Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Bi Rain ade kembar?

View previous topic View next topic Go down

Bi Rain ade kembar?

Post by aL_BeLLa on Wed Sep 09, 2009 6:07 am

Ok folks!! for this time Bell tulis elok2 sikit bagi U all paham .Cerite yg bell nk tulis ialah...(view la subject tuh).Ok setahu peminat2 artis Korea mana ade pelakon,penyanyi,model dan dancer yg digemari oleh orang ramai ini(Bi Rain)mempunyai kembar.Jikalau beliau mempunyai kembar sudah lame biodata Birain menyatakan si kembarnya,ok let view siapakah pelanduk dua serupa si Bi Rain ini.

Dari kiri (Bi Rain) sebelah (Junho-2Pm)~~

Lelaki yang berada di sebelah Bi Rain tu ialah Junho selaku vokalist bagi kumpulan 2PM.Ape pendapat korg pasal keserupaan mereka ini?Bende ini akan menimbulkan kerumitan untuk membezakan mana satu Bi Rain dan Junho.For Bella bende ni senang sahaje nk bezakan coz bella tau bahagian mane yg membezakan mereka ini.Bagi korg macam mane?? serupa tidak?Bahagian mata,hidung dan bentuk mukalah yang menyebabkan muka mereka menjadi serupa.Oh btw,Bi Rain bukan saja mempunyai seorang yang serupa akan beliau.Ok nk tahu siapa seorang lagi muka serupa akan Bi Rain??



Minhwan-FT.island~~

Inilah Minhwan selaku drummer bagi kumpulan FT.island,die pun mempunyai keserupaan yang sama seperti Junho.Jadi jikalau mereka pergi mana-mana function mesti mereka bertiga mengambil gambar bersama.So bagi korg macam mane?Tahu tak nak bezakan?

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum