Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


segan tapi nak!!!

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

segan tapi nak!!!

Post by RarainKampunG on Sun Sep 13, 2009 11:47 am

Malam
itu terdapatlah si isteri yang sangat gersang yang mahu kepuasan dari
suaminya, si isteri keluar dari bilik air sambil memakai baju yang agak
mengoda, lalu dia pun ngajak suaminya.

Isteri: Abang jom lah..
Suami: Tak nak!
Isteri: Ala abang ni tak sporting la
Suami: Abang cakap tak nak.. Tak nak lah!!

Dengan persaan yang meluap-luap isterinya menjerit.Isteri: KALAU TAK NAK KENAPA ABANG DAH BUKAK BAJU DENGAN SELUAR!??

RarainKampunG
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 282
Join date : 24/08/2009
Age : 24
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by hafiz_mivec88 on Sun Sep 13, 2009 11:51 am

hahahahaha...ABG CKAP X NAK,,X NAK LA..dia bukak baju nak mandi tue

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by RarainKampunG on Sun Sep 13, 2009 11:53 am

hahahha..btol gak...heheh

RarainKampunG
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 282
Join date : 24/08/2009
Age : 24
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by Keliwon on Sun Sep 13, 2009 12:11 pm

mulut x nak.. perbuatan yang nak.. haha.. jahat ko rara.. semue posting dasat2.. haha..

Keliwon
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 99
Join date : 26/08/2009
Age : 27
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/KedaiMamak

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by RarainKampunG on Sun Sep 13, 2009 12:20 pm

ak nak mnghiburkn hati2 diorg ark..
lgpOn ak xde bnde nk posting,.

RarainKampunG
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 282
Join date : 24/08/2009
Age : 24
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by Keliwon on Sun Sep 13, 2009 12:31 pm

hati aku x hibur.. nafsu aku yang terhibur ni.. wahaha.. adoiyai.. gurau2..

Keliwon
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 99
Join date : 26/08/2009
Age : 27
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/KedaiMamak

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by hafiz_mivec88 on Sun Sep 13, 2009 12:49 pm

nafus??kne jge2 tu kwon,,posa x nie hahaha

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by Keliwon on Sun Sep 13, 2009 12:51 pm

tengah tahan la ni.. haha..

Keliwon
Budak Sekolah Menengah
Budak Sekolah Menengah

Posts : 99
Join date : 26/08/2009
Age : 27
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/KedaiMamak

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by hafiz_mivec88 on Sun Sep 13, 2009 12:54 pm

tahan jgan x tahan,,lambat lg nak buka tu,,kang kot buka azan zohor t kwon hahahaha

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by selendang berduri on Sun Sep 13, 2009 1:51 pm

dasar posting naxra neh...wkakaka dia pnas tuh..umah de ekon+kipas tuh pasal buka sume....wkakaka

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by jacksperow on Sun Sep 13, 2009 1:54 pm

cis...ape yg korang dok merapu ni?

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by selendang berduri on Sun Sep 13, 2009 1:55 pm

xde ape la

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by Joe on Sun Sep 13, 2009 2:38 pm

Keliwon wrote:tengah tahan la ni.. haha..


hahah kwon kene byk sbr
wakakakkaka

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by jacksperow on Sun Sep 13, 2009 2:40 pm

ade lg....emm...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by aL_BeLLa on Sun Sep 13, 2009 2:41 pm

rara ni dh di post la kat forum!!

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by jacksperow on Sun Sep 13, 2009 2:43 pm

aL_BeLLa wrote:rara ni dh di post la kat forum!!
ape yg dia ni post?
aku tak paham lngsung ayat dia ni...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by aL_BeLLa on Sun Sep 13, 2009 2:44 pm

jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:rara ni dh di post la kat forum!!
ape yg dia ni post?
aku tak paham lngsung ayat dia ni...

maksud ye bende ni dh ade kat forum de phm!!

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by jacksperow on Sun Sep 13, 2009 2:46 pm

aL_BeLLa wrote:
jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:rara ni dh di post la kat forum!!
ape yg dia ni post?
aku tak paham lngsung ayat dia ni...

maksud ye bende ni dh ade kat forum de phm!!
ala bia la dia nak post banyak kali pun...

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by Joe on Sun Sep 13, 2009 3:11 pm

jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:
jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:rara ni dh di post la kat forum!!
ape yg dia ni post?
aku tak paham lngsung ayat dia ni...

maksud ye bende ni dh ade kat forum de phm!!
ala bia la dia nak post banyak kali pun...


hahaha bajang
ko ni mcam2 la
hahahah

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by jacksperow on Sun Sep 13, 2009 3:13 pm

Joe wrote:
jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:
jacksperow wrote:
aL_BeLLa wrote:rara ni dh di post la kat forum!!
ape yg dia ni post?
aku tak paham lngsung ayat dia ni...

maksud ye bende ni dh ade kat forum de phm!!
ala bia la dia nak post banyak kali pun...


hahaha bajang
ko ni mcam2 la
hahahah
ala joe,kat sini ja aku bebas post...
kat cb kena bann nnti,,,
wakakakakkakakka....

jacksperow
Manager
Manager

Posts : 609
Join date : 21/08/2009

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by Joe on Sun Sep 13, 2009 4:11 pm

hahaha bajang

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by cikmie on Sun Sep 13, 2009 4:43 pm

RARA DAH GERSANG LA TUH,...PASAL TUH DIE LTAK POS 18SX PUNYA...CIS..ANAK DARA SEKARANG...

cikmie
Admin
Admin

Posts : 953
Join date : 21/08/2009
Age : 87
Location : Perlis

http://true-mechanic.blogspot.com

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by hafiz_mivec88 on Sun Sep 13, 2009 4:50 pm

hahaha,,tau2 je cikmie nie..

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by RarainKampunG on Sun Sep 13, 2009 5:26 pm

ko diam la bajang oii
hahahahah
aku bgi senduk bru taw!!

RarainKampunG
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 282
Join date : 24/08/2009
Age : 24
Location : kelantan

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by Joe on Sun Sep 13, 2009 6:36 pm

RarainKampunG wrote:ko diam la bajang oii
hahahahah
aku bgi senduk bru taw!!

ala rara
bajang mmg mcam tu
bebal
wakakaka

Joe
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 401
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: segan tapi nak!!!

Post by Sponsored content Today at 10:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum