Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


WangLebih.Com Program Penipu!!(SCAM)

View previous topic View next topic Go down

WangLebih.Com Program Penipu!!(SCAM)

Post by Admin on Mon Sep 14, 2009 5:09 am

Assalamualaikum semua sahabat...

Benda ni saya buka bukan nak malukan owner laman web ni. Tapi apa yang
saya lihat, ianya dah menjadi satu penipuan besar bila user online ni
ditambah2... Selamba derk jer buat internet biz macam ni...

Saya selalu kaji mana2 koding laman web perniagaan. Terutamanya koding How Many User Online Now.

Benda ni memang boleh dikatakan hal kecil, tapi ianya memberi impak
yang besar... Kerana bila orang lihat User Online ni terlalu ramai,
ianya dapat menarik perhatian kita untuk menyertai laman web tersebut.
Tetapi jika IANYA ADALAH SATU PENIPUAN ??? Adakah ini suatu yang BAGUS untuk seorang Muslim yang menyumbat kata2 hikmah (keagamaan) dalam web tersebut ???

Untuk bukti kenyataan saya tentang website WangLebih.Com ni adalah
antara web penipu, boleh rujuk imej kat bawah ni, User Online Now...



Masa mula2 saya masuk web tu dulu, saya tak perasan benda ni... Web ni
penuh dengan kata2 hikmah yang berkait rapat dengan agama kita. Tapi
mengapa nak MENIPU dengan HAL KECIL macam ni ???

Berapa statistik website Yahoo setiap 1 saat ??? Boleh challenge
website ni kalau ianya betul... Ahaks... Ni memang suatu yang lawak
saya pernah jumpa. Bila Koding Java tu ditambah dengan NOMBOR BIASA...
Ahaks...

Yang saya nak marah, orang Melayu kita yang punya, dah memalukan bila orang tahu web ni tipu daripada User Online dia jerk...

Maaf cakap ler tetang apa yang saya sebarkan ni... Ianya realiti... Tak percaya... Tengok sekarang web http://www.wanglebih.com and buat cara kat bawah ni :

1) click View --> Source

2) copy :
Code:


and paste dalam FrontPage atau DreamWeaver.

3) Preview...

4) Bezakan Online Now web tu dengan result yang korang dapat...

__________________

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: WangLebih.Com Program Penipu!!(SCAM)

Post by anak kancil on Mon Sep 14, 2009 5:22 am

hahahaha...skang sume org nak kaya cepat..jutawan terjun namanya..mcm2 ragam mcm2 pe'el...tapi ape nak dibuat...sume ade nafsu nak berharta...ade duit..ade keta..ade rumah...ade aweks..ikut turutan Laughing Laughing zaman sekarang punye style

anak kancil
Budak Sekolah Rendah
Budak Sekolah Rendah

Posts : 48
Join date : 29/08/2009
Age : 30
Location : malaysia

Back to top Go down

Re: WangLebih.Com Program Penipu!!(SCAM)

Post by MutiaraKirana on Mon Sep 14, 2009 5:39 am

sis xbrani nak msuk web dia la seed,bl masuk je wot n web security guard bg amaran bahaya.

MutiaraKirana
Budak U
Budak U

Posts : 167
Join date : 27/08/2009
Age : 41
Location : Kuala Lumpur

Back to top Go down

Re: WangLebih.Com Program Penipu!!(SCAM)

Post by DJ Mr Syafiq on Wed Oct 07, 2009 9:28 am

btol tuh owng skunk x nk berusaha

DJ Mr Syafiq
Manager
Manager

Posts : 511
Join date : 10/09/2009
Age : 23
Location : Muar johor

Back to top Go down

Re: WangLebih.Com Program Penipu!!(SCAM)

Post by Faryana_Mz on Mon Jan 04, 2010 1:55 pm

Yang ni tak tipu tau..tapi kena berusaha laa cari sapa-sapa nak beli tikit ..confirm naik kapalterbang punya...


Menjadi Agen Jualan Tikit kapalterbang ke Indonesia, Bangladesh , Nepal dan Filipina



Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agen jualan tikit kapalterbang ke destinasi Indonesia , Bangladesh , Nepal dan Filiphina. Keuntungan yang cukup lumayan jika rajin.

Anda boleh menghubungi saya di no telefon 016-2461184 ( Farid / Faryana )
YM :
faryana_mz@yahoo.com

Bagi yang ingin membeli terus tikit kapal terbang sila lampirkan butiran berikut :
a) Tarikh untuk berangkat
b) Nyatakan perjalanan tersebut sehala atau untuk pergi balik.
c) Distinasi yang hendak dituju.
d) Nama Anda
e) Tarikh Lahir Anda
f) No. Pasport (Paspor) Anda
g) Tarikh tamat pasport (paspor) anda
h) Sekiranya anda berpasangan atau secara group sila nyatakan butiran yang sama ( a-g )

Harga boleh dirunding malah kami akan memberi anda harga yang cukup murah




-- Farid

Faryana_Mz
baby
baby

Posts : 3
Join date : 04/01/2010

Back to top Go down

Re: WangLebih.Com Program Penipu!!(SCAM)

Post by Sponsored content Today at 2:14 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum