Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


KARPAL SINGH CAKAP DALAM PARLIMEN ANWAR PELIWAT

View previous topic View next topic Go down

KARPAL SINGH CAKAP DALAM PARLIMEN ANWAR PELIWAT

Post by pahlawan007 on Sat Sep 12, 2009 10:30 am

KARPAL SINGH CAKAP DALAM PARLIMEN ANWAR PELIWAT.





Orang
yang mula-mula membangkitkan isu liwat Anwar Ibrahim semasa beliau
menjawat jawatan TPM adalah Karpal Singh. Beliau bukan bercakap di kedai
kopi, tepi jalan atau atas pentas ceramah. Beliau bangkitkan perkara ini
di Dewan Rakyat, iaitu satu intistusi tertinggi di negara ini. Semua
ucapan dalam Dewan Rakyat,akan dimasukan ke dalam hansard.

Dibawah ini saya sertakan bersama hansard ucapan Ahli Parlimen Jelutong1997,iaitu, Karpal Singh.

berikut buktinya ....





















Selepas Karpal Singh, orang kedua yang membuat tuduhan secara
terbuka yang Anwar seorang peliwat adalah Ahli Parlimen Kubang Kerian
pada masa itu,iaitu Hj Mohd Sabu. Secara terang-terangan dalam satu
ceramah di Kubang Kerian pada bulan Ogos 1998, Mohd Sabu menggelarkan
Anwar dengan gelaran 'Anwar Ibrahim Al-Juburi'.

Untuk mencapai 'klimaks'cerita ini,anda bolehlah merujuk kepada blog
Unspinners.Anda padankanhansard parlimen di blog saya ini dengan apa
yang dikatakan olehUnspinners.Pasti akan akan mendapat 'kepuasan'
cerita yang sebenar.([url=http://theunspinners.blogspot.com/2009/08/unspin-13-kali-anwar-cemas.html]Rujukan,disini)

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: KARPAL SINGH CAKAP DALAM PARLIMEN ANWAR PELIWAT

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 10:43 am

no komen...kapal sing tu nak kena rembat kot...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: KARPAL SINGH CAKAP DALAM PARLIMEN ANWAR PELIWAT

Post by Pijan on Sat Sep 12, 2009 12:46 pm

Adakah seorang pencuri tu akan kekal sepanjang hayatnya sebagai pencuri?? Adakah seorang yang jahil itu akan kekal sebagai seorang yang jahil sehingga akhir hayatnya??

Anwar juga pada satu masa dulu merupakan seorang yang begitu prejudis terhadap PAS tapi sekarang ini PAS boleh menerima beliau sebagai seorang sahabat..
Anwar juga pada satu masa dulu disanjung dihormati didalam UMNO tetapi kini digelarkan pengkhianat oleh orang yang pernah menyanjunginya..

Benar atau tidak tuduhan peliwat itu, biarlah masa saja yang menentukanya..tidak semestinya bila Mat Sabu @ Karpal Singh tu mengelarkan beliau peliwat maka dengan ini BENARLAH beliau itu seorang peliwat..kecuali bila sudah dibuktikan sah dengan tiada keadaan yang meragukan...

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: KARPAL SINGH CAKAP DALAM PARLIMEN ANWAR PELIWAT

Post by jacksperow on Sat Sep 12, 2009 12:50 pm

tu la aku cakap..kalau aku diberi peluang merembat kapal sing,aku nak rembat tang pala dia yg botak tengah tu...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: KARPAL SINGH CAKAP DALAM PARLIMEN ANWAR PELIWAT

Post by Mr.Puaka on Sun Sep 13, 2009 3:16 am

Terima kasih saudara pahlawan007. Sungguh menarik bila membaca 13 kali detik cemas Anwar Ibrahim di blog yang saudara sertakan.

Orang macam ni rakyat marhein dok puja-puja? dan org macam ni dijadikan ikon malah de facto leader oleh PAS, PKR, dan DAP..

Sudah terang lagi bersuluh. Orang macam Anwar sanggup melakukan apa saje utk mengejar cita-cita yang tidak kesampaian!

_________________
Pesan Nenek........ Mencari yang hilang adalah lebih baik kerana seseorang itu sudah mula insaf. Mencari yang tiada adalah satu perbuatan yang sia sia. Oleh Itu adalah lebih baik mencari yang hilang berbanding mencari yang tiada.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: KARPAL SINGH CAKAP DALAM PARLIMEN ANWAR PELIWAT

Post by Pijan on Mon Sep 14, 2009 10:52 am

Bila seseorang tu dengan berani boleh mengatakan bahawa Hukum
Hudud tu tak sesuai di Malaysia maka sia sia je lah aku nk melayan
karenah2 orang2 yang macam ni..so silalah, hentam je lah kerajaan PR
yang takde guna satu sen ni.. aku dah malas nk berbicara kat sini...
Korang je menang aku mengaku kalah... Ambillah thread politik forum
ni,gunakanlah sebagai platform untuk menarik balik orang melayu kembali
pada UMNO...sekian terimakasih

_________________

Pijan
Moderator
Moderator

Posts : 1171
Join date : 21/08/2009
Age : 41
Location : KuaLa LumPur

Back to top Go down

Re: KARPAL SINGH CAKAP DALAM PARLIMEN ANWAR PELIWAT

Post by Mr.Puaka on Sat Sep 26, 2009 3:42 pm

Bila seseorang menyatakan bahawa nak tubuhkan negara islam bersekongkol dgn DAP dan PKR yang memang terang2 menolak sebuah negara Islam apakah kita perlu percaya yang kalau puak ini mengambil alih tampuk pimpinan negara puak PAS ini mampu jadikan Malaysia sebuah negara Islam yang mengamalkan hukum hudud? sedangkan DAP dh terang2 cakap nak tubuhkan negara Islam, "langkah mayat mereka' terlebih dahulu.

Mendekati DAP utk berdakwah alasan yang digunakan oleh puak PAS, sedangkan UMNO cakap psl nak tubuhkan kerajaan perpaduan taknak pulak mereka terima pakai.


Inilah akibat kalau menggunakan agama utk berpolitik utk menghalalkan cara. Kalau PR mampu amik alih pimpinan negara saya nak tengok sama ada hukum hudud dpt dilaksanakan atau tidak dan sebuah penubuhan negara Islam akan berjaya di laksanakan atau tidak selagi mereka bersama rakan PR yang lain

Moga-moga PRU akan dtg PR berjaya amik alih.. sama-sama kita tengok.

_________________
Pesan Nenek........ Mencari yang hilang adalah lebih baik kerana seseorang itu sudah mula insaf. Mencari yang tiada adalah satu perbuatan yang sia sia. Oleh Itu adalah lebih baik mencari yang hilang berbanding mencari yang tiada.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: KARPAL SINGH CAKAP DALAM PARLIMEN ANWAR PELIWAT

Post by Sponsored content Today at 2:01 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum