Forum Central
Kami telah berpidah ke server baru <a href="WWW.KAMPUNGFM.COM">KAMPUNGFM.COM</a>
Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» Cara upgrade driver
Tue Feb 12, 2013 5:21 am by Syukur Azzaha

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED RM 15/KG
Fri Jun 22, 2012 11:23 pm by miezza

» PROMOSI!!! SERBUK ICE BLENDZ (16 - 20 MAC 2012) - RM13 PER 1KG
Fri Mar 16, 2012 1:28 pm by DezireMarketing

» MEMPROSES DAN MEMBEKAL SERBUK (POWDER) ICE BLENDED
Mon Aug 01, 2011 5:09 pm by Liana

» Kenali aku,
Thu Dec 16, 2010 1:43 pm by weather

» Rahsia Menjana RM20,000 Dalam 20 hari
Wed Sep 29, 2010 6:43 pm by ASBN

» DUIT MASUK HARI-HARI RM50-500, REBUT PELUANG SEGERA
Wed Sep 29, 2010 6:42 pm by ASBN

» KIAMAT DAN KEADAANNYA
Sat Aug 21, 2010 10:16 am by krulayar

» tambah owner lagi!
Sat Jul 24, 2010 8:38 pm by edora

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 33 on Fri Sep 30, 2016 11:47 pm
Social bookmarking

Social bookmarking Digg  Social bookmarking Delicious  Social bookmarking Reddit  Social bookmarking Stumbleupon  Social bookmarking Slashdot  Social bookmarking Furl  Social bookmarking Yahoo  Social bookmarking Google  Social bookmarking Blinklist  Social bookmarking Blogmarks  Social bookmarking Technorati  

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

Bookmark and share the address of Forum Central on your social bookmarking website

RSS feeds


Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 


KampungFM



Affiliates
free forum


Ibu Tak Mengaku Rogol Anak Lelakinya.

View previous topic View next topic Go down

Ibu Tak Mengaku Rogol Anak Lelakinya.

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 15, 2009 8:33 am



DETROIT - Seorang ibu muda, Aimee Louise Sword (gambar) mengaku tidak bersalah selepas didakwa menjejaki, menggoda dan merogol anak lelakinya yang diserah untuk dijadikan anak angkat sedekad lalu, lapor sebuah akhbar semalam.

Sword, 35, yang berasal dari sini, Amerika Syarikat (AS) akan berdepan tiga dakwaan jenayah seks pada minggu ini kerana merogol anak kandung sendiri.

Pihak pendakwa raya berkata, budak lelaki itu masih berada di bawah umur tetapi enggan mendedahkan sama ada mangsa mengetahui wanita tersebut ialah ibunya.

Jenayah itu mengejutkan pakar-pakar sakit jiwa yang menggelarkan kes tersebut sebagai 'keji'.

Mereka turut bimbang mangsa akan diserang trauma akibat insiden yang berlaku terhadap dirinya.

"Ia satu mimpi ngeri kepada mangsa. Hubungan seks (dengan ibunya) itu mungkin hubungan seks pertama mangsa tetapi pengalaman itu sesuatu yang terlarang dan akan menghantui mangsa sepanjang hidupnya," kata seorang pakar psikiatri Hospital Sinai Grace, Dr. Gerald Shiener.

Sementara itu, peguam Sword, Kenneth Burch berkata, anak guamnya menganggap dia tidak bersalah dan tertekan dengan semua dakwaan yang dikenakan terhadapnya. - Agensi

Puaka: kesian anak lelaki dia trauma .. lawa jgk si mak ni kan.

_________________
Pesan Nenek........ Mencari yang hilang adalah lebih baik kerana seseorang itu sudah mula insaf. Mencari yang tiada adalah satu perbuatan yang sia sia. Oleh Itu adalah lebih baik mencari yang hilang berbanding mencari yang tiada.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Ibu Tak Mengaku Rogol Anak Lelakinya.

Post by pahlawan007 on Tue Sep 15, 2009 8:37 am

Lelaki di rogol oleh wanita, auwwww dunia dah terbalik la ni ishh, apa nak jadi dunia la ni

pahlawan007
Budak U
Budak U

Posts : 177
Join date : 29/08/2009
Age : 42
Location : Subang

Back to top Go down

Re: Ibu Tak Mengaku Rogol Anak Lelakinya.

Post by Mr.Puaka on Tue Sep 15, 2009 8:40 am

pahlawan007 wrote:Lelaki di rogol oleh wanita, auwwww dunia dah terbalik la ni ishh, apa nak jadi dunia la ni

Ibu mangsa punya la lawa, takkan takde lelaki yang nak merelakan diri utk beliau.. hairan tol.. heheheh..

_________________
Pesan Nenek........ Mencari yang hilang adalah lebih baik kerana seseorang itu sudah mula insaf. Mencari yang tiada adalah satu perbuatan yang sia sia. Oleh Itu adalah lebih baik mencari yang hilang berbanding mencari yang tiada.

Mr.Puaka
Moderator
Moderator

Posts : 741
Join date : 27/08/2009
Age : 36
Location : Kuala Lumpur

http://xat.com/kedaimamak

Back to top Go down

Re: Ibu Tak Mengaku Rogol Anak Lelakinya.

Post by !k!n@Pr!s0N BrEak on Tue Sep 15, 2009 5:16 pm

emak rogol anak...wakakakakka
kalau ngandong si mak 2 ape budak2 nak pangil budak laki 2...abang ke ayah(hmm)sian budak laki 2.
nmpaknye dunie ni xslamat ag tok kaum adam....mlm ni aq rogol abe lak..

!k!n@Pr!s0N BrEak
Baru Kerja
Baru Kerja

Posts : 331
Join date : 25/08/2009

Back to top Go down

Re: Ibu Tak Mengaku Rogol Anak Lelakinya.

Post by aL_BeLLa on Tue Sep 15, 2009 7:47 pm

wahkaka...
pelik,sungguh pelik....
bak kate org pelik bin ajaib...
de lak mak rogol anak..
adesss.
urm xpe la kan...
slalu ye pompan jadi mangse..
skrg laki lak...
amik ko!!!
wahkaka...
ikin bagi jahanam skit abe tuh!!
wahkakaka....

aL_BeLLa
Executive Officer
Executive  Officer

Posts : 397
Join date : 07/09/2009
Location : shah alam,sek 19

Back to top Go down

Re: Ibu Tak Mengaku Rogol Anak Lelakinya.

Post by sherah_koala91 on Tue Sep 15, 2009 8:09 pm

haha.. dunia ni dh ter blk lar.. ape nk jd lak uh..
mak ape ea mcm uh.. ish2

sherah_koala91
Budak U
Budak U

Posts : 208
Join date : 11/09/2009
Age : 25
Location : selatan malaysia

Back to top Go down

Re: Ibu Tak Mengaku Rogol Anak Lelakinya.

Post by hafiz_mivec88 on Tue Sep 15, 2009 9:05 pm

huh ape da ibu rogol anak,,selalu nye bapak rogol anak..ape dah jd da dunia nie..smoge x berlaku di negara kte nie

hafiz_mivec88
Manager
Manager

Posts : 654
Join date : 02/09/2009
Age : 28
Location : seremban

Back to top Go down

Re: Ibu Tak Mengaku Rogol Anak Lelakinya.

Post by Sponsored content Today at 10:22 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum