Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Takde ke nak wat gathering buka puasa

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by jahat on Tue Sep 01, 2009 1:04 pm

wakakkakak
wa taw bro
lu punya sepesel edesen punya


_________________
--++ nEvEr juDgE JaHaT!!!++--- SICK OF LIFE!!!

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by cikmie on Tue Sep 01, 2009 2:38 pm

Pijan wrote:
jahat wrote:tapi ak mcm tak kompiden jer bape ramai yg na join gath neh
depa neh kadang2 ckp ja lebih last2 tak mai langsung
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Wa gathering tak leh lebih dari 4 org bro ( mcm biase la,tkkan lu tatau wa kut)...lebih kalau kene apply permit polis...

takpe pasal repot nih puae ada leh handle smua nih...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 5:31 pm

tishirt x setel lagik dah plan gath...cepat tol...alang2 nak wat gath better ujung tahun la...rasenye sume free time tuh....mybe rmai akan join tapi plan secara terperince la...rase cm annual dinner la plak lol!

selendang berduri
Manager
Manager

Posts : 610
Join date : 31/08/2009
Age : 29
Location : JaLaN iPoH,Kl

http://nszantiquezone.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Pijan on Tue Sep 01, 2009 5:39 pm

selendang berduri wrote:tishirt x setel lagik dah plan gath...cepat tol...alang2 nak wat gath better ujung tahun la...rasenye sume free time tuh....mybe rmai akan join tapi plan secara terperince la...rase cm annual dinner la plak lol!

Aku cadangkan buat gathering time kenduri ko ngan amy hujung tahun nih je la senang..

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 5:43 pm

bile la plak ckap nak kawen ujung tahun neh?...kebluran la skang neh bro....kami kawen tahun 2080...jemput la dtg ye rendeer

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Pijan on Tue Sep 01, 2009 5:47 pm

selendang berduri wrote:bile la plak ckap nak kawen ujung tahun neh?...kebluran la skang neh bro....kami kawen tahun 2080...jemput la dtg ye rendeer

Bulan posa ni bulan afdal..elak dari berkata2 perkara yang sia sia...buat kata termakbul la apa yg hang taip tahun 2080 tuh..camna??

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by selendang berduri on Tue Sep 01, 2009 6:01 pm

jodh xtau bor...lau tuhan dah maktubkan kami kawen 2080 kami trime bro

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by tongkat warent on Sat Sep 05, 2009 10:13 pm

bagus jugak nak adakan ghatering puasa ni...dapat jugak mengenali dan merapatkan silaturrahim antara chaters...

tongkat warent
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 259
Join date : 05/09/2009
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Admin on Sun Sep 06, 2009 1:15 am

macam takde je gathering pose ni..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by selendang berduri on Sun Sep 06, 2009 1:54 am

Admin wrote:macam takde je gathering pose ni..
aritu dengar kate trex na wat gat...tapi xtau cite skang ape jadik....

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by DJ Mr Syafiq on Thu Sep 10, 2009 11:42 am

wat jer kat lam rumah gath gak kn ng kluarge hahahha

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by aL_BeLLa on Thu Sep 10, 2009 11:45 am

jom arr wt gath kat Hotel Concored hehe... 3 ari bulan10 nk x??byr RM 50 je hehe Twisted Evil

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by pahlawan007 on Thu Sep 10, 2009 11:52 am

nak wut gath tu bole tapi masalahnya ada kat perlis, ada kat johor dan ada kat singapore.. apa kata kita wut gath ni kat BaLi... nak?

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Mr.Puaka on Thu Sep 10, 2009 11:53 am

Gath ape oii raya lagi 10 hari dh.. nak gathering bukak pose tahun depan kita buat ok.. insyaALLAH.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by aL_BeLLa on Thu Sep 10, 2009 12:02 pm

pahlawan007 wrote:nak wut gath tu bole tapi masalahnya ada kat perlis, ada kat johor dan ada kat singapore.. apa kata kita wut gath ni kat BaLi... nak?

Bali??byk duit hang,meh arr support kitorg yg xseberabe nih!!wahkaka

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by pahlawan007 on Thu Sep 10, 2009 12:08 pm

aL_BeLLa wrote:
pahlawan007 wrote:nak wut gath tu bole tapi masalahnya ada kat perlis, ada kat johor dan ada kat singapore.. apa kata kita wut gath ni kat BaLi... nak?

Bali??byk duit hang,meh arr support kitorg yg xseberabe nih!!wahkaka

Abis tu nak sgt wut gath bebuka pose...jom abe belanja tapi ladys only la

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by aL_BeLLa on Thu Sep 10, 2009 12:13 pm

pahlawan007 wrote:
aL_BeLLa wrote:
pahlawan007 wrote:nak wut gath tu bole tapi masalahnya ada kat perlis, ada kat johor dan ada kat singapore.. apa kata kita wut gath ni kat BaLi... nak?

Bali??byk duit hang,meh arr support kitorg yg xseberabe nih!!wahkaka

Abis tu nak sgt wut gath bebuka pose...jom abe belanja tapi ladys only la

no hal abe,aslkan de org belanje!!

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by pahlawan007 on Thu Sep 10, 2009 12:30 pm

aL_BeLLa wrote:
pahlawan007 wrote:
aL_BeLLa wrote:
pahlawan007 wrote:nak wut gath tu bole tapi masalahnya ada kat perlis, ada kat johor dan ada kat singapore.. apa kata kita wut gath ni kat BaLi... nak?

Bali??byk duit hang,meh arr support kitorg yg xseberabe nih!!wahkaka

Abis tu nak sgt wut gath bebuka pose...jom abe belanja tapi ladys only la

no hal abe,aslkan de org belanje!!

ok, kasi nama penuh, no telepon, alamat, no kpt dan menu untuk berbuka
send kat email abe

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by DJ Mr Syafiq on Thu Sep 10, 2009 8:04 pm

ahahah ader owng banje ej saport baek jgn mkn kat tepi jalan suda wawaa

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by selendang berduri on Thu Sep 10, 2009 10:21 pm

buat gath sempena raye la...lgipon ade yg cdngkan neh....admin amcam?

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by hafiz_mivec88 on Thu Sep 10, 2009 10:36 pm

buat open house

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by selendang berduri on Thu Sep 10, 2009 10:42 pm

rmai gak ckap nak wat open house tpi lokasi kat mne

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by hafiz_mivec88 on Thu Sep 10, 2009 10:45 pm

lokasi eh kne tanya tuan tanah

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by selendang berduri on Thu Sep 10, 2009 11:01 pm

hehehe tahu...kui9...sebb x lame lagi raye...cikmie dok suh wat gath raye pula

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by hafiz_mivec88 on Thu Sep 10, 2009 11:12 pm

hrap2 dekat la,,klu jauh adoi ai,, xpek nak join

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Sponsored content Today at 10:21 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum