Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


(PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

View previous topic View next topic Go down

(PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by aL_BeLLa on Thu Sep 10, 2009 11:16 am

Cerita panas berkenaan salah seorang peserta program realiti Gadis Melayu yang bernama Sharifah Jasmine Soraya Syed A. Jalil Jamalullail, 21 masih lagi menjadi buah mulut ramai orang. Ini termasuk wartawan hiburan tempatan (Diva) yang tampak hairan kenapa Sharifah Jasmine Soraya masih “disimpan” oleh pihak TV9 dalam program Gadis Melayu Musim ke-2. Terdapat lebih lapan keping gambar yang diterima oleh Diva melalui email dan salah satunya gambar panas Jasmine sedang bercium dengan seorang perempuan seksi dan merokok.


Mengikut sumber Diva, Jasmine Soraya tidak akan disingkirkan daripada program Gadis Melayu kerana Gambar Panas tersebut adalah kesilapan masa lalunya dan dia tidak akan singkirkan kerana itu kisah silam.

Namun ada yang menafikan itu adalah gambar-gambar panas Sharifah Jasmine Soraya
itu adalah gambar silamnya memandangkan ada gambar berkenaan diambil pada bulan jun 2009 (lihat tarikh pada salah satu gambar panas dibawah).



Ada juga yang mempertikaikan kredibiliti Stesyen televisyen TV9 dalam menyalurkan program berunsur keagamaan menyiarkan program Gadis Melayu yang lebih bersifat Urban, bukan sifat-sifat ketimuran yang sepatutnya di pertontonkan.

Buktinya ialah apabila episod pertama Gadis Melayu Musim ke-2 memaparkan Gadis-gadis Melayu ini berpakaian basah sewaktu melakukan aktiviti lasak disalah sebuah lokasi air terjun. Adakah sesi aktiviti didalam sungai/air terjun ini sesuai bagi menonjolkan sifat Gadis Melayu sejati? Adakah seronok melihat gadis-gadis ini ketakutan ketika membuat wet-upceiling, body rafting & water rafting sampai ada yang berdepan dengan risiko lemas?

Mungkin ada yang berpendapat program seperti ini lebih sesuai dipertontonkan di saluran TV3 berbanding TV9 ataupun tukar tajuk daripada rancangan Gadis Melayu kepada Gadis Urban!

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by Mr.Puaka on Thu Sep 10, 2009 11:25 am

Haha, gadis melayu apa macam ni? rancangan gadis melayu versi ke-2 ini dh mengarut, melayu apanya pakaian seksi2 lain macam aje..

Dari hidupkan rancangan gadis melayu baik hidupkan balik rancangan AKADEMI QURAN dulu-dulu tu.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Thu Sep 10, 2009 11:30 am

ni bukan gadis melayu tapi gadis lesbian.wakakakakka
betol2 merosakn name gadis melayu...

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by aL_BeLLa on Thu Sep 10, 2009 11:31 am

Mr.Puaka wrote:Haha, gadis melayu apa macam ni? rancangan gadis melayu versi ke-2 ini dh mengarut, melayu apanya pakaian seksi2 lain macam aje..

Dari hidupkan rancangan gadis melayu baik hidupkan balik rancangan AKADEMI QURAN dulu-dulu tu.

yeahh!!!saya sokong pendapat encik pokerface ni!!! pe kes la gadis melayu nih??baik wt rancangan Akademi Quran je

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by cahaya on Thu Sep 10, 2009 11:34 am

Benggang tul la prgm gadis melayu k 2 ni...best lagi tahun lalu y mmaparkn keagamaan n ksopanan.hairan tul dgn tv9 knp masih simpn insan y telah mcemarkn imej rncgn gadis melayu

cahaya
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 85
Join date : 02/09/2009
Age : 27
Location : BAVERLY HILLS

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by aL_BeLLa on Thu Sep 10, 2009 11:37 am

cahaya wrote:Benggang tul la prgm gadis melayu k 2 ni...best lagi tahun lalu y mmaparkn keagamaan n ksopanan.hairan tul dgn tv9 knp masih simpn insan y telah mcemarkn imej rncgn gadis melayu

tapikan cahaya,kalu si die ni dh tobat xkan la kite nk halau lak.urm,kite tgk dlu lps abis rancangan tu die still mcm tu ke or x...

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by DJ Mr Syafiq on Thu Sep 10, 2009 11:58 am

btol poke bek wat rancangan akademi al quran

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by Admin on Thu Sep 10, 2009 12:00 pm

aku tunggu bila tv2 kat mesai ni nak wat program realiti pembentukan akhlak remaja.. calon2mya dah bersepah2 skang ni...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by cahaya on Thu Sep 10, 2009 12:21 pm

aL_BeLLa wrote:
cahaya wrote:Benggang tul la prgm gadis melayu k 2 ni...best lagi tahun lalu y mmaparkn keagamaan n ksopanan.hairan tul dgn tv9 knp masih simpn insan y telah mcemarkn imej rncgn gadis melayu

tapikan cahaya,kalu si die ni dh tobat xkan la kite nk halau lak.urm,kite tgk dlu lps abis rancangan tu die still mcm tu ke or x...


myb kot..yeah kdg2 mulut kta lain tp zahirnya lain lg.tp klu btl harap2 lerr taubat 2 sungguh2.yeah pmikiran msyrkt skrg susah nk trma bnda hot cmn ni

cahaya
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 85
Join date : 02/09/2009
Age : 27
Location : BAVERLY HILLS

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by ScOrPiO GuRlZzzz on Thu Sep 10, 2009 3:03 pm

mcm ni ke gadis melayu..aiyaaa...
kn byk lg gadis kt luar sane yg layak masuk dlm rancangan ni..
gambar no 2 tu kn gambar tahun ni...
baru lg kn...

ScOrPiO GuRlZzzz
Manager
Manager

Posts : 628
Join date : 25/08/2009
Age : 28
Location : Selangor

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by et0n on Thu Sep 10, 2009 3:30 pm

rasanye bukan dia sorng jek problem..
ada lagi 2 3 org lagi peserta gadis melayu yg sosial giler tapi masih kekal dlm rancangan itu..

eton: susah nak cari gadis melayu yg asli skrng ni!

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Thu Sep 10, 2009 3:36 pm

cari gadis melayu kat kg2 pon lom tentu jumpe...

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by jacksperow on Thu Sep 10, 2009 6:40 pm

hahahhaahaha betul tu ikin....nak cari gadis susah,kalau betina tu ramai...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: (PANAS)Sharifah Jasmine Soraya Gadis Melayu Terselamat?

Post by Sponsored content Today at 12:35 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum