Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


minta pendapat(khas buat admin..am buat pengunjung)

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: minta pendapat(khas buat admin..am buat pengunjung)

Post by Admin on Fri Oct 09, 2009 12:55 am

BAGUS GAK TUU... CARTA NI BASE PADA REQUEST LAGU LAA..
AKU RASA SKANG TOP LAGU LENKA NGAN WALI BAND

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: minta pendapat(khas buat admin..am buat pengunjung)

Post by selendang berduri on Fri Oct 09, 2009 1:01 am

malas betui cikmie neh.....tahu xpe seed....so cmneh la....aku nak cdg 2 cara nak tentukan juara...sama ada korg nak buat vote atau nak kira dri req yg dorang mintak....kita amek la lagu2 yang dorang req tuh ikot mase tertentu...so xde le dj2 sume kne dok salin balik lagu tuh byak2....faham cikmie(D)....xpon kite kira lagu tuh mse aku atau ko dj ke cikmie...kitekan salu dj mlam2 so sng sket ko nak salin kan3....jgan dok mlas le(D)...aku siku satgie....lgpon dah lme la aku nak wat carta neh....dan x semua lagu yg dorang req akan kau kira....kite buka dlu 1 topik untuk dorang bagi cdgan lagu ape yg akan masuk dla carta....10 malay song n 10 english song...kite camtun 2 2 dpat 20 song in carta kampungfm...boleh?

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: minta pendapat(khas buat admin..am buat pengunjung)

Post by Mr.Puaka on Fri Oct 09, 2009 1:37 am

Nak kampung.fm lain dari yang lain, para-para dj selitkan la juga isu-isu semasa dari akhbar, pendek kata adakan sessi semasa 5 minit utk baca berita, baca secara ringkas jer.

Sertakan juga maklumat yang berguna berkenaan ape yang berlaku dalam negara kita, selain itu selitkan juga berita-berita sukan.. pahtu citer sikit skandal-skandal artis ke..

Adakan sessi dialog bersama moderator kampung ke.. macam era la.. kan ade je tetamu jemputan.. korang jemput la moderator yang agak top interbiu dia.. berinteraksi bersama chatters ker.. buka satu ruang utk chatters berinteraksi dan melontarkan pandagan dia mengenai cb atau radio.

Selain itu terapkan juga semangat cintakan negara ke, takde la korang duk membebel and putar lagu aje.. just cakap aje ni.. aku tk reti berdj bagi cadangan pandai la.. ahahaha

_________________
Pesan Nenek........ Mencari yang hilang adalah lebih baik kerana seseorang itu sudah mula insaf. Mencari yang tiada adalah satu perbuatan yang sia sia. Oleh Itu adalah lebih baik mencari yang hilang berbanding mencari yang tiada.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: minta pendapat(khas buat admin..am buat pengunjung)

Post by Admin on Fri Oct 09, 2009 10:22 am

bagsu betul idea2 korang ni... pasala carta tu apa kata ieyla handle... ieyla susunkan senarai lagu ... buat permulaan tak yah laa banayak2 buat carta top ten dulu.... tak yah buat vote... just dj inform lagu apa yg banyak di request secara purata... tu jer dah memadai..

puaka.. pasal nak buat interview to memang ada dlm perancangan ... tapi dj lom dpt training gik tuk wall call on air... aku pun baru belajar dari dj ayie.. dan masih lom pandai gik.. nanti akan kita usahakan...
pasal baca berita tu bagus gak tuu.. kalau leh pagi ... petang dan malam dj wat camtu... aku sokong... bukan susah pun bukak jekr web bharian, metro atau kosmo tuk baca menda tu sikit2

_________________
http://forumcentral.forum-motion.com
Masuk kandang harimau mengaum..
Masuk kandang kambing mengembek..


Admin
Admin
Admin

Posts : 1456
Join date : 12/08/2009
Location : Wilayah Iskandar

http://forumcentral.forum-motion.com

Back to top Go down

Re: minta pendapat(khas buat admin..am buat pengunjung)

Post by selendang berduri on Fri Oct 09, 2009 3:57 pm

baru bce je idea dri poke neh....aku cadangkan camneh seed sesi pgi ngan petang kite mintak dj yg onair tuh tolong bcakan berita2 terkini...sebb slot mlam nak amek untuk lagu2 dlam carta....dlam kul 8.30-10.30 camtuh la.so xde la menyusahkan dj lain nak salin balik lagu2 yang diminta pendengar..aritu bru cdg pasal ni ade plak yg mlas nak salin.so semlm dah pk better time ieyla onair je la mase yg ok untuk tgok lagu2 yg akan masuk carta.boleh seed?

_________________
xXxSeLeNdAnG bERdUri DepT,sPiCy StUdiO~~xXx

Back to top Go down

Re: minta pendapat(khas buat admin..am buat pengunjung)

Post by Sponsored content Today at 10:20 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum