Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

View previous topic View next topic Go down

Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by Mr.Puaka on Sat Sep 12, 2009 7:33 am

Kepala pemuda berbentuk ganjil


NINA bersama anaknya, Gator yang memiliki bentuk kepala ganjil.



QUEEN - Sekumpulan doktor di Britain terpaksa membuang separuh tengkorak seorang lelaki, Steve Gator selepas dia diserang oleh dua lelaki, lapor sebuah akhbar semalam.

Gator, 26, yang bekerja sebagai pemandu kren sedang dalam perjalanan pulang dari kilang tempat dia bekerja pada 15 Januari lalu apabila dua remaja menjerit kata-kata kesat terhadap seorang sepupunya.

Berang dengan perbuatan itu, Gator cuba berdepan dengan mereka tetapi dia ditumbuk dengan kuat menyebabkan kepalanya cedera teruk akibat terhantuk pada simen bahu jalan.

Dia kemudian pergi ke sebuah hospital dekat sini untuk mendapatkan rawatan.
Doktor-doktor terpaksa membuang bahagian hadapan tengkorak pekerja kilang itu selepas otaknya membengkak.

Pihak hospital turut memberitahu ibunya, Nina bahawa peluang anaknya untuk terus hidup amat tipis tetapi Gator selamat selepas koma selama dua minggu.

"Dahulu, dia gemar berdikari. Kini Gator tidak boleh bekerja. Cuma terdapat kulit kepala yang melindungi otaknya. Kami masih menanti plat tengkorak baru untuk anak saya," kata Nina.

Wanita itu lebih kecewa apabila mengetahui pihak pendakwa raya telah menggugurkan pendakwaan terhadap dua samseng remaja yang menyerang anaknya kerana kekurangan bukti. - Agensi

Puaka: Terdapat kulit aje utk melindungi kepala dia.. kesian

_________________
Pesan Nenek........ Mencari yang hilang adalah lebih baik kerana seseorang itu sudah mula insaf. Mencari yang tiada adalah satu perbuatan yang sia sia. Oleh Itu adalah lebih baik mencari yang hilang berbanding mencari yang tiada.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 7:39 am

ni semua terjadi adalah atas kuasa allah...
so kita pikir2 la...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by Mr.Puaka on Sat Sep 12, 2009 8:07 am

Betullah tu, kita yang masih memiliki kepala yang normal ni, jaga la baik-baik..

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by sherah_koala91 on Sat Sep 12, 2009 11:20 am

kpale die unik lar.. mcm gtu jek.. tp bahye.. kne hati2.. tkt..

sherah_koala91
Budak U
Budak U

Posts : 208
Join date : 11/09/2009
Age : 25
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 11:24 am

Mr.Puaka wrote:Betullah tu, kita yang masih memiliki kepala yang normal ni, jaga la baik-baik..
kepala anda normal ke yb???
tengok cam something wrong je..
wakakakakakakakaka,,,

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Sat Sep 12, 2009 11:36 am

kalau terhantuk mcm ape yg jadi kat otak die..sian2

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 11:38 am

!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:kalau terhantuk mcm ape yg jadi kat otak die..sian2
suh dia pakai helmet 24hours..komfem tak terantuk...awas pakailah topi keledar keselamatan...
iklan moto tu...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by Mr.Puaka on Sun Sep 13, 2009 3:55 am

jacksperow wrote:
!k!n@Pr!s0N BrEak wrote:kalau terhantuk mcm ape yg jadi kat otak die..sian2
suh dia pakai helmet 24hours..komfem tak terantuk...awas pakailah topi keledar keselamatan...
iklan moto tu...

Mcm mana nak pakai helmet, kat kepala dia pun ada kulit aje.. helmet tu kan berat..

_________________
Pesan Nenek........ Mencari yang hilang adalah lebih baik kerana seseorang itu sudah mula insaf. Mencari yang tiada adalah satu perbuatan yang sia sia. Oleh Itu adalah lebih baik mencari yang hilang berbanding mencari yang tiada.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by DJ Mr Syafiq on Wed Sep 30, 2009 9:07 pm

jge kapala niy jgn isi bende bukan2

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by sherah_koala91 on Wed Sep 30, 2009 11:58 pm

DJ Mr Syafiq wrote:jge kapala niy jgn isi bende bukan2

tahu pun jgn isi bukan2.. laen kali x mo pk bukan2.. cube pk nk wat mcm mne matematik biar luls.. haha..

ape lar sapik ni.. so kesimpulan nye.. jge otak kte baek2.. kpale uh penting..

sherah_koala91
Budak U
Budak U

Posts : 208
Join date : 11/09/2009
Age : 25
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by aL_BeLLa on Wed Oct 07, 2009 4:28 pm

kuase Tuhan!!

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by DJ Mr Syafiq on Wed Oct 07, 2009 8:39 pm

kapala bukan kelape (d)

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: Kepala Pemuda Berbentuk Ganjil

Post by Sponsored content Today at 7:54 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum