Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Takde ke nak wat gathering buka puasa

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by lDJlMagicianlOby on Wed Aug 26, 2009 12:37 pm

plak.......pelik ker suchy ???wakakakak...jgn majuk batal pose nanti.... bounce bounce cheers

lDJlMagicianlOby
Moderator
Moderator

Posts : 167
Join date : 23/08/2009
Age : 28
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by hanabyozora on Wed Aug 26, 2009 12:37 pm

HUGOBOYZ_2 wrote:korang nie.. jgn la pakai spek mata.. jgn menaip guna jari kaki.. dan melihat guna tapak kaki.. guna panca indra mata.. hahaha.. tuh kat atas sekali dia ada taip bahasa arab/ayat jawi... aku pun x biasa dgr orang sebut kat aku... mmg dia ustazah la.. pandai dia dgn ayat2 gini~~


hahaha...kantoi dah kebiasaan buruk ko hell....cis....

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by hanabyozora on Wed Aug 26, 2009 12:39 pm

lDJlMagicianlOby wrote:plak.......pelik ker suchy ???wakakakak...jgn majuk batal pose nanti.... bounce bounce cheers


batal ape nye...memang x pose pown...huhuhu...terlepas plak...bape ribu orng dah nk basa ayat suchy nie...cm mne nk paddam yer...sape2 gtau la.....huhuhu..... pale pale pale

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by lDJlMagicianlOby on Wed Aug 26, 2009 12:40 pm

tah la..tak tau la plak..sila taya bro seed.

lDJlMagicianlOby
Moderator
Moderator

Posts : 167
Join date : 23/08/2009
Age : 28
Location : kuala lumpur

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by hanabyozora on Wed Aug 26, 2009 12:44 pm

adeiii....ya la ya la...harap encik seeder membaca luahan hati suchy neyh...huhuhu....berharap la sgt....

hanabyozora
Budak U
Budak U

Posts : 163
Join date : 25/08/2009
Age : 26
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by et0n on Wed Aug 26, 2009 4:27 pm

wahh...nak buat gathering mmg susahkan...semau jauh2..

lepas ni klu ada gathering kena buat tgh2...means buat kat melaka atau PD...so JB kena naik...KL kena turun k...baru adilkan...

alaa lagi pon ramai bdk2 kl bujang2...takkan x de bajet kot...hehehheee... I love you

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Pijan on Wed Aug 26, 2009 4:46 pm

et0n wrote:wahh...nak buat gathering mmg susahkan...semau jauh2..

lepas ni klu ada gathering kena buat tgh2...means buat kat melaka atau PD...so JB kena naik...KL kena turun k...baru adilkan...

alaa lagi pon ramai bdk2 kl bujang2...takkan x de bajet kot...hehehheee... I love you

Buat kat Perlis pun ok...semua naik kecuali Cik Mie sahaja

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by et0n on Wed Aug 26, 2009 11:51 pm

Pijan wrote:
et0n wrote:wahh...nak buat gathering mmg susahkan...semau jauh2..

lepas ni klu ada gathering kena buat tgh2...means buat kat melaka atau PD...so JB kena naik...KL kena turun k...baru adilkan...

alaa lagi pon ramai bdk2 kl bujang2...takkan x de bajet kot...hehehheee... I love you

Buat kat Perlis pun ok...semua naik kecuali Cik Mie sahaja

wahh..ni lagi best bro...eton nak sggt gi sana ni...leh aarr ko bwk baby kecik n baby beso ko bro...bila lagi nak kenal2 kan... I love you

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by bump iq on Wed Aug 26, 2009 11:54 pm

berbalik kepada topik asl...
susa nk wat gath ni bab ramai dak2 bwh umo...
kalo gath pon geng2 korg pon...
g paso malam pon leh jumpe
keekeke

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by et0n on Thu Aug 27, 2009 12:04 am

bump iq wrote:berbalik kepada topik asl...
susa nk wat gath ni bab ramai dak2 bwh umo...
kalo gath pon geng2 korg pon...
g paso malam pon leh jumpe
keekeke

org kalu saiko jwp forum mmg cam ni
taep x guna otak...

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by bump iq on Thu Aug 27, 2009 12:15 am

xsangka la da tau piyed tu nk masuk gak forum

kakakakkaa

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by ayie slumber on Sun Aug 30, 2009 11:50 pm

ehehe bump... berat mu neh... taip pakai jari la bump. jangan pakai otak.... What a Face

ayie slumber
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 81
Join date : 25/08/2009
Age : 29
Location : TERENGGANU DARUL IMAN

http://tremorshark.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by bump iq on Sun Aug 30, 2009 11:56 pm

tah...ade ke taip gune otak???
gune jari la baru btol

bump iq
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 277
Join date : 24/08/2009

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Mr.Puaka on Mon Aug 31, 2009 12:07 am

bump iq wrote:tah...ade ke taip gune otak???
gune jari la baru btol

anda selalu terpesong dari setiap artikel.. biar sy tekankan TOPIC ARTIKEL NI "TAKDE KE BUAT GATH ATAU MAJLIS BUKAK PUASA"

Jadi sy amat berharap agar saudara berdua tidak terpesong. perbincangan sepatutnya lebih terjurus kpd Majlis bukak puasa bukan taip guna otak, jari atau kaki.

Puaka: Taip guna jari tp guna otak sblm menaip. Cool

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by nuwinzaaba on Mon Aug 31, 2009 1:39 am

BbuKa pUasa berSama???ideA yG bagUs...cukOp tiPtOp!taPi kLu dh NAWAITU berPuak2 bek xpyH...naMa jeR GATH tapi dtG maKan jE...beK mkN dpN tV kaT umah sendriK lagiK bagOs...haahahaHHa!sLh taiP minTak ampOn yeR bapaK2 ibU2...menaiP guna JARI mlalui kebOd neH!(FAKTA)mueKEkekekKe.sO...jGn maWaH saYer maWah jaRi sayEr..hiks!SELAMAT BERAMAL!!~~

nuwinzaaba
Manager
Manager

Posts : 554
Join date : 25/08/2009
Age : 86
Location : Bangi, Selangor, Malaysia

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by et0n on Mon Aug 31, 2009 2:04 am

ada puak2 ehh..
puak kurdis ngan puak apa...hehehehhee
mcm2 laa kan

et0n
Moderator
Moderator

Posts : 476
Join date : 24/08/2009
Age : 36
Location : Wilayah Iskandar, Johor Bahru

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Mr.Puaka on Mon Aug 31, 2009 2:40 am

sebut psl gath ni.. aku byk organize gath masa chat kt IRC dulu.. tp perancangan kena awal.. korang patut bincang benda ni 2 minggu sebelum puasa then tetapkan tarikh yg cun utk memudahkan semua turun.. ni tk masuk pose baru nak bincang.. esk2 lusa dh nak raya.. sempat ke? Razz

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Admin on Mon Aug 31, 2009 9:43 am

aku rasa budak kl jek yg leh wat ni.. aku kat selatan ni konpem tak dpt turun..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by cikmie on Mon Aug 31, 2009 10:41 am

seed..aku utara pon sangup turun..tapi aku paham ko ada tanggunjawab..aku lak lain..hehehe..tapi aku nak join pun rasa kerdil plak...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by reex on Tue Sep 01, 2009 1:34 am

hmm aku rase dah terlambat untuk itu..ape kate kalaw kite bwat gath ujung tahun je? skang kite bincang untuk itu aku rase kalaw komuniti kampung ni 2 mingu x cukup la puake..tgk la contest aku still ade yang x taw lagi 2...so aku rase kite kene sebarkan awal lagi kot...so ape kate seed?

reex
Budak U
Budak U

Posts : 164
Join date : 24/08/2009
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by HUGOBOYZ_2 on Tue Sep 01, 2009 1:43 am

ok gak tuh reex.. maybe kita aim utk buat komuniti n tshirt dulu.. akhir tahun baru buat gath...... slow2 la ek.. mana bole kita buat semua sekali gus.. yg buka puasa nie bole.. tp kecil2an sajalah!~~

HUGOBOYZ_2
Manager
Manager

Posts : 580
Join date : 22/08/2009
Age : 28
Location : Penang

http://cacat.com/xat.com/kampung

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 01, 2009 8:49 am

cikmie wrote:seed..aku utara pon sangup turun..tapi aku paham ko ada tanggunjawab..aku lak lain..hehehe..tapi aku nak join pun rasa kerdil plak...

kerdil? apakah istilah kerdil yg cikmie maksudkan.. adakah diri cikmie kerdil? ahahaha sy rasa tidak.. ehh korang kalo betul2 nak buat organize betul2.. benda ni perancangan kena rapi.. baru gath korang tip top.. mengambil contoh rekod aku organize gath.. setiap pelusuk negeri turun..tp itu zaman aku layan irc la... tp dulu aku tkde komitmen.. skrg aku tk pasti bleh join atau tidak setiap majlis yg korang anjurkan.. apa2 pun aku sapot.! Cool

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Admin on Tue Sep 01, 2009 12:44 pm

HUGOBOYZ_2 wrote:ok gak tuh reex.. maybe kita aim utk buat komuniti n tshirt dulu.. akhir tahun baru buat gath...... slow2 la ek.. mana bole kita buat semua sekali gus.. yg buka puasa nie bole.. tp kecil2an sajalah!~~

betullah hugo ... necxt time kena plan betul2 sebelum satu2 project nak lunch.. baru senang nak manage..

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by jahat on Tue Sep 01, 2009 12:48 pm

tapi ak mcm tak kompiden jer bape ramai yg na join gath neh
depa neh kadang2 ckp ja lebih last2 tak mai langsung
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

jahat
Moderator
Moderator

Posts : 638
Join date : 21/08/2009
Age : 31
Location : gombak - kl

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Pijan on Tue Sep 01, 2009 12:53 pm

jahat wrote:tapi ak mcm tak kompiden jer bape ramai yg na join gath neh
depa neh kadang2 ckp ja lebih last2 tak mai langsung
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Wa gathering tak leh lebih dari 4 org bro ( mcm biase la,tkkan lu tatau wa kut)...lebih kalau kene apply permit polis...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: Takde ke nak wat gathering buka puasa

Post by Sponsored content Today at 7:55 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum