Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

View previous topic View next topic Go down

3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by pahlawan007 on Sat Sep 12, 2009 8:35 am

Ketahuilah wahai umat Islam (bagi yang tidak tahu) ada 3 perkara di dunia ini yang dipandang secara tidak sengaja boleh dapat pahala..

Kalau tahu cuba bagitahu....???


ABE SAJE NAK TEST PENGETAHUAN AGAMA KOWANG JER...

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by aL_BeLLa on Mon Sep 14, 2009 7:56 pm

cehhh!!
kawe ingat gapo la td
adesss!!

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by DJ Mr Syafiq on Mon Sep 14, 2009 9:19 pm

cesss sungguh bergitu kejam mu abe wakakak

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by hafiz_mivec88 on Mon Sep 14, 2009 9:56 pm

aku ingat nak bg tau 3 perkara tu td..rupa2 nye dia tnye lik..adesssssssssss

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by lindangokngek on Mon Sep 14, 2009 10:16 pm

hampess nya..

baru ingat nak buat pahala...

lindangokngek
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 39
Join date : 02/09/2009
Age : 26
Location : alor setar,kedah

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by nakal on Mon Sep 14, 2009 10:24 pm

1. Ibubapa 2.kaabah 3.laut(ciptaan Allah)

nakal
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 79
Join date : 27/08/2009

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by aL_BeLLa on Mon Sep 14, 2009 11:49 pm

hafiz_mivec88 wrote:aku ingat nak bg tau 3 perkara tu td..rupa2 nye dia tnye lik..adesssssssssss

cam la hang xkenai die ni cam ne!!
sengol!!

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by Admin on Tue Sep 15, 2009 12:11 am

nakal wrote:1. Ibubapa 2.kaabah 3.laut(ciptaan Allah)

aku ada pernah baca.. memang tul apa yg nakal kasi tau nie

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by aL_BeLLa on Tue Sep 15, 2009 12:14 am

Admin wrote:
nakal wrote:1. Ibubapa 2.kaabah 3.laut(ciptaan Allah)

aku ada pernah baca.. memang tul apa yg nakal kasi tau nie

laut(ciptaan Allah)??
pelik la yg nih..
bkn de byk lagi ciptaan die ke??selain laut??

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by Admin on Tue Sep 15, 2009 12:16 am

aL_BeLLa wrote:
Admin wrote:
nakal wrote:1. Ibubapa 2.kaabah 3.laut(ciptaan Allah)

aku ada pernah baca.. memang tul apa yg nakal kasi tau nie

laut(ciptaan Allah)??
pelik la yg nih..
bkn de byk lagi ciptaan die ke??selain laut??
maksudnya... kalau kita tengok laut kita mengaumi ciptaan Allah.. tapi kalau gi pantai tengok org pakai bikini tak dpt la pahala.. dapat la dosa...

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by aL_BeLLa on Tue Sep 15, 2009 12:21 am

ohh camtu ke admin...
tengkiu lah!!

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: 3 perkara yang dipandang secara tidak sengaja tapi dapat pahala...

Post by Sponsored content Today at 8:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum