Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


[Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

View previous topic View next topic Go down

[Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by KluangMan on Tue Sep 08, 2009 11:08 pm

Assalamualaikum.

ok first...aku suka main premier league dekat facebook..jadi untuk cepat dapat duit
aku terpaksa bukak 4 acc facebook...masalahnya aku boleh bukak dua jer...

1.IE
2.Firefox

jadi ada sapa2 ada tips n hint cm mana nak bukak 4 acc ???

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by Pijan on Tue Sep 08, 2009 11:10 pm

KluangMan wrote:Assalamualaikum.

ok first...aku suka main premier league dekat facebook..jadi untuk cepat dapat duit
aku terpaksa bukak 4 acc facebook...masalahnya aku boleh bukak dua jer...

1.IE
2.Firefox

jadi ada sapa2 ada tips n hint cm mana nak bukak 4 acc ???

pakai google chrome & opera..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by KluangMan on Tue Sep 08, 2009 11:12 pm

boleh tolong kasi link x bro..pastu cara nak guna dia sama mcm ie ngan firefox kew

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by Pijan on Tue Sep 08, 2009 11:15 pm

KluangMan wrote:boleh tolong kasi link x bro..pastu cara nak guna dia sama mcm ie ngan firefox kew

sama saja...tekan sini OPERA dan sini Chrome

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by KluangMan on Tue Sep 08, 2009 11:17 pm

wokesh..ty ty..yahuu bleh la team bola aku semakin kuat ekekekeke

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by Pijan on Tue Sep 08, 2009 11:19 pm

KluangMan wrote:wokesh..ty ty..yahuu bleh la team bola aku semakin kuat ekekekeke


Tkkan TY kosong ja kut?? Pengeraih mana?

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by KluangMan on Tue Sep 08, 2009 11:40 pm

pengeraih...nanti2 la..raya nie ka wkakakaka

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by KluangMan on Thu Sep 10, 2009 4:22 pm

weyh2..sapa ada cadangan lagi??opera nie x best lew..dia x bleh bkak app facebook jadi hang...

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by far3dz on Thu Sep 10, 2009 4:50 pm

mende tu kne main serentak utk setiap akaun ke..
klu x, utk mozilla firefox ko bukak jela byk2 akaun.
aku pnah bukak lebih dr 100 akaun kt facebook..
reason rahsie.. hehe Twisted Evil

klu kne main serentak, gnekan je seberape byk browser yg bleh.

_________________


far3dz
Admin
Admin

Posts : 116
Join date : 23/08/2009

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by KluangMan on Thu Sep 10, 2009 4:55 pm

far3dz wrote:mende tu kne main serentak utk setiap akaun ke..
klu x, utk mozilla firefox ko bukak jela byk2 akaun.
aku pnah bukak lebih dr 100 akaun kt facebook..
reason rahsie.. hehe

klu kne main serentak, gnekan je seberape byk browser yg bleh.

cuih..hang pc bukak 100 akaun..

haah..aku kena bukak 4 browser ..

1browser = 1 acc....

mozila bleh ka on tab baru pastu login id lai plak??cuih mana bleh...

selain daripada opera ngan google chrome..apa lagi erk..hang taw dak

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by far3dz on Thu Sep 10, 2009 5:00 pm

KluangMan wrote:
far3dz wrote:mende tu kne main serentak utk setiap akaun ke..
klu x, utk mozilla firefox ko bukak jela byk2 akaun.
aku pnah bukak lebih dr 100 akaun kt facebook..
reason rahsie.. hehe

klu kne main serentak, gnekan je seberape byk browser yg bleh.

cuih..hang pc bukak 100 akaun..

haah..aku kena bukak 4 browser ..

1browser = 1 acc....

mozila bleh ka on tab baru pastu login id lai plak??cuih mana bleh...

selain daripada opera ngan google chrome..apa lagi erk..hang taw dak

tu aku tny, main serentak ke tak..
mcm aku takde serentak.. sbb tu bkk byk2 xde hal

far3dz
Admin
Admin

Posts : 116
Join date : 23/08/2009

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by KluangMan on Thu Sep 10, 2009 5:02 pm

far3dz wrote:
KluangMan wrote:
far3dz wrote:mende tu kne main serentak utk setiap akaun ke..
klu x, utk mozilla firefox ko bukak jela byk2 akaun.
aku pnah bukak lebih dr 100 akaun kt facebook..
reason rahsie.. hehe

klu kne main serentak, gnekan je seberape byk browser yg bleh.

cuih..hang pc bukak 100 akaun..

haah..aku kena bukak 4 browser ..

1browser = 1 acc....

mozila bleh ka on tab baru pastu login id lai plak??cuih mana bleh...

selain daripada opera ngan google chrome..apa lagi erk..hang taw dak

tu aku tny, main serentak ke tak..
mcm aku takde serentak.. sbb tu bkk byk2 xde hal

yup2..serentak..sebab aku nak buat cup...kena accept serentak..baru cepat dan
duit pun masyuk...wakakaka

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by far3dz on Thu Sep 10, 2009 5:11 pm

satu cara ko gne la proxy site..
search kt google " bypass proxy website "

far3dz
Admin
Admin

Posts : 116
Join date : 23/08/2009

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by DJ Mr Syafiq on Thu Sep 10, 2009 7:42 pm

kene pkai mcm2 software tenet ar mcm mozila opera enternet explorer n laen2 lg

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by hafiz_mivec88 on Thu Sep 10, 2009 7:47 pm

bukak je dua laptop,,dapat bukak dua,,wakakaka,,jgan mare

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by KluangMan on Fri Sep 11, 2009 4:30 am

spam nampak...fire kot satgie

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by zam@yakut on Fri Sep 11, 2009 5:49 am

KluangMan wrote:weyh2..sapa ada cadangan lagi??opera nie x best lew..dia x bleh bkak app facebook jadi hang...
bleh try Avant

zam@yakut
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 87
Join date : 23/08/2009
Age : 32
Location : Serendah, Selangor

http://true-mp3.blogspot.com

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by Admin on Fri Sep 11, 2009 4:51 pm

avant best gak dulu aku pakai .. sama cam mozila

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by KluangMan on Sun Sep 13, 2009 4:32 am

sapik sapel nie tanduk perut kot..spam jew..cittt

seed n yahut : haaa..avant erk..kasi link lew...bleh download ekekek
( yg latest nyew taw ) hohoho

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by DJ Mr Syafiq on Mon Sep 14, 2009 9:13 pm

avant mcm2 ar kowng niy pasal tenet ak x pro sgt

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by KluangMan on Tue Sep 15, 2009 8:43 pm

avant laju..aku try boleh tahan jugak

KluangMan
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 68
Join date : 07/09/2009
Age : 25
Location : Kedah

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by DJ Mr Syafiq on Tue Sep 15, 2009 9:08 pm

lar klaung x abz2 lg ker topik kaw niyh wkakakak

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: [Soalan] Mcm mana nak bukak facebook lebih dari dua

Post by Sponsored content Today at 11:39 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum