodoh pertemuan Allah Swt yg tentukan..

Klu dah kata jodohnya dengan suami org...nak salahkan sapa yerk??


pendapat sis pulak hanya insan yang terpilih sajer yang dapat kawen lebih dari 1. POLIGAMI . Tak kan nak lawan QADA dan QADAR.

jika jadual suami seperti biasa pegi keja dan balik keja tak berubah dan tiba pada suatu hari dia berkata "awak dah ade kawan " rasa nyer boleh terima.

tetapi

jika suami angau mengalah kan orang muda (bujang) sms setiap jam, p dating tak balik rumah, lupa tanggunjawab pada anak bini.
macammana nie.pastu kata dah kawen. ENTAH TAK TAU LA NAK CAKAP CAMNER.

Pelangi
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 132
Join date : 03/09/2009
Age : 41
Location : keramat . AU 3

Back to top Go down

Re: Purata Lelaki & Wanita Yang Tidak Seimbang Mengakibatkan Krisis

Post by Sponsored content Today at 2:16 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum