Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

View previous topic View next topic Go down

KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by jacksperow on Fri Sep 11, 2009 1:05 pm

ASSALAMUALAIKUM W.B.T.
aku rasa patut kurangkan skit isu politik ni..sebab bukan semua minat
berpolitik ni...kebanyakan dalam ni bawah umo...so diaorg bosan ngan isu2
politik ni...kalau cam aku lain lah...aku takdehal topic ape2 pun...ni just tuk tarik lebih
makhluk2 mari berporum...ni on9 porum terus lihat isu2 politik...kadang2 naik jemu
gak...

just cadangan...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by Pijan on Fri Sep 11, 2009 1:06 pm

Apsal tak suruh tutup jer ruangan politik tu??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by jacksperow on Fri Sep 11, 2009 1:08 pm

Pijan wrote:Apsal tak suruh tutup jer ruangan politik tu??
wakakakkaka...takleh gak tutup...
ala aku suh kurangkan skit ja...
lgpun ni cadangan aku ja...
wakakakakakakakaka....

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by HUGOBOYZ_2 on Fri Sep 11, 2009 8:22 pm

xda masaah la (D) teruskan ja la... jgn ada yg tersalah taip dah la... hehe takut gak orang2 yg x sepatutnya membaca koment korang... hehehe

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by krew4eva on Sat Sep 12, 2009 3:38 am

jacksperow wrote:ASSALAMUALAIKUM W.B.T.
aku rasa patut kurangkan skit isu politik ni..sebab bukan semua minat
berpolitik ni...kebanyakan dalam ni bawah umo...so diaorg bosan ngan isu2
kalo bsan xyah la usha section politics, section len bnyk ag, Rolling Eyes
aq bwah umo tp aq minat politik mcm mane tuh? cheers


Last edited by krew4eva on Sat Sep 12, 2009 4:01 am; edited 1 time in total

krew4eva
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 58
Join date : 06/09/2009

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by Mr.Puaka on Sat Sep 12, 2009 3:53 am

Apesal tk tutup aje abis cerita, jangan ingat ideologi politik berbeza kami kt sini tidak boleh berkawan.

Pikir rasional lah sikit, jangan ingat saya dgn saudara pijan mempunyai ideologi politik berbeza kami saling menghentam satu sama lain.

Tapi kalau majoriti tak suka, usulkan kpd admin.. saya hanya mengikut majoriti!

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 7:50 am

Mr.Puaka wrote:Apesal tk tutup aje abis cerita, jangan ingat ideologi politik berbeza kami kt sini tidak boleh berkawan.

Pikir rasional lah sikit, jangan ingat saya dgn saudara pijan mempunyai ideologi politik berbeza kami saling menghentam satu sama lain.

Tapi kalau majoriti tak suka, usulkan kpd admin.. saya hanya mengikut majoriti!
disebabkan ngan komen anda ni.anda meminta saya masuk berporum ke yb?
ala ikut korang la...aku bg cadangan je...bukan nak berbalah ngan korang pun...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by Mr.Puaka on Sat Sep 12, 2009 7:56 am

jacksperow wrote:
Mr.Puaka wrote:Apesal tk tutup aje abis cerita, jangan ingat ideologi politik berbeza kami kt sini tidak boleh berkawan.

Pikir rasional lah sikit, jangan ingat saya dgn saudara pijan mempunyai ideologi politik berbeza kami saling menghentam satu sama lain.

Tapi kalau majoriti tak suka, usulkan kpd admin.. saya hanya mengikut majoriti!
disebabkan ngan komen anda ni.anda meminta saya masuk berporum ke yb?
ala ikut korang la...aku bg cadangan je...bukan nak berbalah ngan korang pun...

Takde kaitan dgn komen pun, aku suruh ko masuk saje je.. psl tadi aku sorang2..boring siutt..

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by pahlawan007 on Sat Sep 12, 2009 8:08 am

Mr.Puaka wrote:
jacksperow wrote:
Mr.Puaka wrote:Apesal tk tutup aje abis cerita, jangan ingat ideologi politik berbeza kami kt sini tidak boleh berkawan.

Pikir rasional lah sikit, jangan ingat saya dgn saudara pijan mempunyai ideologi politik berbeza kami saling menghentam satu sama lain.

Tapi kalau majoriti tak suka, usulkan kpd admin.. saya hanya mengikut majoriti!
disebabkan ngan komen anda ni.anda meminta saya masuk berporum ke yb?
ala ikut korang la...aku bg cadangan je...bukan nak berbalah ngan korang pun...

Takde kaitan dgn komen pun, aku suruh ko masuk saje je.. psl tadi aku sorang2..boring siutt..

habis kalau masuk ramai2 kat forum ni boleh hilang boring ke??

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by Mr.Puaka on Sat Sep 12, 2009 8:12 am

pahlawan007 wrote:
Mr.Puaka wrote:
jacksperow wrote:
Mr.Puaka wrote:Apesal tk tutup aje abis cerita, jangan ingat ideologi politik berbeza kami kt sini tidak boleh berkawan.

Pikir rasional lah sikit, jangan ingat saya dgn saudara pijan mempunyai ideologi politik berbeza kami saling menghentam satu sama lain.

Tapi kalau majoriti tak suka, usulkan kpd admin.. saya hanya mengikut majoriti!
disebabkan ngan komen anda ni.anda meminta saya masuk berporum ke yb?
ala ikut korang la...aku bg cadangan je...bukan nak berbalah ngan korang pun...

Takde kaitan dgn komen pun, aku suruh ko masuk saje je.. psl tadi aku sorang2..boring siutt..

habis kalau masuk ramai2 kat forum ni boleh hilang boring ke??

Ramai-ramai tk best sgt.. mengarut aje nnt.. sibuk la abe ni.. ada masa ke tu pi belek2 ruangan politik tu.. ekekekeke

_________________
Pesan Nenek........ Mencari yang hilang adalah lebih baik kerana seseorang itu sudah mula insaf. Mencari yang tiada adalah satu perbuatan yang sia sia. Oleh Itu adalah lebih baik mencari yang hilang berbanding mencari yang tiada.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by pahlawan007 on Sat Sep 12, 2009 8:16 am

kawe tak berminat politik sebab masa keje army dulu selama 15 tahun tak pernah sekalipon pernah mengundi .....kemana pergi kertas undi tu pun kawe tak tahu

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by hafiz_mivec88 on Sat Sep 12, 2009 11:25 pm

politik nie aku rase ok la,,tp klu bley kte x yah menghentam satu sama lain..itu lebih baik,,klu aku silap maaf la ye,,juz cadangan je

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by jacksperow on Wed Sep 16, 2009 7:45 pm

hafiz_mivec88 wrote:politik nie aku rase ok la,,tp klu bley kte x yah menghentam satu sama lain..itu lebih baik,,klu aku silap maaf la ye,,juz cadangan je
budak bawah umor jangan mnyampuk bila org tua besembang...sembang ke?
kira berchating..

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by jacksperow on Wed Sep 16, 2009 7:46 pm

Mr.Puaka wrote:
pahlawan007 wrote:
Mr.Puaka wrote:
jacksperow wrote:
Mr.Puaka wrote:Apesal tk tutup aje abis cerita, jangan ingat ideologi politik berbeza kami kt sini tidak boleh berkawan.

Pikir rasional lah sikit, jangan ingat saya dgn saudara pijan mempunyai ideologi politik berbeza kami saling menghentam satu sama lain.

Tapi kalau majoriti tak suka, usulkan kpd admin.. saya hanya mengikut majoriti!
disebabkan ngan komen anda ni.anda meminta saya masuk berporum ke yb?
ala ikut korang la...aku bg cadangan je...bukan nak berbalah ngan korang pun...

Takde kaitan dgn komen pun, aku suruh ko masuk saje je.. psl tadi aku sorang2..boring siutt..

habis kalau masuk ramai2 kat forum ni boleh hilang boring ke??

Ramai-ramai tk best sgt.. mengarut aje nnt.. sibuk la abe ni.. ada masa ke tu pi belek2 ruangan politik tu.. ekekekeke
dia ni ingat aku masuk berporum dia ilang boring...wakakakakakka
gay kot yb ni....

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: KURANGKAN TOPIC BERKAITAN POLITIK

Post by Sponsored content Today at 11:38 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum